DeSmond Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Muj clovek :) Vi co je dobre :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 mit Xko taky hraju jen HR =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 mit Xko taky hraju jen HR =D Takto si taky muj clovek....HR je proste nejlepsi multak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 NO me se teda HR vubec nelibi, grafiku to ma smesnou ale chapu, grafika neni vse, tak jako nehral sem to takze nemuzu rict ze je to vylozene spatna hra nemuzu soudit, treba to ma hratelnost suprovou nevim , mozny to je :) asi jo :D, ale jako grafiku to ma smesnou to rict muzu. Ale jak rikam treba to je dobra hra nevim, nehral jsem :) Co se tyce ze je to tu holubnik tak to je jasny, bavit se furt o rok a pul stary hre kdyz tenhle topic byl zalozenej este pred vydanim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 NO me se teda HR vubec nelibi, grafiku to ma smesnou ale chapu, grafika neni vse, tak jako nehral sem to takze nemuzu rict ze je to vylozene spatna hra nemuzu soudit, treba to ma hratelnost suprovou nevim , mozny to je :) asi jo :D, ale jako grafiku to ma smesnou to rict muzu. Ale jak rikam treba to je dobra hra nevim, nehral jsem :) Co se tyce ze je to tu holubnik tak to je jasny, bavit se furt o rok a pul stary hre kdyz tenhle topic byl zalozenej este pred vydanim :) Grafika neni zas tak smesna....ze zacatku, kdyz jsem to zapl, tak jsem byl taky toho nazoru, ale pravda je ze to vypada treba lip nez CoD....celkove je to celkem slusna grafika a urcite nadprumerna....jen pusobi trosku moc bbarevne (a to je to asi nejtemnejsi dil ze serie, halo 3 jsou proti tomu omalovanky)...hratelnostne je to proste nirvana...a to se da poznat jen s ovladacem v ruce (a chce to cas)...ja se tomu vzdy vyhybal a ze shledlich videi jsem nechapal co je na tom tak uzasneho, ale clovek pochopi rychle....multak je pro me nejlepsim konzolovym multakem vubec (dokonce to tak oznacili i na bonuswebu)..tri prdele zabavy....spousta rezimu, moznosti, skvela hratelnost a i singlac je pradani...kdyz jsem hral na legendary, nemohl jsem se od toho utrhnout...ma to uplne jiny rozmer nez kdyz tam na normal vbehnes a pokrosis to rambo stylem :) Kazdopadne grafika urcite NENNI smesna.. A tohle tema by se melo asi prejmenovat na nejakej pokec bo tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Do BC2 se conquest prostě nehodí... na conquest je BF2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 DeSmond plně vystihl to, co jsem chtěl říct o Conquestu. Rush je především o pěchotě a sem tam nějakým vozidlem. Conquest je pro mě to, o čem si myslím že Battlefield má být. Nad hlavou se prohání vrtulníky, všude spousta tanků, džípů a bugin, střílí se na všechny strany zbraňemi, raketami.... a vy stojíte uprostřed toho všeho zmatku. Na druhou stranu, ne všechny mapy toto kritérium splňují. Pokud se sejdou dobří hráči, tak je dobrá mapa Atacama Desert. (dobrými hráči nemyslím lidi, co ve vrtulníku kosej nepřátelskej respawn). ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Souhlasim....Rush je pro me "obycejna" strilecka....conquest je pro me pravy battlefield... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Grafika neni zas tak smesna....ze zacatku, kdyz jsem to zapl, tak jsem byl taky toho nazoru, ale pravda je ze to vypada treba lip nez CoD....celkove je to celkem slusna grafika a urcite nadprumerna....jen pusobi trosku moc bbarevne (a to je to asi nejtemnejsi dil ze serie, halo 3 jsou proti tomu omalovanky)...hratelnostne je to proste nirvana...a to se da poznat jen s ovladacem v ruce (a chce to cas)...ja se tomu vzdy vyhybal a ze shledlich videi jsem nechapal co je na tom tak uzasneho, ale clovek pochopi rychle....multak je pro me nejlepsim konzolovym multakem vubec (dokonce to tak oznacili i na bonuswebu)..tri prdele zabavy....spousta rezimu, moznosti, skvela hratelnost a i singlac je pradani...kdyz jsem hral na legendary, nemohl jsem se od toho utrhnout...ma to uplne jiny rozmer nez kdyz tam na normal vbehnes a pokrosis to rambo stylem :) Kazdopadne grafika urcite NENNI smesna..A tohle tema by se melo asi prejmenovat na nejakej pokec bo tak :D Tak to je jasny ze Halo ma lepsi grafiku nez cod, skoro kazda hra ma lepsi grafiku nez COD, z videí ta grafika tak na me pusobi ale teba mas asi pravdu ze kdybych to videl na vlastni oci tak zmenim nazor :) , ale tak treba na Crysis 2 to nema ani na paty mu to nesaha grafikou :), tim nechci nejakej flame jen sem chtel rict toto ale na Crysis 2 zati nema zadna hra grafikou ani BC2, mozna U2 uvidime, ale sem zvedav na U3 a na BF3 jelikoz tam taky to vypada luxusne. Co se tyce rush vs conquest tak muj nazor je ze nejlpesi je RUsh, tam si nejvic zastrilis, na taktiku to je nejlepsi mod, stereotypy tam nehrozej, respy taky ne , takze celkove si myslim ze tajten mod by mel urcite bejt i v BF3. Ale conquest je taky dobrej, hlavne na conquest napr. heavy metal to je maximalni nuda to je trapny, kazdej snipa nebo v technice to je hra o hovne, myslim si ze prave na tajty mapy by melo bejt tech 64 hracu, a na rush tech 24 coz mi ale vyhovuje jak to bude v BF3, konzolisti budou mit BF3 ala "BC2" o cemz DICE tvrdi ze z BC2 budou vychazet a prej hodne prvku z BC2 daj do BF3, jestli mi neverite kupte si ted SCORE ja taky cumel je to na 5 stran. A PCkari veterrani budou mit svuj BF3 ala BF2, bitky mega mapy atd... Me osobne to vyhovuje. Copak, ze by Vondy a canava,desmond muj prispevek schvalovali? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Kluci kdyz nemam VIP kod muzu nejak dokoupit mapy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Kluci kdyz nemam VIP kod muzu nejak dokoupit mapy ? Primo ve hre....ve STORE.... Tak to je jasny ze Halo ma lepsi grafiku nez cod, skoro kazda hra ma lepsi grafiku nez COD, z videí ta grafika tak na me pusobi ale teba mas asi pravdu ze kdybych to videl na vlastni oci tak zmenim nazor :) , ale tak treba na Crysis 2 to nema ani na paty mu to nesaha grafikou :), tim nechci nejakej flame jen sem chtel rict toto ale na Crysis 2 zati nema zadna hra grafikou ani BC2, mozna U2 uvidime, ale sem zvedav na U3 a na BF3 jelikoz tam taky to vypada luxusne. Co se tyce rush vs conquest tak muj nazor je ze nejlpesi je RUsh, tam si nejvic zastrilis, na taktiku to je nejlepsi mod, stereotypy tam nehrozej, respy taky ne , takze celkove si myslim ze tajten mod by mel urcite bejt i v BF3. Ale conquest je taky dobrej, hlavne na conquest napr. heavy metal to je maximalni nuda to je trapny, kazdej snipa nebo v technice to je hra o hovne, myslim si ze prave na tajty mapy by melo bejt tech 64 hracu, a na rush tech 24 coz mi ale vyhovuje jak to bude v BF3, konzolisti budou mit BF3 ala "BC2" o cemz DICE tvrdi ze z BC2 budou vychazet a prej hodne prvku z BC2 daj do BF3, jestli mi neverite kupte si ted SCORE ja taky cumel je to na 5 stran. A PCkari veterrani budou mit svuj BF3 ala BF2, bitky mega mapy atd... Me osobne to vyhovuje. Copak, ze by Vondy a canava,desmond muj prispevek schvalovali? :D Proc myslis, protoze te neposlali do pr_ele? Mozna jim jen doslo ze je to s tebou marny :D Krom toho ti nikdo nebere, ze te vic bavi rush... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 ja nwm ale kombinuju Rush a conquest... =D tot muj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Primo ve hre....ve STORE....Proc myslis, protoze te neposlali do pr_ele? Mozna jim jen doslo ze je to s tebou marny :D Krom toho ti nikdo nebere, ze te vic bavi rush... nechapu proc by me meli poslat do prdele, ty tady kecas stejny sracky jako ja neli vetsi, jo muzes si myslet ze ty si ten kterej ma vzdycky pravdu, ale pravdu bud mame oba nebo nikdo. To ze BF3 bude mit prvky stejny jako BC2 je holej fakt ( SCORE) takze jesstlize se to z vas nikomu nelibi ze to nebude vychazet z BF2 ta sorry, ale ja zato nemuzu. A semnou to marny neni, vetsinou rikam fakta ktera se vam nelibi. Holt svet neni jakej si predstavujete. Krom toho ze jestli ses dospelej coz asi jo kdyz teda chodis do prace, tak te obdovuju ze se semnou hadas s 15 letym klukem, asi hold si ten typ kterej neni v kolektivu oblibenej na real a je king tady a mysli si jak je chytrej, nojo tak takhle nechci dopadnout. Ja bejt dospelej tak sem snad ani nevlezu, jo mozna jo se kouknout , ale ne tady se dohadovat celej den, je videt ze asi nemas nic na praci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 některé věci se prostě nemění... chvíli je tu klid a pak se zase řeší PÍČOVINY :) ... musel jsem to napsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 nechapu proc by me meli poslat do prdele, ty tady kecas stejny sracky jako ja neli vetsi, jo muzes si myslet ze ty si ten kterej ma vzdycky pravdu, ale pravdu bud mame oba nebo nikdo. To ze BF3 bude mit prvky stejny jako BC2 je holej fakt ( SCORE) takze jesstlize se to z vas nikomu nelibi ze to nebude vychazet z BF2 ta sorry, ale ja zato nemuzu. A semnou to marny neni, vetsinou rikam fakta ktera se vam nelibi. Holt svet neni jakej si predstavujete. Krom toho ze jestli ses dospelej coz asi jo kdyz teda chodis do prace, tak te obdovuju ze se semnou hadas s 15 letym klukem, asi hold si ten typ kterej neni v kolektivu oblibenej na real a je king tady a mysli si jak je chytrej, nojo tak takhle nechci dopadnout. Ja bejt dospelej tak sem snad ani nevlezu, jo mozna jo se kouknout , ale ne tady se dohadovat celej den, je videt ze asi nemas nic na praci ;) Byla to reakce na to ze na tebe nikdo nereaguje...asi tak, nemusis si vse brat osobne...ale to je jedno ty mas ocividne hrooozne dlouhe vedeni...to ze mame pravdu bud oba nebo nikdo je kravina, prtoze vetsinou zastavame jine nazori...takze zase kecas blbosti...a ja ti ani nebral to s tim ze vychazi BF3 z BC2. Marny to s tebou je protoze si nedokazes prijmout fakta, ikdyz ti je preklada vice lidi...jinak dospelej jsem, jsem student a ver tomu ci ne, ale mam i normalni zivot....ale dneska jsem byl v praci, kde je hrozna nuda, tak jsem opravdu nemel nic lepsiho na praci nez se s tebou dohadovat......Ale asi uz prestanu, protoze se chovas jako paranoidni kreten a ve vsem hned vidis urazku, ocividne jsi jen rad stredem pozornosti, odtedka teda prestavam na tve pripevky reagovat, kdyz ti to udela radost a me to usetri spoustu casu...;) PS: Takovy sracky jako ty (a navic v takovym mnozstvi) tady neplaca nikdo, v tom si nejvetsi king, to se neboj ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Dekuji, snad navladne doba ticha a miru ;) Mega OT: http://www.zing.cz/novinky/3680/novy-xbox-uz-v-roce-2015, takze si myslim ze PS3 dozene XBox 360 v prodejich ;), to je posledni, ale tak tady uz se nic nepise a ja se doma ted nudim kdyz jsem nemocnej. Z cekani na Crysis 2 me nic nebavi, usnout nemuzu jak me boli v krku hold je to na*****. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 míru klidně ale ticha rozhodně ne !! :D a když už se nebavíme o BC2 tak aspoň něco z válečného prostředí... co říkáte na válku v Libyi ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 zničil bych toho volka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 míru klidně ale ticha rozhodně ne !! :D a když už se nebavíme o BC2 tak aspoň něco z válečného prostředí... co říkáte na válku v Libyi ? :D Jo hej to je kruty, je videt ze NATO je fakt nejsilnejsi organizace. Ja bych tam hodil par atomovek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 A to je presne duvod proc je tezky se k Ultimatovi nevyjadrovat :) Ale taky duvod proc je lepsi se k nemu nevyjdrovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Ultim: další generace konzolí až v roce 2015 ? to se mi nezdá... už teď je to pěkně zastaralý :) já tedy doufám že je to fake a že další generace příjde kolem roku 2012-13.. čekat na to až do 2015, tak mě asi jebne :D Wardog: mě se zdá jako docela sympaťák :D ... já hlavně ani pořádně nevím proč se tam teď válčí, vím že tam byly nějaký protesty a Kadáfík pak asi nějak brutálně zakročil tak lidi začali rebelovat a střílet se s armádou a to se spojencům nelíbilo ale nechápu proč... zajímalo by mě jak by ty protesty potlačili amíci :D v egyptě se to pomalu taky nedalo zvládnout... nemůžu ale na netu nikde najít zprávu proč vlastně začal Kadáfí posílat armu :) Ultim2: NATO se ještě ani nezapojilo :D jsou tam USA, Francie, Británie, Itálie a ještě nějakej arabskej stát.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 všeci se tam serou kvůli nerostným surovinám(?) šak když se to mele někde v Africe tak na to hází bobek všichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Ale Čína s Ruskem protestují... třeba se z toho nakonec stane 3tí sv. :D ještě nějaký problémy v Koreji a je to hned... tam se to Číně taky nelíbí a Rusáci jako komunisti asi taky budou stát při nich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 no potom uplatníme své schopnosti z BC2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Ja mam takovej pocit, ze NATO uz je v tom zainteresovano :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.