Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

jo však v pohodě tak jsem se sekl no !! :D připadl mi ten týpek jako ghost z MW... mám malý NTB a mám zeslabený podsvícení takže mi ten obličej tak nějak splývá a vypadá to že má přes ksicht šátek :D a v BF3 jsem si nevšiml týpka s šátkem tak mi to přišlo divný..

Už si viděl někdy Ghosta v americký uniformě a s helmou? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak dneska se mi povedlo úspěšně dát Demolition Mana, pro ty co ještě dušičky loví můžu jenom doporučit mapu WhitePass a to jak v Conquestu, tak v team deadmachi. Nejlepší je vlézt si do těch dvou třípatrových domů, které stojí proti sobě přesně uprostřed mapy. Rozmístit C4 do všech rohů bodovy a jeden v přízemí na strop a budova jde stopro dolů. Doporučuji používat Assault s větším efektem explozí a budete si moci doplňovat použitou C4.

Vlezte do vybrané budovy po rozmístění C4 uplně nahoru pod střechu a stačí čekat až se k vám přijde podívat někdo z protivníků a potom odpálit bomby, protivník nemá kam utéct a máte jistý kill, někdo už to tady radil a je to super taktika i když to chce trpělivost a samozřejmě štěstí.

Odkaz ke komentáři

Tak dneska se mi povedlo úspěšně dát Demolition Mana, pro ty co ještě dušičky loví můžu jenom doporučit mapu WhitePass a to jak v Conquestu, tak v team deadmachi. Nejlepší je vlézt si do těch dvou třípatrových domů, které stojí proti sobě přesně uprostřed mapy. Rozmístit C4 do všech rohů bodovy a jeden v přízemí na strop a budova jde stopro dolů. Doporučuji používat Assault s větším efektem explozí a budete si moci doplňovat použitou C4.

Vlezte do vybrané budovy po rozmístění C4 uplně nahoru pod střechu a stačí čekat až se k vám přijde podívat někdo z protivníků a potom odpálit bomby, protivník nemá kam utéct a máte jistý kill, někdo už to tady radil a je to super taktika i když to chce trpělivost a samozřejmě štěstí.

Jo já tohle radim každýmu kdo řiká že je to nemožný nebo hardcore :)

Odkaz ke komentáři

Tak a je to tady, po tom co jsem myslel že když se rozjel BF3 topic a tady to zcela stichne, tak jsme se nakonec dostali k té 250té straně. SUPER :lol:

Jupí další metou je překonat topic Gran Tursimo (260 příspěvků) :) Spamming forever

Odkaz ke komentáři

Přesně, to jsem tam ještě chtěl dopsat, musíme překonat BC2 topic :lol:, jinak spíš si chtěl napsat 260 stránek ne? Příspěvků je tam mnohem, mnohem víc :lol:. Ale jinak, těch posledních pár stránek v tomto topicu moc spam nebylo a ani off-topic.

Odkaz ke komentáři

Přesně, to jsem tam ještě chtěl dopsat, musíme překonat BC2 topic :lol:, jinak spíš si chtěl napsat 260 stránek ne? Příspěvků je tam mnohem, mnohem víc :lol:. Ale jinak, těch posledních pár stránek v tomto topicu moc spam nebylo a ani off-topic.

a ty jsi teď chtěl napsat GT5 topic že ? :)

Odkaz ke komentáři

no konecne te to napadlo :)

No, tak priste az spolu budem parit tak uz budu ho snad mit, mel by mi prijit ve streda, ctvrtek max v patek. Vim ty mi vzdycky posles invent ale ty mi ho posles vzdycky kdyz sem v menu a nesleduju to , pak se kouknu do message box, predtim nez to vypnu to PS3 a vidim tam invent no sorry :D, ale kdyz to postrehnu, rad se pripojim :D

Odkaz ke komentáři

Jo já tohle radim každýmu kdo řiká že je to nemožný nebo hardcore :)

Nemožný to není, ale třochu přehnaný rozhodně ano, kdyby těch killů bylo deset, tak si řeknu dobrý, ale tohle už mi přišlo vyhrocený :D teď ještě tu trapnou kampaň a mám platinu :)

Odkaz ke komentáři

ultime.. tak pak dej vědět jak faká ;)

n00b :D :D :D Hlasová komunikace během hry je důležitá

noob ?? já taky nemám HS a to z finančních důvodů.. takže to ze mě nedělá nooba ty noobe :D

EDIT: co je to za novej message box ?? uplně na ♥♥♥♥♥ chci starej !!

jinak už se taky chystám koupit hs takže nějaký návrhy a tipy ? :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu