rockyzz Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 V tom máš rozhodně pravdu, když s tím seskočíte ten padák vám vlaje u prdele ještě dobrých pár sekund :lol: Takže jste pak lehkej cíl. Spíš bych to využíval jen když někdo pošle budovu k zemi. to se často ale nestává že kempíš v budově a ona najednou celá spadne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 to se často ale nestává že kempíš v budově a ona najednou celá spadne :D To by ses možná divil, kolik bordelu je v Conquest módu. Hodně v Arica Harbour. Kolikrát tam nenarazíš na jedinou přístupnou budovu. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Koukám, je tu samý znalec :lol: Jasně že to jde, se chcete při skákání z dvou patrovýho baráku snad zabít?! :D Je to divne ale nikdy jsem nemel potrebu to pouzit...schody staci...dokonce jsem ani nikdy nevidel to nikdy pouzit nepocitamli respawny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 To by ses možná divil, kolik bordelu je v Conquest módu. Hodně v Arica Harbour. Kolikrát tam nenarazíš na jedinou přístupnou budovu. :lol: No já mam v BC2 zatim lvl pouhých 19 a conquest jsem tam hrál asi jen 3x, hlavně hraju rush :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Conquest je nejlepsi....nechapu co vsichni mate na rushi....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 No já mám conquest ohraný už z BF 1943, BF 2, BF 2142 takže mě to už vážně nebavilo a v BC2 byl/je conquest takovej divnej..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Rockyzz má pravdu :) taky už to mám ohraný ale hlavně je v BC2 na to málo hráčů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Me teda Rush nic moc nerika...conquest je paradni....ohrany ho nemam, naopak....uz BF1943 me na to navnadil a ja si to uzivam, mozna to je tim, ze conquest jako min "strileci" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Conquest nejde se stylem hry BC2 moc dohromady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Souhlasím z VOndym, na conquest je v BC2 docela malý počet hráčů . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Mozna na to mam jiny nazor, protoze jsem nikdy nehral PC Battla, ale me pocet hracu na conquest na konzoli staci....celkove mi ten mod prijde mnohem akcnejsi nez rush.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 DeSmond : v prvním příspěvku jsi psal že je míň střílecí a teď že je víc akčnější ?? RUSH je pořádná akce, často mám tak na pilno že během pár chvil vystřílím všechno ammo včetně sekundárky :D hlavně na cold war jsou neuvěřitelný bitky... ale conquest ?? jednou za 5 minut si vystřelím... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 DeSmond : v prvním příspěvku jsi psal že je míň střílecí a teď že je víc akčnější ??RUSH je pořádná akce, často mám tak na pilno že během pár chvil vystřílím všechno ammo včetně sekundárky :D hlavně na cold war jsou neuvěřitelný bitky... ale conquest ?? jednou za 5 minut si vystřelím... :) Presne to jsem napsal a nedomnivam se, ze si to musi odporovat....Rush je pro me ciste strelnice jdes a kosis.....v conquestu je neustale presouvani z mista na misto...zabirani, sestrelovani tanku a proste si uziju ty veci okolo, kdyz hraju rush, pada na me po chvilce drimoty, v conquestu ne, porad se neco deje, zabres zakladnu a nez se od ni vzdalis na par desitek metru, uz tam nekdo je a ty se musis vracet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 V tomto naplno súhlasím s DeSmondom ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Ja teda musim souhlasit s canava, Rush kort Cold War je pro me jedna z nejlepsich akci co v ty hre existuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 No podle mě je na BC2 nejlepší rush ale třeba v takovym BF2 nebo v jiných normálních dílech BF by byl rush na prd, tam je o dost lepší onen Conquest podle mě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 A to je prave to, je to proste vec nazoru, kazdymu sedi neco a pro me je proste bf conquest a ten mam a asi vzdycky budu mit nejradsi...(coz je blby, protoze co lidi z xka znam, tak hrajou spis rush :() Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 No já měl na starym GT právě jen takový maníky co rush vůbec nehrály a hrály jen HC Conquest, když jsem jim řekl jestli nezahrajou Rush tak mě vyhodily ihned z xlive party :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 No já měl na starym GT právě jen takový maníky co rush vůbec nehrály a hrály jen HC Conquest, když jsem jim řekl jestli nezahrajou Rush tak mě vyhodily ihned z xlive party :D Tak to zname ocividne jenou partu lidi :) Tak preci jen je BC2 komunita na xbox pocetna, jen neni stmelena :)...coz mi pripomina, ze uz mi dlouhou dobu neprisla pozvanka na nejakej private match... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 to me tak napada =D znate Alluminium2510 ?? na Livku ?? =D kamos =D sry za OT =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 to me tak napada =D znate Alluminium2510 ?? na Livku ?? =D kamos =D sry za OT =D Me nic..hraje?....ze bych si ho pridal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Halo Reach hraje to vim =D jinak nwm co hraje =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Tak hollowiik od tebe jsem čekal lepší odpověd že ho sem napíšeš třeba proto že hraje BC2, proč ho tu vůbec zminuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Taky jsem cekal, ze bude hrat BC2, ale tak jestli je to nejaky dobry kamarad, tak proc se nezeptat, stejne je tohle tema jeden velky holubnik :ú A to ze hraje HR je jeste lepsin nez kdyby hral BC2 stejne posledni dobou nic jineho nez HR nehraju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 ale jako jo hraje taky BC2ku... ale vic HR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.