Readdy_B Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 mě Crysis 2 jede úplně v klidu, pořešte si připojení na internet:-). Mimochodem, na kolika DVD vychází Crysis 2 pro xbox? na čtyřech?:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 mě Crysis 2 jede úplně v klidu, pořešte si připojení na internet:-). Mimochodem, na kolika DVD vychází Crysis 2 pro xbox? na čtyřech?:-))) na jednom dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Nebude se na tom velkem bd citit samo? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 já vim:-) si dělam prdel...včera jsme mydlili s lordkarlem a dj-xtacym Harvest day, řežby jako prase, kolikrát nám HS zachránil prdel, začínáme se sehrávat. Dneska bude zasejc CZ bitka, ne? V tejdnu jsem to šolíchal, dneska to vidím do ranních hodin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Nebude se na tom velkem bd citit samo? :) neee, v nejhorším si zazpíváme a bude nám dobře....jenom aby vám se na DVD všechno vešlo:cheesygrin::wohow::P: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 já jdu dneska na ples takže bych s váma mohl dat tak v 5ráno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Kua jak jsem si zahral to C2 tak me BC2 nebavi :( , ani AC:Bh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Tak si kup medvidka myvala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Tak si kup medvidka myvala... Aha. Dik ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 tak to mě baví MP BFBC2 furt, Crysis 2 je "jenom" taková střílečka, bez headshotu do protivníka musíš vykropit skoro celej zásobník:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 tak to mě baví MP BFBC2 furt, Crysis 2 je "jenom" taková střílečka, bez headshotu do protivníka musíš vykropit skoro celej zásobník:-) V tom s tebou nesouhlasim ze zacatku jsem taky vykropil ale po chvilce hrani to de, a tak je tam ten nanooblek takze tim se to vysvetluje ale na dalku to uz do nej vykropis hodne naboju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Je to hrozne "kontaktni" hra... Chcete to porad jen behat a krosit vsechny zblizka....stileni na dalku je vetsinou s nanoobleky marne....mozna proto jsem zazil pri bete minimum sniperu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 No ted s tebou musim souhlasit no , asi 2x sem potkal snipu. Ale treba v mape tier 17 sejmout nekoho skoro prez celou mapu da fusku. Nekdy ho ani nesejmes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Prave proto je mnohem lepsi ta prvni mapa...to je absolutni freneticka akce....pier 17 me vubec nebavilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 me taky ne skyline byl lip udelanej, a vetsi zabava tam byla, nevi nekdo kolik bude map ve finalni verzi? Vyte naco se tesim v crysis 2 este? Na SP ten ma bejt epickej a se spatnym kncem a cz titulky :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Ja nasel sest coz je strasne malo, takdoufam ze jich bude vic...(tolik nemel ze zacatku snad ani TF2 :)) http://attackofthefanboy.com/news/crysis-2-multiplayer-maps-walkthrough-tactical-overviews/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 těším se taky hlavně na singleplayer, MP je pobíhání po mapě ala CoD, ale ta svižnost akce je fakt dobrá, po chvíli to člověka čapne, bral bych to jako alternativu k BF, když bych si chtěl jen tak zastřílet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 No MP je jinej nez v BF to je jasny ... Ale zatim se mi to libi , prijemna zmena :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 OT Hrajete něko Bf: Play4free? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Já hrál closed betu, v jakém stádiu je hra teď? Open beta nebo full? Ale štvou mě ty mikrotransakce, zase ten kdo do toho vrazí prachy tak bude mít nějakou super zbraň určitě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Open beta To mi taky vadí, ale je tam mapa Karkand (nebo tak nějak) o které tady canava básnil a připomíná mi to Bf2(podle videí). BTW: Právě uvažuju, že si Battlefield 2 koupim, jen nevim zda se to vyplatí, mám už BBC2 a budu kupovat Bf3m, co myslíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 OTHrajete něko Bf: Play4free? Tak jak koukám na ty gameplay tak to nevypadá zas tak strasně ale moment kdy vás např. zabijou je hrozně nepropracovanej, ale co by jsme mohli chtít když je to zadara :) No až bude full nebo bych se nějak dostal do bety (nevim jak to s tím je) tak stáhnu a vyžkouším jaký to je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Na Facebooku seženeš key do bety. http://www.battlefield-3.cz/ziskejte-klic-bety-bfp4f/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Aha díky moc, až přijedu domu skusím to, neláká mě to ale když to skusím tak za to nic nedám :) Jinak jaký tam jsou mody? Rush, Conquest, nebo nějaký nový, jiný???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Na Facebooku seženeš key do bety.http://www.battlefield-3.cz/ziskejte-klic-bety-bfp4f/ Takze to ocividne neni open beta :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.