VOndy1468624023 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 O světlicích si slyšel? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 jj ale né každý to používá :) většina helin je hned dole.. a když už se objeví někdo se světlicí tak se vezme AT4 a borec má po srandě :D nebo se posadíš za anti aircraft gun.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Tracer Dart je dobra ale letici helinu s ni nemuzu zaboha trefit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacco2 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 to canava: v případě že se vás objeví víc tak to jde ,ale v případe že se objevujete postupně(když hraje málo lidí a nebo když se postupně všichni odpojí proto že je takový styl znechucuje to možné je) tak to neklapne.... A jinak jsem už par takových vyjebanců sundal tak že můj příspěvek nebyl míněný že to nejde ,ale spíš tak že mě ser... takový způsob hraní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Světlice v heli jsou základ, lidi co nemaj světlice a vlezou do heli bych zbavil svéprávnosti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 No já miluju hráče co poletují nad základnou ve vrtulníku případně jsou zalezlí v tanku a sejmou každého kdo se objeví. To musí ukrutně bavit (asi tak jako střelba na střelnici)... Pracovně jim říkám " sběrači bodů " Vyvojari tam tu moznost dali, tak proc ji nevyuzit..? Na tom prece neni nic spatnyho pouzivat vozidla ktera tam jsou. A od toho tam jsou taky raketomety a proti vozidlovy zbrane. A ty vozidla jdou zlikvidovat opravdu lehce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 VOndy: asi by jsi čuměl jak je v heli účinná optika :) EDIT: v útočné heli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacco2 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Tak buď hrají někteří jinou hru než já nebo jsem Lama všech Lam...... to Primátor3:Když sedí v tanku dobrý střelec + opravář tak bych si nedovolil tvrdit že je jednoduché to vozidlo sejmout(a to nemluvě o situaci že je tam takových dvojic víc).... když už stihneš vystřelit tak jednou ranou ho stejně nesejmeš ... Pod TY víš jak jo tak se rád něčemu přiučím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Střílej do boku nebo do zad a nebo se k němu přibliž ze strany a šroubovákem ho poškozuj, pokud je to blb, tak vyleze a bude si to chtít opravit, tak na nic nečekej a tank mu šlohni :D už hodněkrát se mi to povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacco2 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 to VOndy: jjj znám ještě s vybušninou je to pohoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacco2 Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 :coolgun:Tak ke spadlému Psku se včera přidaly i tyhle stránky že by patek 13stého:ziped::? A plech stááááále nejede :cry: a to jsem se na tenhle víkend těšil jak malek kluk proto že ta moje vochechule není doma :ziped: a ja si planoval udělat pařící :party: víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 Co se tyce hologramu, tak sem snim strilel (airsoft jak jinak)a s Red dot, a jako, nejlepsi byl hologram o dost lepsi nez red dot sight. I o dost vic se pouziva v armade nez red dot, neco natom prece bude ne ;), me osobne je taky lepsi, sere me ze v BC2 neni ;), nastesti v BF3 je :). Lip se snim miri, pride ti to jako jelikoz tam mas takovy to "kolecko" tak ze je to lehci a nemusis se tak presne soustredit jako u red dot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopxy Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 mě to přijde tak, že hologram trochu zkresluje( myslim tim takový to ¨přiblížení¨ pokud to tak můžu nazvat :D . zase red dot na větší vzdálenost zabere celej cíl.... neni nad to hrát bez všeho :) ... (nemluvím o realu, tam jsem to nikdy nezkoušel :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 cau, nevim jestli uz tady na to je topic, ale nasel bych tady par lidi na pomoc s online trofejema? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 kejsi: Já ti když budu mít čas někdy pomůžu. Včera jsem po druhé v životě zabil pilota vrtulníku, navíc ještě střelce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 kejsi: Já ti když budu mít čas někdy pomůžu.Včera jsem po druhé v životě zabil pilota vrtulníku, navíc ještě střelce. Jo mě si taky párkrát včera sejmul, jsem si říkal, že ten nick je mi nějak povědomý :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Ani o tom nevim. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Ani o tom nevim. :D Si mě přidej někdy zahrajeme spolu když tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 JJ, přidám. Máš Vietnam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 JJ, přidám. Máš Vietnam? No právě ve Vietnamu jsme se potkali :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Aha, ten hraju často no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubico Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Ahoj, stále hledám přátele, které bych mohl podříznout, invite pls:) nick rubiico Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Ahoj, stále hledám přátele, které bych mohl podříznout, invite pls:)nick rubiico Pojď na PS3, teď bysme to mohli zmáknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Pls tahle trofej mi taky chybí, jestli se tu ještě někdo najde, tak pište nebo si mě rovnou přidejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Já mám platinu, ale můžu pomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.