Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Open beta

To mi taky vadí, ale je tam mapa Karkand (nebo tak nějak) o které tady canava básnil a připomíná mi to Bf2(podle videí).

BTW: Právě uvažuju, že si Battlefield 2 koupim, jen nevim zda se to vyplatí, mám už BBC2 a budu kupovat Bf3m, co myslíte.

Kup deluxe edici, stojí snad 200 nebo 300

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

BF2 za koupení stojí, je to asi nejlepší battlefield (já mam nejradší 2142) a mužeš tam zažít opravdu hodně zábavy (např hodíš na helikopku c4 a až vzletěj tak je všechny odbouchneš :D :D, to si dobře pamatuju) a podobný úplně nesmyslný kraviny :D

Odkaz ke komentáři

Btw neni možná dát v hardcore onslaught módu team kill s nožem?Bylo by to asi moc jednoduchý , jinak za rok co mam bc2 se mi nepodařilo dát ani jeden kill s nožem někomu z friend listu když už narazíš na někoho tak je ve stejnym týmu.Jestli někdo shaní tu trofej tak se mužem domluvit ,necham se zabít klidně pro víc lidí je mi to fakt jedno.

Odkaz ke komentáři

BF4FREE mě celkem zklamal, ale je to jen beta

BETA, neBETA :D je to jen pořádně ořezaný Battlefield 2... a jestli to chcete hrát zadarmo tak máte minimum zbraní a možností (např. nemáte ani sekundární kulomet pro tank).

tohle se dá hrát jedině když si zaplatíte další zbraně apod. a podle mého názoru je lepší těch 200,- vrazit do BF2 kde máte ještě víc možností, víc map, lepší grafiku atd. a hlavně nejste nijak znevýhodněni oproti dalším... ale v P4F si borec koupí rotačák a vy na něj půjdete s UZI... no není to nesmysl ? :D

Odkaz ke komentáři

Btw neni možná dát v hardcore onslaught módu team kill s nožem?Bylo by to asi moc jednoduchý , jinak za rok co mam bc2 se mi nepodařilo dát ani jeden kill s nožem někomu z friend listu když už narazíš na někoho tak je ve stejnym týmu.Jestli někdo shaní tu trofej tak se mužem domluvit ,necham se zabít klidně pro víc lidí je mi to fakt jedno.

tu trophy taky potrebuju... + Demolition man... zabit 20 lidi Barakem... vecer bysme mohl slozit hru... a nejak to poresit

Odkaz ke komentáři

BETA, neBETA :D je to jen pořádně ořezaný Battlefield 2... a jestli to chcete hrát zadarmo tak máte minimum zbraní a možností (např. nemáte ani sekundární kulomet pro tank).

tohle se dá hrát jedině když si zaplatíte další zbraně apod. a podle mého názoru je lepší těch 200,- vrazit do BF2 kde máte ještě víc možností, víc map, lepší grafiku atd. a hlavně nejste nijak znevýhodněni oproti dalším... ale v P4F si borec koupí rotačák a vy na něj půjdete s UZI... no není to nesmysl ? :D

Souhlasím, pokud by někdo chtěl dobré zbraně a věci do hry zaplatil by ještě víc než za BF2 které je o hodně lepší a zábavnější, tohle je jen taková předehra pro BF3 aby mohli vydělat peníze :)

Odkaz ke komentáři

Koukám, je tu samý znalec :lol: Jasně že to jde, se chcete při skákání z dvou patrovýho baráku snad zabít?! :D

Ne nechceme, my radši sebíháme po schodech :D Ale při používání padáku musíte bejt pro snipery jednoduchej a hodně viditelnej cíl ne ? :D

Odkaz ke komentáři

Ne nechceme, my radši sebíháme po schodech :D Ale při používání padáku musíte bejt pro snipery jednoduchej a hodně viditelnej cíl ne ? :D

V tom máš rozhodně pravdu, když s tím seskočíte ten padák vám vlaje u prdele ještě dobrých pár sekund :lol: Takže jste pak lehkej cíl. Spíš bych to využíval jen když někdo pošle budovu k zemi.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu