Ultimate7th Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 ty to kupujes? Ja teda davam prednost Shift 2 :), chci si poradne a luxusne zajezdit po delsi dobe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Crysis 2 koupím, ale až bude stát na aukru tak 500 Kč. Já už od PSX jezdím hlavně Gran Turismo, takže půjdu do tý pětky, mě se na stejšnech nikdy moc NfS nelíbilo, přišlo mi, že se zatáčí spíš zem pod autem než auto:-), ale koukal jsem na video toho Shiftu 2 a bylo teda parádní, to se musí nechat, takže to asi bude dobrá závodní hra. vona se asi ta série Shift od NfS trošku vodděluje, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 JJ ma to vlastni odbocku jako vlastni znacku, me se na GT5 nelibi model poskozeni, Shift 2 mi pride ze ma lepsi grafiku ale uvidime, a hlavne mega tunning :D, i lidi odsud mi doporucili spis Shift 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 to jo, model poškození V GT nikdy nebyl, až teď trochu. tunning jen u součástek a nastavení vozu, pamatuju si, jak jsem si ve dvojce roz*rdal řazení u Vipera tak, že jsem to pak nemohl dát dohromady:-). shift 2 si klidně taky střihnu, vypadá to suprově, vo tom žádná, ale spíš pozdějc, nejdřív to GT5, jak jsem ten GTčkář...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Ja hral GT2,3 to je vse :D, na GT2 si pamatuju vzdycky kdyz jsem jel k babce tak jsem si vzal ps1 a nejak si mi to neulozila ta kariera tak jsem vzdycky najezdil 50000 korun koupil si vipera a jezdil jsem jojo, to mi bylo tak 5-8 :D ale byla prdel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olafus Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Jo hoši co říkáte na ty třepající se mrtvoly. Je to bug nebo ne? Oni se tež někdy pohnou až po chvilce. Všimli jste si toho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 U ceho Crysis 2 ? nehral jsem ale zejtra si zahraju ted stahuju :) , ale do Crysis 2 nejdu, necekam od toho hodne, kupuju Shift 2 a pak setrit poradne! Prazdniny pak hned Assassins creed 3 a Battlefield 3 takze 3litry si nasetrit po prazkach kdy se to prochlasta, prokouri neni sranda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 když už je řeč o PC a konzolích,samozřejmě že PC má svý výhody,dřív sem pomálu ani nevěděl co to konzole je...hrál sem jenom na PC,pak sem přešel na konzole a to z hlavních 3 důvodů čemuž se PC nikdy nevyrovná,1/chybový hlášky(minimalizace/ukončení hry kvůli nějaký pí*ovině),2/hacky,cheaty,prostě různý podvody(multiplayer) 3/pohodlí a NEnutnost cpaní prachů do lepšího hadwaru a co se týče ovladatelnosti,většina her má v nastavení ovládání citlivost,co se týče BBC2 tak pokud je na max. otočíš se určitě rychleji s analogem než s myší,a taková rada pro nezkušený,doporučuju nastavit na maximum,ze začátku to bude silnej nezvyk ale pak až si na to zvyknete,je to k nezaplacení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 btw don't care if you trust me bro , whatever ;) ty už mě s tou angličtinou taky pěkně mrdáš... jestli máš chuť mluvit anglicky tak papa, táhni do ameriky nebo anglie... jinak PROSÍM MLUV ***** Slovensky !!! nemusíš nám ukazovat jak dobře umíš anglicky.. on taky není problém si to najít na gůglu takže nás tím neohromíš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 ty už mě s tou angličtinou taky pěkně mrdáš... jestli máš chuť mluvit anglicky tak papa, táhni do ameriky nebo anglie... jinak PROSÍM MLUV ***** Slovensky !!! nemusíš nám ukazovat jak dobře umíš anglicky.. on taky není problém si to najít na gůglu takže nás tím neohromíš :) Ja mu odpovim HeyCzechDissMadafaka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 bykk: ja to mam taky na nejvyssi :D taky od zacatku, sem si rikal ***** nejsem lama :D musim to dat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olafus Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 bykk: ja to mam taky na nejvyssi :D taky od zacatku, sem si rikal ***** nejsem lama :D musim to dat :D Ale prdlajz to se uz neda hrat, ani vyuzit cely rozmach analogu. BTW mam zkryplovane palce z mysi a z brigad s priklepovou vrtackou, tak to muzete nrat jako irelevantni. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 docela bych s někym zahrál .. ale jsem noob začal jsem to hrát před 3 dnama ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 bykk: ja to mam taky na nejvyssi :D taky od zacatku, sem si rikal ***** nejsem lama :D musim to dat :D Je to trochu offtopic.. :D Ale s tou sensitivitou jsi mě něco připoměl. :D Posledních pár let jsem hrál Cody, kde se dá nastavit sensitivita od 1 - 10. Většinou jsem hrál na 5 a bylo to pro mě tak nějak akorát. No a asi cca. 2 měsíce zpátky jsem pořídil BC2. No a sensitivita stála za prd. Tak jsem to pořád zvedal a zvedal až jsem se dostal na maximum, které má tak reálnou hodnotu ve srovnání s Cody někde na 4.. :) Což pro mě ani nebyl tak moc problém, prostě si jen odvyknout na tu vyšší sensitivitu a pohoda.. Neumím si ale představit ty harcovníky co hrajou na 10.. :D :D Už jen z principu museli říct, že je battle nezkutečná sračka.. :D Myslím, že rozhodně to chce na té sensitivitě zapracovat na B3, aby to uspokojilo i ty nejnáročnější.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Očividně jste nikdo nehrál MP bioshock 2......tam je ta citlivost tak stupidni, ze at jsem si nastavil cokoliv, absolutne se to nedalo hrat...a to je pak problem... Vidno že si kludný človek , nemusíš nás hneď urážať ;)btw , chceš vidieť kupný list xboxu ? Dúfam že ho ešte mám :) btw don't care if you trust me bro , whatever ;) Klidny clovek, to ultimate urcite je kdyz si pri hrani roztriskal dualshock :) Je sice pravda ze ma casto i pravdu, ale pise jak dlazdic...nebyt tohle zapomenute tema, odpad mistniho fora (:)), tak uz za ty vsechny zm*dy, pi*y a čur*ky leti... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 to je dobře, že je to bohem zapomenuté téma, alespoň se do nás nikdo nesere, ne? pořádek si tady snad uděláme sami...nedáme dneska demo Crysis 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 docela bych s někym zahrál .. ale jsem noob začal jsem to hrát před 3 dnama ;) tak si mě přidej, každej jenerál začínal jako vojín, pokud není podvodník a nečítuje, tak co. hraju většinou až večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 kane a na čem hraješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 no, má v podpisu nick PSN, tak jsem přepokládal, že má PS3...ale nevím, na čem všem hraje, že. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Jenže jede na 3.41 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 a co? nemůže hrát online s těma co jedou na vyšším OFW nebo v čem je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Ne nemuze, online muze bejt jen kdyz ma nejnovejsi verzi OMG jebu shift 2 !! Zamiloval jsem se do Crysis 2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Jooo crysis, jsi můj člověk :D Škoda že nehraješ na xboxu by jsme pak mohli zahrát spolu až bude full... -- Trochu OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Jooo crysis, jsi můj člověk :D Škoda že nehraješ na xboxu by jsme pak mohli zahrát spolu až bude full... -- Trochu OT To je skoda ze nemame stejne zarizeni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 No já mam jak xbox tak i psko ale skoro každou hru si kupuju na xko a stejně to bude i z crysis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.