_Ultimate7th_ Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Me na BC2 nic nestve, jen mi proste rush moc nesedi, urcite to nikomu neberu, ale pro me je proste pravy battlefield conquest a ten jediny me bavi....a prijde mi trosku naprd ze tam jsou jen dva mody.... nerikam ze musim tunu moznosti, ale je fajn zkusit neco jineho, kdyz si treba clovek zasedne k takovemu Halu, ma na vyber tolik moznosti ze se to proste neomrzi.....tak ze by mi nevadili i jine mody, jasne namitnete ze to pak nebude batllefield, ale nevidel bych problem kdyby se hralo neco normalniho jako treba CTF nebo podobne :) V BC2 mas Conquest,Rush,Squad Rush, Squad deatmatch, Onslaught. V BF3 sou potvrzeny rush,conquest a team death match. myslim si ze v BF3 udelaj i nejaky novy dobry mody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 V BC2 mas Conquest,Rush,Squad Rush, Squad deatmatch, Onslaught. V BF3 sou potvrzeny rush,conquest a team death match. myslim si ze v BF3 udelaj i nejaky novy dobry mody. Jo jenze squady jsou vicemene to samy a onslaught neni uplne competetive mp, takze vicemene tri mody a to je malo....me osobne to prijde skoda.....jasne k BF to patri, ale zmena je zivot :) Taky to zkusili s rushem a vyslo to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Battlefield znamená bojiště, né kousek mapy a potom zase kousek mapy...rush si dávám, většinou je akčnější, ale synonymum pro Battlefield je pro mě conquest, rush mi připomíná MP z jiných vojenských her... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 me je jedno jak se to jmenuje, nejvic me bavi rush pak conquest, ten je taky good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Vsak ti to nikdo nebere :) Kazdyho vkus, ja osobne tu manii kolem rushe nechapu :) Conquest to je poradnej adrenalin, porad se presouva bojiste ale zaroven je cele k dispozici, takhle mi to vyhovuje, priznam se ze rush jsem skoro vubec nehral, jen vzdycky s enkym na live, protoze lidi to ocividne hrajou dost.....a ja pak vdycky trpim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Conquest je velice zábavný mód.. bohužel né v BC2 :) ale v BF2 je fakt parádní, asi to dělá těch 64 hráčů... protože na mapách pro 16 a 32 hráčů mě v BF2 taky nebavil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Holt ma kazdy jiny standard zabavnosti me to bavi, stejne jako me to bavilo uz v BF1943 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Bf2 sem nehral nevim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Ultime, tak to rychle naprav, BF2 je snad nejlepší BF úplně, teda pokud nejsi již "postižen" těma "úžasnýma" novinkama z BC2 a tak podobně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 bohužel je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 To se zmeni :)Snad...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Všimli jste si něčeho? Ultim je down :D hahaha Booom, headshot xD Abych nebyl OT: Jaká je vaše oblíbená zbraň za enga? A ještě jaká je podle vás nejlepší sniperka... //Zingl, se občas stává no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 M24 a za engineera UMP45 , možno USAS , ale to je free-kit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duuku Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Engineer jedine se SCAR-L a UMP :) A sniperka zadna, nepouzival jsem moc a pro snipery mam jeden vzkaz, mor na vas vy kempy :D :D :D (neberte to hlavne moc vazne :)) Jinak sem rad, ze se ke hre po vice jak pul roce opet vratim, teda pokud mi prijde z UK (ze ja blbec to prodaval, ale netusil sem ze se mi bude styskat :) ) a nezasedne si na me nejakej zlodej na poste jako naposled u Castlevanie kdyz mi 2x nedosla :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Tak so snipou sa nemusí iba kempiť , ja s ňou hrám útočnejšie , lepšie jak sedieť v kríku 24/7 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Za toho ultima mi nemusite dekovat :D Nejlepsi je M1 :D Ale ja hraju se scarem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 UMP45 nebo UZI, sniperka GOL nebo M95. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 mě se dřív líbil jen Scar-L a Aks 74.. ale postupem času se mi zalíbili všechny kromě Avtomata a XM8.. na té první mě vadí málo nábojů a vzhled taky nic moc a u Xm8 mě nehorázně štve absence pažby.. a u snipera je jasná volba M95.. je to prostě kanón :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 SCAR-L a za snipa jsem pro tu úplně první základní, taky ho hraju spíš útočnějšího a pohyblivějšího, neznám větší otravu, než čekat deset minut někde v rohu mapy a čekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Inženýr PP-2000, recon VSS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 M95 je teda podle mě na nic... nejlepší je SV-98 a za enga podle mě UMP-45 canava: první je super... má největší damage ze všech SMG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 jen o kapku větší než scarl.. ale scarl to vynahradí více náboji :) u avtomata se mi mnohokrát stalo že mi došel zásobník a než jsem přehodil na sekundárku, byl jsem tuhej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 tvl, co člověk to názor...inža UMPéčko a Krinkov (ostatní jsou taky dobrý, ale SCAR-L mě osobně přijde slabej a rozlítanej). nesnajpuju z kempu, takže VSS nebo SVU s ACOGem/reddotem, výborná je pro všechny G3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 tvl, co člověk to názor...inža UMPéčko a Krinkov (ostatní jsou taky dobrý, ale SCAR-L mě osobně přijde slabej a rozlítanej). nesnajpuju z kempu, takže VSS nebo SVU s ACOGem/reddotem, výborná je pro všechny G3... VSS s reddotem je ultimátní zbraň, jediná nevýhoda je že seš každou chvíli bez munice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 no já tky nekempim a stejně mám nejradši SV-98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.