DeSmond Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Pekne K/D, to kdyby mel poctive, tak smekam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 to je prdel...ale k čemu mu to je? mě by sralo, bejt za č*ráka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Asi si tim podkuruje.....ve statistikach pak vypada jak typek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 ale je to moc nápadný, já kdybych někde viděl K/D 24.50, tak bych to stejně nesežral...pozdě v noci jsem už dvakrát načapal dva friendy, jak jsou sami v rushi, jeden zapíná a druhej vypíná bednu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 holt nekdo je tak velka lama, ze musi bejt hacker :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Tak je to jejich věc jestli chcou trávit čas tím že nudně hrajou ve dvouch a pak maj někde na internetu napsanou kolonku s uplně bezvýznamným číslem :D Já ten čas radši budu trávit normálním hraním a určitě se u toho víc pobavím at mám k/d ratio takový nebo makový :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 věděly jste že se dá jezdit těma klasickejma nákladákama ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 věděly jste že se dá jezdit těma klasickejma nákladákama ? Myslíš třeba těma v Cold War? Jo věděli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Já ne...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Myslim že jsou ale zabugovaný a nejde vystoupit z korby xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Play Hard Go Pro bohůžel pro cheatery neplatí :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 rockyzz , to máš pravdu :) Inak som počul že majú byť dedicated servery na MW3 , je to pravda prosím vás ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Snad se poučili z toho fail systému u MW2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 sakra na VSS je luxusni s 6x optikou a s vetsim mnozstvim nabojema s tim se kempi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 že by se v tobě probudil zase starý kempařský ultim ? :D .. jinak ten tvůj avatar, není to náhodou z MW ?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 že by se v tobě probudil zase starý kempařský ultim ? :D .. jinak ten tvůj avatar, není to náhodou z MW ?? :) Neni je to z BF3 , ten vojak v pozadi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 mě to připadne jak z MW.. dáš mi odkaz na celý obrázek ?? nemůžu si nějak vybavit kde to je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 jaj ty nemas obrazek BF3? Jak tam mas tu hlavni velkou postavu podobnou z BC2 tak ten vojacek v pozadi za nim hned . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 ne ale už vím jak to vypadá ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 ne ale už vím jak to vypadá ;) Ver mi ze do avatara bych si vzivote nedal nic jineho nez z BF ... (tohle je z BF3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Ultim a avatar z CoDu? :D:D:D Troufnu si tvrdit ze by si radsi vystrelil mozek z hlavy nez tohle :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 no taky mi to přišlo divný.. třeba mu to tam zůstalo z časů paření Cod a nemůže se toho díky IE a Winu zbavit.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Vy troubove ale tohle je avatar z BF3 OMG! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 jo však v pohodě tak jsem se sekl no !! :D připadl mi ten týpek jako ghost z MW... mám malý NTB a mám zeslabený podsvícení takže mi ten obličej tak nějak splývá a vypadá to že má přes ksicht šátek :D a v BF3 jsem si nevšiml týpka s šátkem tak mi to přišlo divný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Sam ses trouba ze tam ten MW nemas :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.