Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

Me na BC2 nic nestve, jen mi proste rush moc nesedi, urcite to nikomu neberu, ale pro me je proste pravy battlefield conquest a ten jediny me bavi....a prijde mi trosku naprd ze tam jsou jen dva mody.... nerikam ze musim tunu moznosti, ale je fajn zkusit neco jineho, kdyz si treba clovek zasedne k takovemu Halu, ma na vyber tolik moznosti ze se to proste neomrzi.....tak ze by mi nevadili i jine mody, jasne namitnete ze to pak nebude batllefield, ale nevidel bych problem kdyby se hralo neco normalniho jako treba CTF nebo podobne :)

V BC2 mas Conquest,Rush,Squad Rush, Squad deatmatch, Onslaught. V BF3 sou potvrzeny rush,conquest a team death match. myslim si ze v BF3 udelaj i nejaky novy dobry mody.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

V BC2 mas Conquest,Rush,Squad Rush, Squad deatmatch, Onslaught. V BF3 sou potvrzeny rush,conquest a team death match. myslim si ze v BF3 udelaj i nejaky novy dobry mody.

Jo jenze squady jsou vicemene to samy a onslaught neni uplne competetive mp, takze vicemene tri mody a to je malo....me osobne to prijde skoda.....jasne k BF to patri, ale zmena je zivot :) Taky to zkusili s rushem a vyslo to :)

Odkaz ke komentáři

Vsak ti to nikdo nebere :) Kazdyho vkus, ja osobne tu manii kolem rushe nechapu :) Conquest to je poradnej adrenalin, porad se presouva bojiste ale zaroven je cele k dispozici, takhle mi to vyhovuje, priznam se ze rush jsem skoro vubec nehral, jen vzdycky s enkym na live, protoze lidi to ocividne hrajou dost.....a ja pak vdycky trpim :D

Odkaz ke komentáři

Engineer jedine se SCAR-L a UMP :) A sniperka zadna, nepouzival jsem moc a pro snipery mam jeden vzkaz, mor na vas vy kempy :D :D :D (neberte to hlavne moc vazne :)) Jinak sem rad, ze se ke hre po vice jak pul roce opet vratim, teda pokud mi prijde z UK (ze ja blbec to prodaval, ale netusil sem ze se mi bude styskat :) ) a nezasedne si na me nejakej zlodej na poste jako naposled u Castlevanie kdyz mi 2x nedosla :(

Odkaz ke komentáři

mě se dřív líbil jen Scar-L a Aks 74.. ale postupem času se mi zalíbili všechny kromě Avtomata a XM8.. na té první mě vadí málo nábojů a vzhled taky nic moc a u Xm8 mě nehorázně štve absence pažby..

a u snipera je jasná volba M95.. je to prostě kanón :D

Odkaz ke komentáři

tvl, co člověk to názor...inža UMPéčko a Krinkov (ostatní jsou taky dobrý, ale SCAR-L mě osobně přijde slabej a rozlítanej). nesnajpuju z kempu, takže VSS nebo SVU s ACOGem/reddotem, výborná je pro všechny G3...

VSS s reddotem je ultimátní zbraň, jediná nevýhoda je že seš každou chvíli bez munice...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu