Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Stojí za to koupit ještě teď BFBC2...? Celkem mě to při vydání zaujalo, ale nebyl čas... Teď je čas, ale zase už je to nějaká doba od vydání.. Hrajou to ještě nějací noví hráči, nebo si na serverech už teď zahraju (resp. nezahraju) jenom s lemplama, co u toho sedí 24 hodin denně? Asi nějaký matchmaking dle úrovní to nemá, že? Díky za odpověď..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na servrech jenom skilleři nejsou :D

DeSmonde: Já se třeba trochu BF3 bojím právě proto, že mi BBC2 tolik baví, myslím teda jenom mulltiplayer část, kampaň se úděsná. Asi mě tu budete kamenovat ale pro mě by ideálně vypadající BF3 byl mulťák víceméně BBC2 a singl bych nakopnul trochu do zběsilí akce ala CoD ať je to trošku adrenalinová akce v pěkným kabátku.

Odkaz ke komentáři

Stojí za to koupit ještě teď BFBC2...? Celkem mě to při vydání zaujalo, ale nebyl čas... Teď je čas, ale zase už je to nějaká doba od vydání.. Hrajou to ještě nějací noví hráči, nebo si na serverech už teď zahraju (resp. nezahraju) jenom s lemplama, co u toho sedí 24 hodin denně? Asi nějaký matchmaking dle úrovní to nemá, že? Díky za odpověď..

hele furt tam potkavam mali lvl, ted asi den z5 si tu taky nekdo koupil BC2 a rikal ze by dal hru, urcite se koupe BC2 vyplati neboj nejsou tam samy 50lvl a skilly, malo kdy tam nejakyho sobe rovnyho potkam, spis sou tam samí lamy, takze pohoda a aspon ti to zkrati cekani na BF3 ;). Fakt tajtoho se neboj urcite se vyplati. Jako vsechny vylepseni a zbrane se to odemknou hned nejak do cca 25 lvl z 50lvl, coz je velka skoda a v BF3 uz to tak nastesti nebude.

JohnyX360: z toho MP traileru sem tam videl veci z BC2 jak nasrano :D(viz, Vis jakej se v tom traileru hral mod? No prece jak jinak nez RUSH) . Takze tajtoho bych se nebal.

Odkaz ke komentáři

A co vás vlastně na BBC2 tak štve? Já za sebe musím říct, že Rush považuju za perfektní mód, děsně se mi líbí, že se vlastně pořád mění prostředí. Získáte jednu základnu pokračuje se na druhou, to je podle mě super nápad. U conqestu mě děsně štve, že většina lidí lameří a pobíhá po mapě místo aby získávali body.

Odkaz ke komentáři

A co vás vlastně na BBC2 tak štve? Já za sebe musím říct, že Rush považuju za perfektní mód, děsně se mi líbí, že se vlastně pořád mění prostředí. Získáte jednu základnu pokračuje se na druhou, to je podle mě super nápad. U conqestu mě děsně štve, že většina lidí lameří a pobíhá po mapě místo aby získávali body.

Me na BC2 nic nestve, jen mi proste rush moc nesedi, urcite to nikomu neberu, ale pro me je proste pravy battlefield conquest a ten jediny me bavi....a prijde mi trosku naprd ze tam jsou jen dva mody.... nerikam ze musim tunu moznosti, ale je fajn zkusit neco jineho, kdyz si treba clovek zasedne k takovemu Halu, ma na vyber tolik moznosti ze se to proste neomrzi.....tak ze by mi nevadili i jine mody, jasne namitnete ze to pak nebude batllefield, ale nevidel bych problem kdyby se hralo neco normalniho jako treba CTF nebo podobne :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu