Geobba Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 To je docela normální problém. 3 lidi běží k autu, první nasedne a ujede. Na ostatní se vyloženě "vysere". Psal jsem mu docela rozhořčenou zprávu, o co mu čůrákovi jde, že to auto je pro víc lidí, proč nemůže počkat, bylo mi řečeno cituji : "kdo dřív přijde, ten dřív mele děvko". (samozřejmě nějaký dementní američan). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Tohle mě taky hodně štvalo, hrál jsem tedy jen demo, ale i tam se našli hráči, kteří na všechno kašlali a šli si za svojim a pak to tak vypadalo. Bude to tím, že teď se ke hře dostane kde jaký 10letý fakan a hraje si na svojem písečku. Několikrát se mi v demu stalo, že tam přes headset vyřvavali nějaké děcka...děs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 jo jo toto se mi nekolikrat taky stalo, ale nejak sem to neresil.... .) ale tak kddyby chtel dat nekdo po psn... tak muj nick v podpisu :) akorat zatim nemam headset ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 no ja to dnes hral po 1 a zdalo se mi to v poho na xku jsem potkal rozumny lidi sice nejaky kempy ale poskladalo se to pekne hlane u tehle hry je dulezita ta taktika jinak kdo pari na xku si me pridejte gamertag: J4sonxCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 poslední dobou mi připadá, že MP hry hrajou povinně chovanci ústavů včera jsem hrál dvě hoďky a byl jsem prakticky jedinej kdo bránil/útočil, takže jsem byl furt tuhej a stejnak to k ničemu nebylo a ke všemu mi přišlo několik zpráv, že jsem "noob" - zřejmě jsem jedinej kdo nepochopil smysl módu "Rush" :roll::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 ja sice hral jen demo ale nejlepsi teamy pro me byli polske grupy s tema se hralo fajn a jeste k tomu nebyla spatna spoluprace ve squadech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Co vysla plna tak mi to taky tak pripada, demo hraly vetsinou zkuseni lidi ale ta plna verze je plna samejch deti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 souhlasim.. vetsinou jsem taky jedinej kdo brani a utoci.. zbytek si tam pobiha.. a strili na vsechno co se pohne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pappy Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Kdyz bylo demo,tak jsem se spojil s bratrankem a jeste dvouma klucinama a fakt jsme to davali.. :-) Pokud to dnes vyjde,tak bych mel mit plnou hru a pak bych si rad zahral s nekym ve squadře kdo chce hrát týmově a pro zábavu.. Býval jsem v demu většinou na prvním místě,ale občas se stalo,že byl dobrý team..Hráli jsme 2h a projeli jsme :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Zdravím vás mám takovej problém. Od jisté doby když chcu hrát MP tak se mě hra né a né připojit:( už nevim co stim i system PSka sem udatnul a nic. Píše my FAILED TO CONNCT TO EA ONLINE . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuba86 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Zdravim lidi, je někdo kdo by hrál na ps3 ve squadu přes headset? muj nik je cz_cuba, přidejte si mně nebo pošlete nick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Taky mi to pise problem s tim pripojenim k EA servrum ale ne jen u bc2 ale i u MOH airborne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeus Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Headset nemám, ale kdyby si mě někdo chtěl přidat tak: Rampelnik_CZ . Hraju spíše v pátek večer nebo přes víkend v týdnu se k tomu moc nedostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 chlapci ja to mrdam, me to odpojilo ze connection failed a hodnost a pul v riti, isignia v riti, dve zbrane v riti,staty v riti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 stává se ....................... mě se to stalo 3x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Nezdase vam ze to hraje nejak malo hracu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 nezda :) zprava je prilis kratka:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 http://bfbc2.elxx.net/sigg-o-matic.php mazec statistiky v podpise :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 to jo, vypada to krasne :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Me se to zatim jeste nestalo. Napsalo mi to failed connections, ale jeste nez se to pripojilo ke hre, takze se nic nestalo. Jinak ty statistiky v podpise sou pekny, jen ted momentalne nefunkcni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Me se to zatim jeste nestalo. Napsalo mi to failed connections, ale jeste nez se to pripojilo ke hre, takze se nic nestalo.Jinak ty statistiky v podpise sou pekny, jen ted momentalne nefunkcni.. musíš dát refresh page pak to jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Ee, je am napsano. Due to overwhelming demand, signature creation is not available right now. We are performing some server upgrades to deal with this, so please check back again in a few hours. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Ee, je am napsano. aha ted taky koukám to tam nebylo jak jsem to zkoušel já :D kdyžtak xkaři zkuste použít můj link na obr a dát tam váš nick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Tak uz to de a mam to v podpise. Jenom nechapu ty Dog tags. Je logicky ze mam 0, taky sem zadnou nevzal. Ale ve hre mam vsechny co sem mel v demu. Divny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Už to mám taky. Update: Jak jste to tam dali? Update 2: Haha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.