Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak jako ja si myslim ze nejakej konec sveta 2012 nebude, jestli jo tak uz se tesim, aspon budu mit klid. Kolikrat se rikalo ze bude konec sveta, 3.sv valka atd... a nic z toho nebylo, jako treba verim ze napr. ted to Japonsko ze se este stane neco horsiho to jo to je hruza. Kdyby byla 3.sv tak bych tu valku nechtel zazit, to by nebyli nejaky normlani zbrane, co vi vite co ty amici testujou v ty oblasti 51, a Rusaci na sibiri nikdo nevi, nedavno se potrvrdilo ze Britanie,USA, a Rusko zbrojili v 70-80 let proti mimozemstanum. Tohle jsou veci ktery vylezou naporv asi az za dil :D

btw. Nato valci v libyi, ale amici to predavaj britum snad, nedavno jsem to cetl na seznamu. Rozhodne si myslim ze z tohohle 3.sv valka nehrozi nastesti. Severni korea? Ano ma silnou armadu ale hned vedle sebe ma cinu a rusko no :D, ste moc zazity do Homefrontu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bože tak jako jsem dost velkej off-topikář ale to co tu ted předvádíte to je ještě víc extrém, proboha, proč se tu bavíte o 2012 a nějaký aree 51 ? :D :D :D :D

NO bavime se tu o valce v libyi, pak to zacalo atmovou valkou, pak 3.sv valkou a nakonec kooncem sveta, tak jsem se taky pridal :D

OT: Tohle by mohl bejt moznej nazev novyho xboxu nasel sem to na netu ExeterBox

Odkaz ke komentáři

Bože tak jako jsem dost velkej off-topikář ale to co tu ted předvádíte to je ještě víc extrém, proboha, proč se tu bavíte o 2012 a nějaký aree 51 ? :D :D :D :D

Tenhle topic je tak z 90% offtopic a ted se to alespon ubira zabavnou cestou bez nejakych vetsich hadek.... (a na tebe stale nikdo nema, to se neboj ;))

Odkaz ke komentáři

lidi... :cheesygrin: Tahle diskuze je dost seriozni dukaz o vlivu her na lidskou mysl a usudek :cheesygrin: (a taky doooost brutalni off-topic:cheesygrin: )

Nerikam ze je to spatne, ale obcasna pauza od BFka, FallOutu, a ted jak vidim i HomeFrontu neuskodi :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Je treba brat veci s nadhledem.....kdo to mysle vazne at se prizna :)

No, osobne nahodou znam par lidi co tyhle blbosti (Y2K, 9.9.99, 20.12.2012 a podobne vyplody chorych mysli ) povazujou naprosto za jasnou vec.

A s takovym clovekem, to mi ver, se fakt hadat nechces... :) "crazy peoples..."

Jen jsem chtel vedet s cim tady mam tu cest ;-)

Odkaz ke komentáři

Lol nic se nestane, to si asi hodne naivni ;). Co se podle tebe stane? Ze zeme vylezou mimozemstani jako veValce svetu? Spande nejakej meteorit? Vsichni zniceho nic chcipnou? Nejdriv to chce fakta.

:cheesygrin: To je doufam jasny kazdymu (normalnimu) cloveku.

Teda myslim ze se nic nestane (teda kdyz nepocitam sebe, jak nakupuju darky na vanoce ... kdyztak pak dam info jak to probehlo... jen v pripade zajmu ale 8) ).

Kazdopadne kdyby na zemi byly mimoni, tak by asi vylezli dost nasr***... si vzpomente co vsechno jim strkame podzem... mrtvoly, odpadky, toxicky odpadky... No moc nadseny nebudou :cheesygrin: :cheesygrin: :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

:cheesygrin: To je doufam jasny kazdymu (normalnimu) cloveku.

Teda myslim ze se nic nestane (teda kdyz nepocitam sebe, jak nakupuju darky na vanoce ... kdyztak pak dam info jak to probehlo... jen v pripade zajmu ale 8) ).

Kazdopadne kdyby na zemi byly mimoni, tak by asi vylezli dost nasr***... si vzpomente co vsechno jim strkame podzem... mrtvoly, odpadky, toxicky odpadky... No moc nadseny nebudou :cheesygrin: :cheesygrin: :cheesygrin:

Jsem rad ze nekdo napsal, protoze jsem se zaprisahl ze na ultimatovi komenty nebudu reagovat....nerikam ze verim ze se neco stane....jen jsem jsem zvedavy co bude....nikdo z vas tady nedokaze predpovedet co se v ten den nebo do te doby muze stat....nikdo z vas necekal 11. zari, mel to byt obycejny den a pic ho.....osobne berim ze nic nebude, ale nikdy nerikej nikdy ;)

Odkaz ke komentáři

No to souhlasim jenze tohle si teda musis rikat na kazdej dalsi den.

btw. Verite v peklo? Ja jo asi http://zivotvjezisi.webnode.cz/news/ropna-katastrofa-v-mexickem-zalivu/ , nevim nevim .

Citace pro DeSmonda aby mohl reagovat... :cheesygrin:

to Ultimate7th: no co na to rict... snad jen ze doted jsem te mel za normalniho cloveka :cheesygrin: Opravdu nemam rad nikoho kdo veri na tyhle sra*** (buh, nebe, peklo atp.)

Slabosi co se nedokazou vyrovnat s realitou... Je mi jich lito...

8)

Edit: link jsem ani neotevrel, takze jestli to je neco funny, tak sorry :D

Edit: uz jsme trosicku minuly hranice normalniho off-topicu, nebylo by od veci zas se vratit k "realnymu" a "pozemskymu" BC2 :cheesygrin: :cheesygrin: :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Citace pro DeSmonda aby mohl reagovat... :cheesygrin:

to Ultimate7th: no co na to rict... snad jen ze doted jsem te mel za normalniho cloveka :cheesygrin: Opravdu nemam rad nikoho kdo veri na tyhle sra*** (buh, nebe, peklo atp.)

Slabosi co se nedokazou vyrovnat s realitou... Je mi jich lito...

8)

Edit: link jsem ani neotevrel, takze jestli to je neco funny, tak sorry :D

Edit: uz jsme trosicku minuly hranice normalniho off-topicu, nebylo by od veci zas se vratit k "realnymu" a "pozemskymu" BC2 :cheesygrin: :cheesygrin: :cheesygrin:

Hele mysli si o me co chces, ted jsem si precetl clanek a prej ze slunce vydava zvuky jako nejaka symfonie takze proc by litosfericky desky nemohly vydavat tohle :) , nerekl sem ze verim rekl sem nvm a ted uz ne. Ja ziju v realnym zivote narozdil do deSmonda a jeho konce sveta :D. Nebe, buh to jsou nevetsi picoviny, lidi si neumeli vysvetlit tak tam dali boha a take picoviny, lito je mi tebe ;)

DeSmond: zalozte si klub ale hadam se jenom s tebou :D

ja vim ze me tady tak vsichni milujete :D, ale ja to delam schvalne aby tu nebyla nuda, nejaky FLAME obcas neuskodi kdyz mam cas a to ze ho ted mam dost :P, lidi z kterejma hraju vedej ze jsem v pohode ale to desmond vedet nemuze kdyz ma zkurvenyho shitboxe :D

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se kuli tobe premohl a precetl jsi to... Jak jsem z toho pochopil, tak se akorat par komancu sjelo marihuanou a misto zvuku pri vrtani sliseli neco co znelo jako kdyz lidi rvou...

takze pro racionalne mysliciho cloveka spis vtip nez "peklo existuje" :D :D

kdes narazil na tu stranku ? zivotvjezisi ??? wtf?! :D

Mas to v zalozkach, nebo dokonce RSS? Jestli ano, tak zakladam ten klub asi :D :D

Ne sorry, nic proti, ale ja proste nesnasim verici lidi, nevim proc, ale je to tak, kdyz nekoho potkam, tak mam vetsinou nutkani vsem se jim totalne a uprimne vysmat :D

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se kuli tobe premohl a precetl jsi to... Jak jsem z toho pochopil, tak se akorat par komancu sjelo marihuanou a misto zvuku pri vrtani sliseli neco co znelo jako kdyz lidi rvou...

takze pro racionalne mysliciho cloveka spis vtip nez "peklo existuje" :D :D

kdes narazil na tu stranku ? zivotvjezisi ??? wtf?! :D

Mas to v zalozkach, nebo dokonce RSS? Jestli ano, tak zakladam ten klub asi :D :D

Ne sorry, nic proti, ale ja proste nesnasim verici lidi, nevim proc, ale je to tak, kdyz nekoho potkam, tak mam vetsinou nutkani vsem se jim totalne a uprimne vysmat :D

Lol ocividne te bavi me marne ponizovat, dpc ja nejsem verici nejaky nabozenstvi bych zrusil, cirkev ma z toho prachy a dela z lidi voly, kvuli tomu islamu si lidi myslej ze kdyz tamhle odbouchnou dve nejvetsi centra na svete v americe a zabijou stovky neli tisice lidi ze udelaly dobrou vec, tyhle sracky bych vymazal ze sve, diky bohu v jake dobe ziju, komunisti to tvrdily dobre, buh nezstvoril cloveka ale clovek ztvoril boha, nejaky papalasi ve staroveku chteli vyuzit prirodnich vlivu a vyuzili to pro vsvuj prospech a bohuzel se to tahne do dneska. Tu stranku jsem si nasel ano, ucitelka o zemepis nam rikala takove zajimavosti.Nikod ne nezhulil, jen ty si typ cloveka ktery si mysli ze vsechno zna a vse vi, ale kamarade, o zemi toho vime este malo ;), a vubec celkove o vesmiru atd...

verici lidi rad nemam, ale ne nejak vyrazne.

Odkaz ke komentáři

Nemám rád lidi co si mysli ze snedli salamounovo hovn* a maji patent na rozum....a pak komentuji veci kterym nerozumi....

Ja nemam rad lidi jako ty ;), nikde nepoucuju to tady mawerick si mysli jak je chytrej ale v realite je blbej.

Desmonde s tebou bych se rad setkal na zivo a celkove je mi jedno ze si starsi ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu