VOndy1468624023 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Ještě k tomu pingu... Ty čísla v BC2 nejsou to samý jako např. v COD4... Nechci to rozvádět do podrobna protože přesně nevim jak to je, každopádně ping 100 je v BC2 asi jako v jiných hrách +-30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Co to meles za reci? Ping je ping. To samy jako kdyz tu nekdo napsal ze je rozdil poradnejch 30 FPS a 60 FPS :D, FPS je FPS a zadny poradny neporadny :D WTF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 To číslo v BC2 neni ping ale latence... prostě to neni ping jak ho znáš z jinejch her!!! Tak pochopíš to ♥♥♥♥♥? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 FLAME WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR ! Inak cheaterov som moc nestretol , raz si pamätám jedného aimbotera , to je všetko asi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Tentokrát flame začal canava... já mu jen oponoval a ultim to ♥♥♥♥♥ samozřejmě celý rozmazal... Ultimate: rozšiř si znalosti... PunkBuster je od Evenbalance a ne od DICE... :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 máš dnes krámy nebo co ?? já žádný flame nezačal, já jen konstatoval čistý a nezvratný fakt !! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 proste at si to kazdej hraje na cem chce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 A co chce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 A co chce :) ano ale at stim neleze na verejnost :D , ne delam si srandu v desmondovim pripade vim ze tim "co chce" myslel COD :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenCZ1468625123 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 sevas,dneska mi BFBC 2 přišlo tak si mužem někdy zapařit :) přijdte si mě na PSN.. id mám v podpisu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 sevas,dneska mi BFBC 2 přišlo tak si mužem někdy zapařit :) přijdte si mě na PSN.. id mám v podpisu :) Tomuhle se rika hrac ! Za 5 mesicu vyjde BF3 a on si koupi BC2! Pekne! Tomuhle se rika hrac! Takhel by to mel delat kazdej kdo vaha :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 tjn, mel si radsi koupit MOH :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 :cheesygrin:Ultime voe no a? nech ho bejt, já taky hraju ještě BC1, kvalitní hra je furt kvalitní hra kua, přece nebudu hrát Brink, že zrovna vyšel, no ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubico Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Přesně tak, jsem na tom podobně. Objednal jsem ve stejnou dobu BC2 a Brink (jsem fanda QW ET) a po přečtení prvních recenzí jak je Brink špatně zoptimalizovaný, nechal na poště. Kvalita je kvalita:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenCZ1468625123 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Tomuhle se rika hrac ! Za 5 mesicu vyjde BF3 a on si koupi BC2! Pekne! Tomuhle se rika hrac! Takhel by to mel delat kazdej kdo vaha :D btw, nezajímá mě teď že za 5 měsíců vychází BF3... chtěl sem si zahrát BFBC 2 tak sem si ho prostě pořídil....odpověd na to pokud to myslíš ironicky,každého věc co si pořídí, ne snad ???? i kdybych hrál třeba staré gran turismo, tobě do toho može byt ♥♥♥♥♥ :) já si sem dávám prostě PSN že si mužem někdy zahrát a ty začneš valit něco takového..ukázka dalšího NO LIFEra který jenom čeká až vyjde BF3 aby mohl jenom hrát a maminka mu bude nosit jídlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Hry jsou jako dobré víno, čím starší, tím lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 btw, nezajímá mě teď že za 5 měsíců vychází BF3... chtěl sem si zahrát BFBC 2 tak sem si ho prostě pořídil....odpověd na to pokud to myslíš ironicky,každého věc co si pořídí, ne snad ???? i kdybych hrál třeba staré gran turismo, tobě do toho može byt ♥♥♥♥♥ :) já si sem dávám prostě PSN že si mužem někdy zahrát a ty začneš valit něco takového..ukázka dalšího NO LIFEra který jenom čeká až vyjde BF3 aby mohl jenom hrát a maminka mu bude nosit jídlo... Ultimata si nevsimej, on rad rozpoutava flamewary :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenCZ1468625123 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 souhlasím s Readdym i VOndym... kvalitní hra je prostě kvalitní hra ,bez ohledu na to jak je stará Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubico Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 btw, nezajímá mě teď že za 5 měsíců vychází BF3... chtěl sem si zahrát BFBC 2 tak sem si ho prostě pořídil....odpověd na to pokud to myslíš ironicky,každého věc co si pořídí, ne snad ???? i kdybych hrál třeba staré gran turismo, tobě do toho može byt ♥♥♥♥♥ :) já si sem dávám prostě PSN že si mužem někdy zahrát a ty začneš valit něco takového..ukázka dalšího NO LIFEra který jenom čeká až vyjde BF3 aby mohl jenom hrát a maminka mu bude nosit jídlo... Zbytečné urážení, nemyslim si že to Ultimate myslel nějak zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenCZ1468625123 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 on se začal navážet do mě, tady je zas moje odpověď :)dál to nemíním řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Ultimát je dobrej, von to tak nemyslí, vobčas mluví rychlejc než přemejšlí, ale zlej nejni, jenom mladej a za to nemůže, to se časem poddá, že jo bro?:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenCZ1468625123 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 pokud to myslel ironicky tak proti němu nic nemám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Koků.tci myslel jsem to v dobrym! FallenCZ dobre! Uz sem ti poslal friends na PSN. To je dobre ze sis koupil BFBC2 ja si ho taky koupil 2x, jednou na PC a jednou na PS3. Vondy: ted si rekl nejvetsi kravinu, asi si oldchooler ale to je dobra dedkovina. Dit jo hraj si BF 1942 (cim starsi tim lepsi ne?) a ja si v klidku budu hrat Bf3 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 no, ja bych mu dal stejne tak na tyden cvicnej ban :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 no, ja bych mu dal stejne tak na tyden cvicnej ban :P Blbce nevis jak to myslim takze pomlc ;) pamatuj si u me co se tyce DICE tak jen v tom nejlepsim ;) . Krome MoH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.