Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

to canava: v případě že se vás objeví víc tak to jde ,ale v případe že se objevujete postupně(když hraje málo lidí a nebo když se postupně všichni odpojí proto že je takový styl znechucuje to možné je) tak to neklapne.... A jinak jsem už par takových vyjebanců sundal tak že můj příspěvek nebyl míněný že to nejde ,ale spíš tak že mě ser... takový způsob hraní...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já miluju hráče co poletují nad základnou ve vrtulníku případně jsou zalezlí v tanku a sejmou každého kdo se objeví. To musí ukrutně bavit (asi tak jako střelba na střelnici)... Pracovně jim říkám " sběrači bodů "

Vyvojari tam tu moznost dali, tak proc ji nevyuzit..? Na tom prece neni nic spatnyho pouzivat vozidla ktera tam jsou. A od toho tam jsou taky raketomety a proti vozidlovy zbrane. A ty vozidla jdou zlikvidovat opravdu lehce.

Odkaz ke komentáři

Tak buď hrají někteří jinou hru než já nebo jsem Lama všech Lam......

to Primátor3:Když sedí v tanku dobrý střelec + opravář tak bych si nedovolil tvrdit že je jednoduché to vozidlo sejmout(a to nemluvě o situaci že je tam takových dvojic víc).... když už stihneš vystřelit tak jednou ranou ho stejně nesejmeš ... Pod TY víš jak jo tak se rád něčemu přiučím...

Odkaz ke komentáři

:coolgun:Tak ke spadlému Psku se včera přidaly i tyhle stránky že by patek 13stého:ziped::?

A plech stááááále nejede :cry: a to jsem se na tenhle víkend těšil jak malek kluk proto že ta moje vochechule není doma :ziped: a ja si planoval udělat pařící :party: víkend

Odkaz ke komentáři

Co se tyce hologramu, tak sem snim strilel (airsoft jak jinak)a s Red dot, a jako, nejlepsi byl hologram o dost lepsi nez red dot sight. I o dost vic se pouziva v armade nez red dot, neco natom prece bude ne ;), me osobne je taky lepsi, sere me ze v BC2 neni ;), nastesti v BF3 je :). Lip se snim miri, pride ti to jako jelikoz tam mas takovy to "kolecko" tak ze je to lehci a nemusis se tak presne soustredit jako u red dot.

Odkaz ke komentáři

mě to přijde tak, že hologram trochu zkresluje( myslim tim takový to ¨přiblížení¨ pokud to tak můžu nazvat :D . zase red dot na větší vzdálenost zabere celej cíl.... neni nad to hrát bez všeho :) ... (nemluvím o realu, tam jsem to nikdy nezkoušel :D )

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu