DeSmond Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Me se to teda nikdy nepricetlo, kdyz jsem to treba v pulce hry "vypnul"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Me jo, to je i teoreticky kravina, to bys kazdou bhru musel dohrat, kravina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Až se znovu někam připojíš a odpojíš tak se to započítá ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 ok, vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 DeSmond: ty jsi si nikdy nevšimnul toho saving vpravo nahoře ? to se ti ukládají stats :) mě se zase dnes stala hrozná věc kterou pamatuju z BF2.. jeden borec mě zastřelil a druhý mě oživil (teammates), a tak to šlo pořád dokola až se mi nakonec podařilo ty zmetky sundat.. demence některých lidí je tak velká že se to nedá ani nazvat demencí ale totální degradací mozkových buněk na úroveň 0!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Tohleto me taky sere , kdyz jsem na HC tak toho medika vzdycky sejmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Me jo, to je i teoreticky kravina, to bys kazdou bhru musel dohrat, kravina. Nektere hry to tak maji, treba Halo...ten kdo se v pulce hry odpoji nedostane za dny credity (xp), je to tak proto aby se zabranilo nesvaru predcasnemu opousteni her....ale v BF to asi neplati kdyz lze v prubehu hry pribirat hrace.... DeSmond: ty jsi si nikdy nevšimnul toho saving vpravo nahoře ? to se ti ukládají stats :)mě se zase dnes stala hrozná věc kterou pamatuju z BF2.. jeden borec mě zastřelil a druhý mě oživil (teammates), a tak to šlo pořád dokola až se mi nakonec podařilo ty zmetky sundat.. demence některých lidí je tak velká že se to nedá ani nazvat demencí ale totální degradací mozkových buněk na úroveň 0!! Nevsiml.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Si z tebe udělali děvku no :D stačí nadšenej medik a je to, jenže v BF2 ti to nedalo smrt pokud tě někdo do těch 15-ti sekund oživil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 tak nic se nepřičetlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 To je divný, mě se to vždycky přičte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 spoock : ukládá se to zhruba každých 15minut, takže jsi buď nehrál dostatečně dlouho a nebo se to nenačte když spadne server... mě se to taky občas stává ale nikdy jsem se na stats nekoukal protože je mi to celkem fuk :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 A koukal si se v menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 jo, menu i připojení do hry no, zase mi tak o ty statistiky nejde, ale zamrzí to, naštěstí je to jen trocha bodů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Mě už se to taky několikrát stalo a to dvěma způsoby. Buď zamrzl obraz a poté se mi statistiky připsaly pouze do některých sekci např. přímo u kudly jsem měl 195 killů, ale na insignii 200xknife mi chyběly pouze 2 killy nebo u Vintovky mám 79 killů, ale už mám zlatou hvězdu. Horší je, když obraz zčerná a to zřejmě vypadne celej server a to se mi nepřičetlo nikam nic, jako kdybych vůbec nehrál, vím to moc dobře, protože jednou mi to vypadlo po třech hodinách hraní a měl jsem i nižší hodnost, insignie, piny i trofeje pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Dobrá hra dneska VOndy :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Tak co kdo kupuje nebo koupil Crysis 2, ze by veterani z BC2 sli si zaparit semnou i Crysis 2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Některý ty sestřely byly pěkný no :) pak jsem ještě na Valparaisu za obránce sestřelil cca 12 helin za hru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Ultim: no koupím si to až to bude levnější a nebo pokud se mi to podaří za něco vyměnit... a k tvé otázce na Psku, ne nepůjdu :) VOndy: tak buď jsi skiller jak prase... a nebo, pilot byl lama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Skiller , pekne si to dával ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 zdravim mám problém při hrání online pokaždé když se připojím a začnu hrát tak mě to během pár minutek vyhodí a napíše..connection to the server has been los...nevím co s tím hra se stává nehratelnou jiné hry jedou po netu v pohodě jen tahle dělá problémy..nevim co s tím kde může být chyba..Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 To se mi občas stane taky příde mi jako by PSko stratilo spojení s netem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 občas se mi to taky stane, ne moc často, takže to tolik nevadí. Připadá mi, že se to stane, když vypadne EA server, ale PSN stále jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 hoši, to jste mu ale moc nepomohli :D je pěkný že vám se to občas stane ale mu to dělá pořád... každýmu se to občas stane ale jestli ti to spadne při každé hře, tak nezbývá než napsat na podporu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Ahoj kluci. Pomahate si tady vzajemne s trofejema? Mam potize u te kde mam zabit nekolik lidi tim, ze zborim barak. A potom ta, kde mam 5 pratel zabit nozem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Sobotní turnaj o psí známky : http://www.ps3mania.sk/novinky/bad-company-2-vyhlasuje-mobilizaciu-na-buducu-sobotu-t4647.html#p28236 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.