JohnnyX360 Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 To by bylo úžasný, co mám udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Přidej si mě do přátel, zítra to přijmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubico Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Pojď na PS3, teď bysme to mohli zmáknout. Chcíplo mi včera BT musel jsem dobíjet :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LSN Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 taky chci podrezavat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Zítra bych měl čas asi od 13:00. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LSN Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 a co kolem 17? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 sel bych si zahrat s vama a byly byste tak hodny a pomohly mi s trofeji ?? =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 a co kolem 17? Ok, ale nic neslibuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 pokud by někdo mohl, tak by to bylo nejlepší dneska večer, zkuste napsat, kdo máte čas, kdyžtak si mě přidejte a potom až bude pár lidi online, to můžeme zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubico Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Večer se k tomu doufám snad dostanu, jinak bych mohl zítra přez den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Ok, až budu online napíšu. Počítejte kolem 17:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 no, tak sem vcera po dlooooouhyyy dobe zas zkusil BFBC2, narazil sem na partu cechu v enemy teamu, no, ja hral asi s nejakyma zabrzdencema nebo nevim :D, to je fuk... jde o to, ze po pulroce nonstop hrani MOH, musim rict, sry chlapi, ale BFBC2 je shit :D MOH ma koule, luxusni ovladani, ale tohle je fakt krep... aby clovek prehodil na raketomet, tak musi zastavit :D:D abych nekoho sejmul pazbou nebo nozem musim taky prehodit prst na jine tlacitko... heh :D zkousel sem i zmenu nastaveni, aby ste nerekli ze sem trotl, co nadava a nezkousi zmenu, ale fakt to co je v MOH co se ovladani tyka, nema konkurenci... dalsi vec, boha lidi, odkdy vojak ve valce meni zasobnik nekde 5-10 sekund? :D Hlavne snajpa :D, ale i jiny, takovou pohodicku pri zmeny zasobniku u M60 sem teda dlouho nevidel, :D:D:D MOH ma v tomhle smeru velky naskok, a verim ze Battlefield 3 bude v tomhle MOH nasledovat a prvky hrani zas zustanou z BFBC2, i kdyz teda zjistitl sem, ze mensi mapy a vic souboje telo na telo mi vyhovuji vic jak rozlezlejsi mapy v BFBC2, ale zas tanky jsou mega =). nez se zacnete do me navazet jakej sem kkt, uvedomte si, ze sem BFBC2 hral drive asi trictvrte roku v kuse.... takze cerpam z mych vlastnich a solidnich zkusenosti z obou typu her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Chlapi, jak se da sestrelit vrtulnik s navadenou strelou, kdyz pokazdy vypusti klamny cile? Strelim na nej tracer, namirim rpg a v tu chvili je vypusti - takhle treba trikrat dokola. Pokud neni vads, je to vcelku problem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Používej M136AT4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 souhlasím, s m136at4 to je v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 pokud pilot není lama, tak ani s AT4 se nechytám, pouze na ty pomalý vrtulníky Black hawk a Mi-24, to by měli ještě upravit buď zvýšením damage u heli nebo lepším naváděním raket... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Musíš mít chvilku namířeno dokud se ti neukáže vzdálenost v metrech a teprv pak to vypal.. pokud teda nemá pilot takovej ten "skill" ze se raketa na tracer nenavede.. to je potom problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 bych nekoho sejmul pazbou nebo nozem musim taky prehodit prst na jine tlacitko... heh Jasně a úplně super je když uprostřed boje omylem zavadíš o R3 a seš v prdeli, v BF si jenom klekneš. Třeba v Killzone se mi to stává naprosto běžně... Podle mě by nastavení ovládání neměly zpravovat jednotlivý hry, ale měla by se o to starat přímo konzole, takže bys moh libovolný hře přidělit na jakýkoliv tlačítko jakoukoliv funkci... Mě osobně ovládání z BFBC2/BF1943 naprosto vyhovuje a kde to de tam si to nastavuju stejně. Jinak nevím jakou hru si hrál, ale mě MoH připadá jako chudý příbuzný BFBC. Jistě, je to trošku o ničem jiném a má to svoje kouzlo, mě to bavilo, ale na BF to nemá zdaleka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 nekecej, no ty vole, to je potom jiná...a to funguje i s naváděnou AT4? nejenom s RPG/CarlG po označení vrtulníku Tracerem? na vlastní oči jsem viděl jak RPG přelítla do oblouku (až nerealisticky) barák a mlaskla do tanku, já to zkoušel - označit tracerem a vypálit z RPG a nic, tak to bude vono, chvíli počkat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Jo musíš počkat dokud se to nelockne (nezmění se ikonka), pak trefíš téměř cokoliv, poklud neni vysloveně třeba za barákem nebo nepoužije flare... A AT se navádět tracerem nedá, jen RPG/Karel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Jasně a úplně super je když uprostřed boje omylem zavadíš o R3 a seš v prdeli, v BF si jenom klekneš. Třeba v Killzone se mi to stává naprosto běžně... Podle mě by nastavení ovládání neměly zpravovat jednotlivý hry, ale měla by se o to starat přímo konzole, takže bys moh libovolný hře přidělit na jakýkoliv tlačítko jakoukoliv funkci... Mě osobně ovládání z BFBC2/BF1943 naprosto vyhovuje a kde to de tam si to nastavuju stejně.Jinak nevím jakou hru si hrál, ale mě MoH připadá jako chudý příbuzný BFBC. Jistě, je to trošku o ničem jiném a má to svoje kouzlo, mě to bavilo, ale na BF to nemá zdaleka o R3 sem v zivote nikdy nezavadil =) ale tvuj nazor je mi jasny, kdyz sem prechazel z BFBC2 na MOH tak sem mel stejny nazor, hra me nebavila, byla divna, ale po cca tydnu sem ji uplne propadl, graficky nema konkurenci a hratelne je pro take mnohem zajimavejsi nez BFBC2, o hernim stylu ani nemluvim. Tesim se na BF3 jak se s tim poperou, protoze preci jen i MOH je pocetna komunita na kterou nemuzou jen tak kaslat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Jo musíš počkat dokud se to nelockne (nezmění se ikonka), pak trefíš téměř cokoliv, poklud neni vysloveně třeba za barákem nebo nepoužije flare... A AT se navádět tracerem nedá, jen RPG/Karel oukej a s tou naváděnou AT4 teda nemá cenu čekat na lock, ale musím jí vyloženě manuálně navigovat jako doposud, je to tak? někdo tu psal, že s AT4 v pohodě, ale na Apache a Kamova je pomalá a málo zatáčí. PS: večer to vyzkouším! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Jj mel jsem to s moh podobne ze zacatku mi to prislo jak oklesteny bf ale kdyz tomu da clovek cas vleze to pod kuzi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 nez se zacnete do me navazet jakej sem kkt, uvedomte si, ze sem BFBC2 hral drive asi trictvrte roku v kuse.... Nechci rejpat ale 77 nahraných hodin je podle tebe třičtvrtě roku?:lol:Jinak nevím jakou hru si hrál, ale mě MoH připadá jako chudý příbuzný BFBC. Jistě, je to trošku o ničem jiném a má to svoje kouzlo, mě to bavilo, ale na BF to nemá zdaleka naprosto souhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Ohledně BF vs CoD a Moh me stačí jedno slovo.. Rush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.