FallenCZ1468625123 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Koků.tci myslel jsem to v dobrym! FallenCZ dobre! Uz sem ti poslal friends na PSN. To je dobre ze sis koupil BFBC2 ja si ho taky koupil 2x, jednou na PC a jednou na PS3.Vondy: ted si rekl nejvetsi kravinu, asi si oldchooler ale to je dobra dedkovina. Dit jo hraj si BF 1942 (cim starsi tim lepsi ne?) a ja si v klidku budu hrat Bf3 ;) v pohodě už tě tam mám, říkám nevěděl sem jestli je to ironicky nebo to myslíš vážně tak jak si to napsal ;)... v tom případě sorry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Vondy: ted si rekl nejvetsi kravinu, asi si oldchooler ale to je dobra dedkovina. Dit jo hraj si BF 1942 (cim starsi tim lepsi ne?) a ja si v klidku budu hrat Bf3 ;) něco na té myšlence přece jen je... některé starší hry jsou fakt pecky a bavili mě daleko víc než jiné dnešní hry, ikdyž nemají super luxusní grafiku a destrukci celého světa, jsou mnohdy zábavnější :) Super Mario Bros = nejlepší hra co jsem kdy hrál :) spálil jsem dvě trafa když jsem se snažil to dohrát, nakonec se mi to podařilo dohrát jen jednou pokud nepočítám emulátory na PC a PSP kde se to dalo uložit :) ještě dnes si to rád zahraju... EDIT: a k tomu battlu 1942... battle 1942 sice není moc dobrej, ale battle 2 je stejně dobrej jak BC2.. kdyby byl i na PS3 tak ho hraju raději :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 něco na té myšlence přece jen je... některé starší hry jsou fakt pecky a bavili mě daleko víc než jiné dnešní hry, ikdyž nemají super luxusní grafiku a destrukci celého světa, jsou mnohdy zábavnější :) Super Mario Bros = nejlepší hra co jsem kdy hrál :) spálil jsem dvě trafa když jsem se snažil to dohrát, nakonec se mi to podařilo dohrát jen jednou pokud nepočítám emulátory na PC a PSP kde se to dalo uložit :) ještě dnes si to rád zahraju... EDIT: a k tomu battlu 1942... battle 1942 sice není moc dobrej, ale battle 2 je stejně dobrej jak BC2.. kdyby byl i na PS3 tak ho hraju raději :) jasne ja kdyz si zavzpominam tak moje nejlepsi je spyro a crash :D , ale kdyz se kouknes dneska kam uz se ty hry pohli ( cod se nepohlo to furt stoji :) )tak z meho pohledu jsou to vetci pecky, jj nektery dnesni hry jsou blééé ale hodne her je dobrejch. A abych nebyl OT tak prej ze v BF3 bude normalne videt cely telo svy postavy :), jako ze to nebude jenom pri naskriptovanejch momentech. nedame dneska cz match? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 cod se nepohlo to furt stoji :)nedame dneska cz match? s tím si mě pobavil :D ... a rád zahraju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 taky bych klidně zahrál, můj nick je mikej561 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Tvl ted mi to brutalne nejde! Sem trosku vic nasran, ale ta hra je uplne na ..... nuz je zabugovanej jak pííí.... sejmu ho do hedky a nechcipne atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 tak to nehrej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 taky az mi pride bf3 tak bc2 totalne rozm_dam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 jen aby bylo bf3 lepší.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Vzdyt to se ani nemuze nestat :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Já bych s váma taky někdy dal match ale sem amatér hraju to tak asi 4 dny tak když budete mít zájem tak si mě přidejte do friendlistu nick- asty11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Já bych s váma taky někdy dal match ale sem amatér hraju to tak asi 4 dny tak když budete mít zájem tak si mě přidejte do friendlistu nick- asty11 Omg to neva, ja ted megalne lamim vole :) , takze sme natom stejne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 no ale BF3 může mít stejný problémy nebo podobný... žádná hra není dokonalá :) Asty11: nevadí, každej jednou začínal a ikdyž já už hraju rok tak taky nejsem střelmistr :) je to jen hra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 ja hraju taky rok no spis rok a neco. asty11: je to jenom o tom jak dobre znas mapy a vis kde kdo a kam chodi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Jo tak se mě přidejte do friendlistu-asty11 a dáme někdy match..;) A jakej mód máte nejradši? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 ja rush .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 ja sqad deatmach a pak taky ten rush pridal sis me nebo si te pak mam pridat ja.? A chci se zeptat jak sis tam dal na svuj profil(conso forum) ten podpis.? ja to nikde nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 uzivatelsky ovladaci panel a na levy strane pak mas sloupec a tam mas trosku doleji upravit podpis atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 asty11: přidal jsem si tě ;) hraju jedině Hardcore a nejvíc Rush ale i Conquest občas bodne.. a máš i Vietnam ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 hardcore zase nehraju ja, jedine za snipu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Já VIETNAM nemam hraju taky rush a sqad deatmach ale klidne vsechno me to je jedno..;).;D a nehraju HARDCORE a klidne se prispusobim..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Já VIETNAM nemam hraju taky rush a sqad deatmach ale klidne vsechno me to je jedno..;).;D a nehraju HARDCORE a klidne se prispusobim..;) vietnam stejnak stoji za starou backoru, aspon pro me. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Vietnam je slabší než klasika ale určitě to nestojí za starou bačkoru :D sice málo zbraní a map ale přece jen je to DLC.. a ty boje v jungly jsou luxus ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Ja mam treba vietnam radsi ne zakladni BC2, je to holt otazka vkusu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 No tak to ja vubec :D , me celkove ty valky ve vietnamu nebavej. nejvic me bavej valky v tom afgaNISTANU, iraku atd..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.