rockyzz Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Hele je to lame dotaz ale nikdy jsem se o to nezajímal tak to nevim, jaký je rozdíl mezi Closed a Open Beta???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Asi ze do jedne (otevrene) se dostane kazdy a do druhe (uzavrene) se dostanes jen s klicem...takze jen konkretni sorta lidi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 BF4FREE mě celkem zklamal, ale je to jen beta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 OT: nevíte kde mám stáhnout betu? :D ten klíč mám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 zkusil bych to zde http://battlefield.play4free.com/en/ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 hey lidi =D potrebuju pichnout s 2ma trofejema... Demolition man a pak kuchnout 5 kamosu z FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Od zítřka jsem doma tak BBC2 CZ PS3 match :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 hele buterflaji vecer ti pichnu ted pudu ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 okay tak pak napis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrm3 CZ Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Mám menší dotaz, jak se používá padák? (u jaké profese je funguje a kterým tlačítkem se vyhazuje) Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Nejsem si zcela jistý ale já nikdy padák nepoužíval ve hře, myslím že tam padák jako takovej vůbec není, používáš ho myslím vždy jen na začátku mapy kdy prostě ze vzduchu dopadáš na zem a pak už ho nepoužíváš (není tam) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Padák ve hře je a ja ho používám pořád,stačí 2x zmáčknout X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Padák se dává tím čím skáčeš a je u každé profese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Padák ve hře je a ja ho používám pořád,stačí 2x zmáčknout X Lol tak to jsem pěkný páčko, vůbec jsem o tom nevěděl a nikdy jsem ho jako takovej nepoužil, díky za informaci, to je fakt super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Open betaTo mi taky vadí, ale je tam mapa Karkand (nebo tak nějak) o které tady canava básnil a připomíná mi to Bf2(podle videí). BTW: Právě uvažuju, že si Battlefield 2 koupim, jen nevim zda se to vyplatí, mám už BBC2 a budu kupovat Bf3m, co myslíte. Kup deluxe edici, stojí snad 200 nebo 300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 BF2 za koupení stojí, je to asi nejlepší battlefield (já mam nejradší 2142) a mužeš tam zažít opravdu hodně zábavy (např hodíš na helikopku c4 a až vzletěj tak je všechny odbouchneš :D :D, to si dobře pamatuju) a podobný úplně nesmyslný kraviny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JBcz Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Btw neni možná dát v hardcore onslaught módu team kill s nožem?Bylo by to asi moc jednoduchý , jinak za rok co mam bc2 se mi nepodařilo dát ani jeden kill s nožem někomu z friend listu když už narazíš na někoho tak je ve stejnym týmu.Jestli někdo shaní tu trofej tak se mužem domluvit ,necham se zabít klidně pro víc lidí je mi to fakt jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 BF4FREE mě celkem zklamal, ale je to jen beta BETA, neBETA :D je to jen pořádně ořezaný Battlefield 2... a jestli to chcete hrát zadarmo tak máte minimum zbraní a možností (např. nemáte ani sekundární kulomet pro tank). tohle se dá hrát jedině když si zaplatíte další zbraně apod. a podle mého názoru je lepší těch 200,- vrazit do BF2 kde máte ještě víc možností, víc map, lepší grafiku atd. a hlavně nejste nijak znevýhodněni oproti dalším... ale v P4F si borec koupí rotačák a vy na něj půjdete s UZI... no není to nesmysl ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Btw neni možná dát v hardcore onslaught módu team kill s nožem?Bylo by to asi moc jednoduchý , jinak za rok co mam bc2 se mi nepodařilo dát ani jeden kill s nožem někomu z friend listu když už narazíš na někoho tak je ve stejnym týmu.Jestli někdo shaní tu trofej tak se mužem domluvit ,necham se zabít klidně pro víc lidí je mi to fakt jedno. tu trophy taky potrebuju... + Demolition man... zabit 20 lidi Barakem... vecer bysme mohl slozit hru... a nejak to poresit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Padák ve hře je a ja ho používám pořád,stačí 2x zmáčknout X To vazne jde? To jsem vubec netusil...to budu muset vyzkouset... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 BETA, neBETA :D je to jen pořádně ořezaný Battlefield 2... a jestli to chcete hrát zadarmo tak máte minimum zbraní a možností (např. nemáte ani sekundární kulomet pro tank). tohle se dá hrát jedině když si zaplatíte další zbraně apod. a podle mého názoru je lepší těch 200,- vrazit do BF2 kde máte ještě víc možností, víc map, lepší grafiku atd. a hlavně nejste nijak znevýhodněni oproti dalším... ale v P4F si borec koupí rotačák a vy na něj půjdete s UZI... no není to nesmysl ? :D Souhlasím, pokud by někdo chtěl dobré zbraně a věci do hry zaplatil by ještě víc než za BF2 které je o hodně lepší a zábavnější, tohle je jen taková předehra pro BF3 aby mohli vydělat peníze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 To vazne jde? To jsem vubec netusil...to budu muset vyzkouset... Koukám, je tu samý znalec :lol: Jasně že to jde, se chcete při skákání z dvou patrovýho baráku snad zabít?! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Koukám, je tu samý znalec :lol: Jasně že to jde, se chcete při skákání z dvou patrovýho baráku snad zabít?! :D Ne nechceme, my radši sebíháme po schodech :D Ale při používání padáku musíte bejt pro snipery jednoduchej a hodně viditelnej cíl ne ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Ne nechceme, my radši sebíháme po schodech :D Ale při používání padáku musíte bejt pro snipery jednoduchej a hodně viditelnej cíl ne ? :D V tom máš rozhodně pravdu, když s tím seskočíte ten padák vám vlaje u prdele ještě dobrých pár sekund :lol: Takže jste pak lehkej cíl. Spíš bych to využíval jen když někdo pošle budovu k zemi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Viditelnej možná ale jednoduchej určitě ne... BTW: a teď řikejte kdo je noob :D padák je základní věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.