Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

DeSmond: ty jsi si nikdy nevšimnul toho saving vpravo nahoře ? to se ti ukládají stats :)

mě se zase dnes stala hrozná věc kterou pamatuju z BF2.. jeden borec mě zastřelil a druhý mě oživil (teammates), a tak to šlo pořád dokola až se mi nakonec podařilo ty zmetky sundat.. demence některých lidí je tak velká že se to nedá ani nazvat demencí ale totální degradací mozkových buněk na úroveň 0!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me jo, to je i teoreticky kravina, to bys kazdou bhru musel dohrat, kravina.

Nektere hry to tak maji, treba Halo...ten kdo se v pulce hry odpoji nedostane za dny credity (xp), je to tak proto aby se zabranilo nesvaru predcasnemu opousteni her....ale v BF to asi neplati kdyz lze v prubehu hry pribirat hrace....

DeSmond: ty jsi si nikdy nevšimnul toho saving vpravo nahoře ? to se ti ukládají stats :)

mě se zase dnes stala hrozná věc kterou pamatuju z BF2.. jeden borec mě zastřelil a druhý mě oživil (teammates), a tak to šlo pořád dokola až se mi nakonec podařilo ty zmetky sundat.. demence některých lidí je tak velká že se to nedá ani nazvat demencí ale totální degradací mozkových buněk na úroveň 0!!

Nevsiml....

Odkaz ke komentáři

Mě už se to taky několikrát stalo a to dvěma způsoby. Buď zamrzl obraz a poté se mi statistiky připsaly pouze do některých sekci např. přímo u kudly jsem měl 195 killů, ale na insignii 200xknife mi chyběly pouze 2 killy nebo u Vintovky mám 79 killů, ale už mám zlatou hvězdu. Horší je, když obraz zčerná a to zřejmě vypadne celej server a to se mi nepřičetlo nikam nic, jako kdybych vůbec nehrál, vím to moc dobře, protože jednou mi to vypadlo po třech hodinách hraní a měl jsem i nižší hodnost, insignie, piny i trofeje pryč.

Odkaz ke komentáři

zdravim mám problém při hrání online pokaždé když se připojím a začnu hrát tak mě to během pár minutek vyhodí a napíše..connection to the server has been los...nevím co s tím hra se stává nehratelnou jiné hry jedou po netu v pohodě jen tahle dělá problémy..nevim co s tím kde může být chyba..Díky za radu.

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu