adiZ Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Single sem ted taky dohral. Fakt paradni pribeh a ta rezba na konci v letadle v ulickach? Uplnej narez.adiZ: tatinek asi u EA nebo DICE Nee, psal, ze tam kde zije (Kuwait), maji obchody hry drive, ale nerespektuji datum vydani a prodavaji a prodavaji jeste pred datem vydani :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 oo mazec za jedno kolo se mi povedlo nahrát 16650 bodů :D (i s oceněními, bylo jich 21) jinak už mám M95 a je to luxus snipa ... sice nezabijí na jednu ránu ale přes zdi to s ní jde fajně :D EDIT: PIN kterej se jmenuje In a round, do 5 headshots mám už 32x xD jinak hraju už 7h 25m :) za tu dobu mám 448kills 193deaths 105 619bodů a skill level 196 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Me se v demu nejvic podarilo udelat 26 402. Jinak jak tak koukam bych uz mel zacit hrat MP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Me se v demu nejvic podarilo udelat 26 402.Jinak jak tak koukam bych uz mel zacit hrat MP. pěkný :) v bětě jsem jednou nasbíral myslím něco kolem 42ocennění :D ale nekoukl jsem kolik z toho jsme měl bodů xD ... jinak to se dá v pohodě nasbírat klidně i 100000 :D stačí jen počkat u každé zbraně 1kill to zlatá hvězda a pak už jenom každou zbraní jeden kill :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondaca Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 ne ne ne Lock :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Ja vim co myslis, nejenom 1 kill to zlata hvezda, ale 1 kill nebo jednu vec od toho jednoho hlavniho odznacku (oceneni). Takhle muzes mit treba 10 000 bodu a jen 2x vystrelit a hrat par vterin. Takze v podstate neni moc dulezity kolik si mel nakonci boje takhle bodu i s tema ocenenima, ale kolik si mel bodu v Scoreboard, to je podle me dulezitejsi. Doufam ze si to pochopil :D jinak tady si dovoluji dat dva screeny z dema. Sem vejfuk U toho druhyho screenu je na obrazku prave ten hlavni odznacek co sem myslel. Za 10 000 bodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 xD :P nevíte co maj s těmi servery ti čuráci? už 2x se mi zmazal průběh ... takže celkem 2h v háji (2x 1h) hraju hraju ... pak výpadek ... kouknu a jsem zase zpátky kde jsem byl :blink: EDIT: ted tam mám jenom 5 zbraní a level 0 ... nic víc ... :blink: je to vypatlane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 to je normální :roll: maj to přetížený tohle už bylo i u Bad Company a 1943 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeus Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Až teď jsem přišel na to,že ač sem zadal při prvním přihlášení VIP kod, nemám 2 bonusové mapy a když se přihlásím do gamestoru, abych to stáhl nebo zadat kód na zbraň od Xzone napíše mi to že obchod není dostupný. Dělá to někomu, jak to můžu vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Až teď jsem přišel na to,že ač sem zadal při prvním přihlášení VIP kod, nemám 2 bonusové mapy a když se přihlásím do gamestoru, abych to stáhl nebo zadat kód na zbraň od Xzone napíše mi to že obchod není dostupný. Dělá to někomu, jak to můžu vyřešit? Mě to taky dělá. Ale zbran kterou Xzonu dalo ke hře už v MP mám. Ale je možné že jsem si ji sebral v singleplayeru. Jinak mi to taky nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeus Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 O zbraň by tak nešlo mě hrozně štvou ty mapy, mám takovej pocit, že už je nestáhnu když je nemám teď.Myslel jsem že ten store naskočí a bude to ok, ale už je to pár dní a pořád nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Až teď jsem přišel na to,že ač sem zadal při prvním přihlášení VIP kod, nemám 2 bonusové mapy a když se přihlásím do gamestoru, abych to stáhl nebo zadat kód na zbraň od Xzone napíše mi to že obchod není dostupný. Dělá to někomu, jak to můžu vyřešit? Ty 2 bonusové mapy mám hned od začátku. Ale je mi záhadou jak jsem se získal, když Store nefunguje. Jen jsem při prvním spuštění zadal VIP kód. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeus Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Já taky zadal VIP kod normálně mi to otevřelo bonusy, ale ty mapy jako je panama tam prostě nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Jaká zas Panama? Zatím nic jiného než toto http://console-forum.net/showthread.php?p=825432#post825432 ke stažení není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeus Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Aha tak to se omlouvám :) já si neuvědomil, že hraju jen rush mod a že některé další mapy jsou jen u jiných herních módů. Takže kromě zbraně od Xzone funguje vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Ty problémy má jak PS3, tak X360 verze. Měli by s tím pohnout! :) Taky se mi stalo, že se mi při hře povedl nový rank, 3 vylepšení a nová zbraň. Najednou hra vypla (error), koukám na my stats a vše při starým... vážně jsem byl nadšenej :dozey: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 hm...je to normalní že ta kampaň je tak hrozně krátká???!!! docela dost mě to štve!:-! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 hm...je to normalní že ta kampaň je tak hrozně krátká???!!! docela dost mě to štve!:-! už několikrát bylo psáno že battlefield byl odjakživa multiplayerová akce! takže ten singl je jen třešnička na dortu :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 nj tak sory, ale u prvního dílu Bad Company byl delší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuba86 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Lidi, dá se k této hře vytvořit účet na stránkách EA? Víte myslím tím jako má třeba FIFA 10.. díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 čau, mám takový problém, já si hraju multiplayer a teď se mi celé PSko sekne, stává se to tak jednou za den, sekne se to třeba po 45minutách hraní, a pak to běží 6hodin v pohodě, nevíte proč? dělá to taky někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Me se sekal MP u jednicky. U dvojky se mi to zatim nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Už mě to nebaví. Pokaždý hraju s dementním teamem který si neumí pomáhat a prostě to pro*erem na plný čáře. Jedn tank vybojuje celou mapu jen díky tomu že mu druhej pomahá furt opravovat -> u nás? Každej na tebe kašle. Klidně si zgebni. Pak tu máme kapitolku vrtulník ano, protihráči si dva objedou celou mapu a zakempí si na našem území u helikoptéry. Nejenom že tam všechny kropí ale našemu teamu je to úplně uzadku oni prostě na to kašlou že tam jsou. A ano jako třešničku seberou helinu a bombardují nás tam dvě. Fakt demence tohle to. Totálně znechucená hra demencí hráčů. Na to nemám nervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Tak tohle naprosto presne znam. A nejlepsi je ze aktivujou vybusninu na nase M-COM stations a nasemu teamu to je uplne u zadku. Misto toho aby ji deaktivovali tak okolo ty budovy pobihaj, sedej a cucej do blba a nic nedelaj. Jako kdyby opravdu nevedeli ze to maj deaktivovat. Behem 5-ti minut projdou celou mapu a je konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 u mě jak kdy ... musíš prostě chytnout dobrý lidi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.