Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

oo mazec za jedno kolo se mi povedlo nahrát 16650 bodů :D (i s oceněními, bylo jich 21)

jinak už mám M95 a je to luxus snipa ... sice nezabijí na jednu ránu ale přes zdi to s ní jde fajně :D

EDIT: PIN kterej se jmenuje In a round, do 5 headshots mám už 32x xD

jinak hraju už 7h 25m :) za tu dobu mám 448kills 193deaths 105 619bodů a skill level 196 :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me se v demu nejvic podarilo udelat 26 402.

Jinak jak tak koukam bych uz mel zacit hrat MP.

pěkný :)

v bětě jsem jednou nasbíral myslím něco kolem 42ocennění :D ale nekoukl jsem kolik z toho jsme měl bodů xD ... jinak to se dá v pohodě nasbírat klidně i 100000 :D stačí jen počkat u každé zbraně 1kill to zlatá hvězda a pak už jenom každou zbraní jeden kill :D

Odkaz ke komentáři

Ja vim co myslis, nejenom 1 kill to zlata hvezda, ale 1 kill nebo jednu vec od toho jednoho hlavniho odznacku (oceneni). Takhle muzes mit treba 10 000 bodu a jen 2x vystrelit a hrat par vterin.

Takze v podstate neni moc dulezity kolik si mel nakonci boje takhle bodu i s tema ocenenima, ale kolik si mel bodu v Scoreboard, to je podle me dulezitejsi.

Doufam ze si to pochopil :D

jinak tady si dovoluji dat dva screeny z dema. Sem vejfuk

fotografie165.th.jpg

fotografie164.th.jpg

U toho druhyho screenu je na obrazku prave ten hlavni odznacek co sem myslel. Za 10 000 bodu.

Odkaz ke komentáři

xD :P

nevíte co maj s těmi servery ti čuráci? už 2x se mi zmazal průběh ... takže celkem 2h v háji (2x 1h) hraju hraju ... pak výpadek ... kouknu a jsem zase zpátky kde jsem byl :blink:

EDIT: ted tam mám jenom 5 zbraní a level 0 ... nic víc ... :blink: je to vypatlane

Odkaz ke komentáři

Až teď jsem přišel na to,že ač sem zadal při prvním přihlášení VIP kod, nemám 2 bonusové mapy a když se přihlásím do gamestoru, abych to stáhl nebo zadat kód na zbraň od Xzone napíše mi to že obchod není dostupný. Dělá to někomu, jak to můžu vyřešit?

Odkaz ke komentáři

Až teď jsem přišel na to,že ač sem zadal při prvním přihlášení VIP kod, nemám 2 bonusové mapy a když se přihlásím do gamestoru, abych to stáhl nebo zadat kód na zbraň od Xzone napíše mi to že obchod není dostupný. Dělá to někomu, jak to můžu vyřešit?

Mě to taky dělá. Ale zbran kterou Xzonu dalo ke hře už v MP mám. Ale je možné že jsem si ji sebral v singleplayeru. Jinak mi to taky nefunguje.

Odkaz ke komentáři

Ty 2 bonusové mapy mám hned od začátku. Ale je mi záhadou jak jsem se získal, když Store nefunguje. Jen jsem při prvním spuštění zadal VIP kód.

Odkaz ke komentáři

Ty problémy má jak PS3, tak X360 verze. Měli by s tím pohnout! :) Taky se mi stalo, že se mi při hře povedl nový rank, 3 vylepšení a nová zbraň. Najednou hra vypla (error), koukám na my stats a vše při starým... vážně jsem byl nadšenej :dozey: :lol:

Odkaz ke komentáři

Už mě to nebaví. Pokaždý hraju s dementním teamem který si neumí pomáhat a prostě to pro*erem na plný čáře. Jedn tank vybojuje celou mapu jen díky tomu že mu druhej pomahá furt opravovat -> u nás? Každej na tebe kašle. Klidně si zgebni. Pak tu máme kapitolku vrtulník ano, protihráči si dva objedou celou mapu a zakempí si na našem území u helikoptéry. Nejenom že tam všechny kropí ale našemu teamu je to úplně uzadku oni prostě na to kašlou že tam jsou. A ano jako třešničku seberou helinu a bombardují nás tam dvě. Fakt demence tohle to. Totálně znechucená hra demencí hráčů. Na to nemám nervy.

Odkaz ke komentáři

Tak tohle naprosto presne znam. A nejlepsi je ze aktivujou vybusninu na nase M-COM stations a nasemu teamu to je uplne u zadku. Misto toho aby ji deaktivovali tak okolo ty budovy pobihaj, sedej a cucej do blba a nic nedelaj. Jako kdyby opravdu nevedeli ze to maj deaktivovat.

Behem 5-ti minut projdou celou mapu a je konec.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu