th0ca Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Nechci rejpat ale 77 nahraných hodin je podle tebe třičtvrtě roku?:lol: nekteri lidi pracuji :blejt: ... a travi u PS3 u jedny hry treba jen 20-30min. denne... :psp: nekdy tydne... ok ok tim v kuse sem mel na mysli, jako ze sem to nestridal s MOH nebo COD, ale hral sem jen BFBC2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 hmm, zatím pro mě těžko hodnotit, v MoH jsem zkusil zatím 4 mače a taky mi to přišlo jako chudší příbuzný BC2. grafika náramná, to nemůžu říct a líbilo se mi, jak kolem mě dopadá střelba...jako bych ty kulky cejtil, to v BC2 to dvakrát ťukne a je po mě. na mě MoH působí jako něco mezi BC2 a CoD MW2, každá z her je trošku jiná, ale Medal of Honoru se ještě pověnuji a MP hrát budu, vo tom žádná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 jo, zvukove je MOH taky o generaci vys. I kdyz je hra v zakladu tizsi nez jine hry, tak po poradnem ohuleni beden to zni poradne paradne. Vybuchy jsou hutne a kulky svisti =o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 hej chlapi, včera večer jsem se nemohl dostal v BC2 na server EA, zkoušel jsem to hodinu a nic - failed connections to EA online. dvakrát mi vyskočila obrazovka, kde se zadává nový účet u EA, ale taky jsem se nepřipojil, nešlo to ani na invent...prostě v p*či. nestalo se vám to někomu včera 26.5. nebo dneska ráno 27.5. taky? přitom na PSN jsem si psal s kámošema, jak mi to nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubico Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Nope, žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Readdy_B: taky mi to nešlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 buzny jedny švécký...třikrát běda jestli mi to přes víkend nepůjde jako o velikonocích:-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Nenašla by se tu skupinka lidí, které taky ještě chybí trofej Demolition man? Zatím mám snad jenom jeden kill tímhle způsobem a přijde mi to dost hardcore, koukal jsem na pár videí na youtube, jak bych na to měl jít, ale stejně mi to přijde děsně haluzácký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 ^ muzem se domluvit na nejaky den s vice lidma, at to rychleji naskakuje :) ja sem taky dal zatim jen 2 haluzacky s mortarem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Já to zkoušel s assaultem a C4, ale je to fakt porod. Kdyby tu byl ještě někdo, kdo by se chtěl přidat, tak prosím pište, třeba se nám to povede dát dohromady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Hardcore to neni, chce to jen trpělivost, já jich dával 6 během dvou měsíců a zbylejch 14 sem dal během jednoho dne. Nejlepší je to dělat del mého ve White Pass v rushi a zaminovat ty dva baráky vedle sebe. Cold War na to taky neni špatná. Dobrá strategie je taky rozházet C4 v conquestu v Nelson's Bay v tom baráku na B. Vylezeš na půdu a na 90% k tobě někdo dřív nebo pozdějš vyleze. Pak to odpálíš, nebude mít kam utýct. Nevýhoda toho je že zabiješ většinou jen jednoho ale za to je to téměř jistej kill. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubico Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Osobně s assalutem a C4 mi to nešlo, buď jsem je zabil C4 nebo stihli vyskákat. Nejlepší způsob již zmíněný mortar na zimních rush mapách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 já jsem při boji mastil tankem baráky (i na blind) a vobčas tam někdo zůstal...trofej jsem měl až to po 250 hodinách hraní BC2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Mě právě přijde, že pomocí toho mortaru trvá věčnost sundat budovu, kolikrát to schávlě musíš poslat na barák aby spadnul? U C4 stačí dobře rozložit 6ks a budova je dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 johnny: de vo to jak ho trefíš, ale tak 3 až 4x, je dobrý mastit už načnutý baráky a to ho sundáš klidně hned, ale C4 jsou nejrychlejší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 hej ja mam fakt smulu, dneska kam se pripojim tam totalni lamy! Sotva se zrodim, hned ji dostanu, a kdyz hraju pro Conquestu tak je davaj jak svine tak si tu mapu obejdu a obsazuju ty body jenze ja je obsadim a ty mi blbi misto toho aby trosku zvedli prdele tak sou furt u base a enemy si ty body berou z5. ♥♥♥♥♥ to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 na PC to ale bývá horší.. na Ps3 když si musíš kupovat origo tak většina lidí pak za ty prachy hraje normálně ale najdou se i ♥♥♥♥♥♥i no.. hlavně teď když už je to starší hra tak to mrdy lidí kazí :) já dnes zase valil oči když jsem jako copilot střílel z apache protože když jsem se trefil do tanka nebo heli tak jsem jí zároveň označil dartkou (to červený světýlko), což nechápu.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Důvod proč by to mělo bejt na kompu horší? :dozey: BC2 si musíš koupit abys mohl hrát online :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 ... už je to dávno cracklý pokud vím, takže se ti tam napojí každej šašek :) a jestli to není crackly tak sry.. ale u her na PC u kterých můžeš hrát online i bez origo to tak bývá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Na gameparku muzes hrat bez origo myslim urcite. Ale bc2 je na konzolich opravdu lepsi nez na pc (osobni nanazor,po dlouhe zkusenosti). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 No jenže ono tě to bez přihlášení ani nepustí do výběru serveru ;) ale v poho :D Ultim: nebudu tu rozmazávat proč je to a to lepší než to a to... určitě k tomu máš nějaký pádný důvod... xD EDIT: a ikdyby to nějak šlo tak já na gayparku nehraju... po zkušenostech s cod4 by to tam byl lamfest (MG36 a Abakan na každym rohu...) Bobici.cz forever :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 bobíci taky pirátí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 hlavne na pc jsou hackri, napicu je u bc2 punk buster a to je fakt, takze kdyz nas tady vondy bude presvedcovat tak si to namlouva, takze lagy na dennim poradku, dela to hodne lidem. dete na battlefield-3.cz napr. a zeptejte se tam :D. tohle na konzolich neexistuje. Gaypark je fakt teplej, to je web pro lamky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Nejsou... možná tobě se to mohlo zdát když byl někdo lepší než ty že je hacker xDDD A lagy jsou na dennim pořádkou pouze pokud máš na piču net... bobííííci jsou v tomhle skvělí ^_^ ale ultim si radši bude hrát bez možnosti výběru serveru xDDD jeho chyba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 na ps3 si nemusim vybirat servery, tam sou vsechny od EA/DICE ;) , ano laguje se to a ne jenom me napicu net nemam tomu ver! jestli ne tobe ok, ale lagovani bc2 pC provazi od pocatku veku :) diky zasranymu PunkBusteru kterej DICE pojebali a este ho neopravili, kazdej ma ve hre vetsi ping nez napr. v cod 4 nebo tak. hackri nejsou, Tak to ses bud slepej a nebo si to namlouvas, hackri na bc2 jsou kamarade a je jich dost ;). proste bc2 je na konzole lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.