Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

progaming na konzolích? xDDD dobrej vtip...

ovladatelnost... no to teda, než se otočíš tak je tejden v prdeli :D

železo... no vzhledem k tomu že konzole jsou furt stejný a hry se vyvíjej primárně pro ně (bohužel) tak neni potřeba zas tak často upragovat

MYŠ! MYŠ! MYŠ! MYŠ! MYŠ! MYŠ!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

progaming na konzolích? xDDD dobrej vtip...

ovladatelnost... no to teda, než se otočíš tak je tejden v prdeli :D

železo... no vzhledem k tomu že konzole jsou furt stejný a hry se vyvíjej primárně pro ně (bohužel) tak neni potřeba zas tak často upragovat

MYŠ! MYŠ! MYŠ! MYŠ! MYŠ! MYŠ!

Tys nikdy neslysel o progamingu na konzolich....zkus se zeptat pana googla treba na MLG :)

Odkaz ke komentáři

stačí nastavit větší sensitivitu a otočíš se stejně rychle jako na pc takže velice špatný argument a o nějakým competitive gamming ani nemluvím :) v životě jste si na konzoli pořádně nezahráli a melete neobjektivní sračky... já hrál dlouhou dobu pc i ps3 takže vím :)

Odkaz ke komentáři

Lol PCkari by dostali :D, hej a Vondy,DarkTemplar- Vy mrdky PCkarsky tahnete do pice na nejaky PC forum a tam si povlouvejte PS3/X360, pro nas to sou lasky laskouci? :D , a se svym PC dete jinam! jestli hodlate pomlouvat konzole! jestli ste hrali 10 min v elektroWorldu PS3/X360 tak to bylo hodne! darkTemplar: Takovy kecy ze si mel X360 a hral si ho 5x a prodal si ho ti muze verit tak V0ndy :)

¨

ESl jsou snad nejvetsi mrdky ! :D , V SC2 je vsechny rozesekal nejakej typek :D, na gamepadu se otocis stejne rychle jako na mys! To tvrdi ti co to nikdy nehrali tahnete!

Odkaz ke komentáři

Popravde se divim ze to jeste nikoho nenapadlo....proti sobe postavit Pckare a konzolisty...ten fight bych docela rad videl...

bude to asi tim že je potřeba udělat server aby se ps3/xbox360 hráči viděli s pcčkovejma :D .. asi by nešlo aby konzolisti dostaly do ruky gamepad připojenej na pc či? .. :D:D

Odkaz ke komentáři

hele, kluci, možná jsem to tu lehounce zčeřil:roll:, doopravdy urazit jsem nikoho nechtěl:cheesygrin:. Chci se ujistit, že se máme stále rádi, i když si sprostě nadáváme:wohow:. a moderátoři ať nám sem nelezou, co se stane na comiconu, zůstane na comiconu (jak by řekl Sheldon Cooper). co večer, bude někdo hrát? nebo dáme MP Crysis 2, chvíli jsem to hrál a nejni to špatná střílečka...

Odkaz ke komentáři

čéče, to nemůžu říct, neviděl jsem to v reálu na PC. je to hodně pěkný, ale že bych si sedl na prdel, to zasejc né. je to rychlý a hodně svižný, ale musí se mířit na hlavu, jinak do něj vykropíš zásobník. prostě střílečka, nějakou taktiku jsem nepotkal...pokecali jsme u toho i z nějakýma čechama, co to taky mastili. Stejně se těším hlavně na singleplayer.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu