Readdy_B Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 VSS s reddotem je ultimátní zbraň, jediná nevýhoda je že seš každou chvíli bez munice... to jo, a malej zásobník, ale vona SVU je silnější než G3, ale je jen semi auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 no já tky nekempim a stejně mám nejradši SV-98 já když si vemu jednorannou manuální sniperku, tak mi všichni utečou než znova nabiju:-), ale zkoušel jsem i M95 s reddotem a to je docela dobrej šotgan na dálku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Střelba do hlavy to jistí :) včera jsem dal pár hedek týpkům v pohybu na docela slušnou vzdálenost, ale je to těžký... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 SCAR-L je hodne dobra zbran ale je takovej rozlitanej no, jde o zvik, krinkov taky ujde ale ja mam nejradci u engineera UMP-45 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 a ?? :) my víme že to je možné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 u snipera mám rád svu/vss jedna z těch dvou, ta silnější s red dot. A u ing. je dobrá uzina v hc modu! :D jinak u všech g3. A co medici a assault? Mě u assaulta m416 a xm8 a ta co střílí po třech mě nějak nebere m4162... A u medica se mi hraje dobře za xm8 a mám i mg3, ale tu ještě nemám dlouho, tak nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Za assaulta mám platinu s XM8 a 7 zlatejch s M416... a za medika je výborný PKM a MG36 ikdyž ta je až moc dobrá a k UZI v HC modu: v HC je dobrá každá zbraň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 U assaulta jedině brokovnice se slugy + C4, u medika používám nejčastějš M60, i když u něj sou téměř všechny zbraně dobrý (kromě MG36, ta je sice overpowered ale mě strašně vadí jeji optika...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Já teda brokovnici se slugy moc neholduju, radši si vezmu normální pušku :D A k MG36: Platina za 12 hodin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Za Assulta je jednoznacne u me nejlepsi M416, assult je celkove dobrej , proto tam u nej mam 6 platinovek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Hey hoši našel by se tady nekdo kdo by mi Pomohl s trophy Demolation Man ??? je to posledni trophy co mi chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 to me jich chybi vic, hlavne ve vietnamu kterej vubec nehraju :D Jo nekdy az budu hrat tak mi posli invent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 .. k čemu pak ty trofoje jsou když si je pomáháte dělat ?? já tomu nechávám volný průběh a všechny jsem získal sám a jenom sám !! už mi chybí tuším jen dvě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 ja si taky delam trofeje sam :D, ale obcas kouknu na YT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Na Demolition mana bych se přidal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 tak si me pridejte na PSN a kdyztak to slozime... chce to 8 lidi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 ja si nemuzu pomoct ale me se ta G3 vubec nelibi (vlastnostma) kazdej ji vychvaluje to vim, i nejakej producent v DICE to rekl v PWNED jze je dobra ale me se proste nelibi :D , sem tu sam, nebo vam vsem vyhovuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Já jí používám akorát u Recona, když z nějakýho důvodu potřebuju C4 a ty lokační koule a VSS se mi zrovna nehodí. Nemůžu říct že je to špatná zbraň ale taky sem si jí dvakrát neoblíbil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Na VSS je dobra s red dotem je nejvic luxus ale ma malo naboju, coz je blby :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Reacon - Baretta =D Eng - Scar s Red Dotem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 To ja to tak ruzne stridam u recona. M95 se dlouho nabiji ale zase je to delo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Tak jsem si to tady na doporučení kluků koupil a musím říct, že se mé obavy rozptýlily... Hraje se to parádně.. Na serveru jsem se setkal s mixem hráčů od profíků po lamy, hraje se to dobře, není to, že vystrčím hlavu a čekám na další spawn :) Takže pokud chce někdo zahrát, přidejte si mě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Ach ty cheateri A tady toho cheatera statistiky :) http://bfbcs.com/stats_pc/Dozer73 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Jn, tak tenhle je jasnej... lama pojebaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.