Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

Koků.tci myslel jsem to v dobrym! FallenCZ dobre! Uz sem ti poslal friends na PSN. To je dobre ze sis koupil BFBC2 ja si ho taky koupil 2x, jednou na PC a jednou na PS3.

Vondy: ted si rekl nejvetsi kravinu, asi si oldchooler ale to je dobra dedkovina. Dit jo hraj si BF 1942 (cim starsi tim lepsi ne?) a ja si v klidku budu hrat Bf3 ;)

v pohodě už tě tam mám, říkám nevěděl sem jestli je to ironicky nebo to myslíš vážně tak jak si to napsal ;)... v tom případě sorry :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Vondy: ted si rekl nejvetsi kravinu, asi si oldchooler ale to je dobra dedkovina. Dit jo hraj si BF 1942 (cim starsi tim lepsi ne?) a ja si v klidku budu hrat Bf3 ;)

něco na té myšlence přece jen je... některé starší hry jsou fakt pecky a bavili mě daleko víc než jiné dnešní hry, ikdyž nemají super luxusní grafiku a destrukci celého světa, jsou mnohdy zábavnější :)

Super Mario Bros = nejlepší hra co jsem kdy hrál :) spálil jsem dvě trafa když jsem se snažil to dohrát, nakonec se mi to podařilo dohrát jen jednou pokud nepočítám emulátory na PC a PSP kde se to dalo uložit :) ještě dnes si to rád zahraju...

EDIT: a k tomu battlu 1942... battle 1942 sice není moc dobrej, ale battle 2 je stejně dobrej jak BC2.. kdyby byl i na PS3 tak ho hraju raději :)

Odkaz ke komentáři

něco na té myšlence přece jen je... některé starší hry jsou fakt pecky a bavili mě daleko víc než jiné dnešní hry, ikdyž nemají super luxusní grafiku a destrukci celého světa, jsou mnohdy zábavnější :)

Super Mario Bros = nejlepší hra co jsem kdy hrál :) spálil jsem dvě trafa když jsem se snažil to dohrát, nakonec se mi to podařilo dohrát jen jednou pokud nepočítám emulátory na PC a PSP kde se to dalo uložit :) ještě dnes si to rád zahraju...

EDIT: a k tomu battlu 1942... battle 1942 sice není moc dobrej, ale battle 2 je stejně dobrej jak BC2.. kdyby byl i na PS3 tak ho hraju raději :)

jasne ja kdyz si zavzpominam tak moje nejlepsi je spyro a crash :D , ale kdyz se kouknes dneska kam uz se ty hry pohli ( cod se nepohlo to furt stoji :) )tak z meho pohledu jsou to vetci pecky, jj nektery dnesni hry jsou blééé ale hodne her je dobrejch. A abych nebyl OT tak prej ze v BF3 bude normalne videt cely telo svy postavy :), jako ze to nebude jenom pri naskriptovanejch momentech.

nedame dneska cz match?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu