deepthroat1468623923 Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 jo však v pohodě tak jsem se sekl no !! :D připadl mi ten týpek jako ghost z MW... mám malý NTB a mám zeslabený podsvícení takže mi ten obličej tak nějak splývá a vypadá to že má přes ksicht šátek :D a v BF3 jsem si nevšiml týpka s šátkem tak mi to přišlo divný.. Už si viděl někdy Ghosta v americký uniformě a s helmou? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Už si viděl někdy Ghosta v americký uniformě a s helmou? :) Dekuji ti ;) Desmond: No comment .... myslim ze rockyzz ma avatara z mw2 ... ja mam lepsi z BF3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Už si viděl někdy Ghosta v americký uniformě a s helmou? :) promiň že nejsem znalec Cod série :D už se nepamatuju jestli ghost byl amík, brit nebo vietnamec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Buh vi co ve skutecnostibyl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 prej zaprisahlej budhista z tibetu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Tak dneska se mi povedlo úspěšně dát Demolition Mana, pro ty co ještě dušičky loví můžu jenom doporučit mapu WhitePass a to jak v Conquestu, tak v team deadmachi. Nejlepší je vlézt si do těch dvou třípatrových domů, které stojí proti sobě přesně uprostřed mapy. Rozmístit C4 do všech rohů bodovy a jeden v přízemí na strop a budova jde stopro dolů. Doporučuji používat Assault s větším efektem explozí a budete si moci doplňovat použitou C4. Vlezte do vybrané budovy po rozmístění C4 uplně nahoru pod střechu a stačí čekat až se k vám přijde podívat někdo z protivníků a potom odpálit bomby, protivník nemá kam utéct a máte jistý kill, někdo už to tady radil a je to super taktika i když to chce trpělivost a samozřejmě štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 promiň že nejsem znalec Cod série :D už se nepamatuju jestli ghost byl amík, brit nebo vietnamec... Londýňan, ten jeho přízvuk je jasnej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Tak dneska se mi povedlo úspěšně dát Demolition Mana, pro ty co ještě dušičky loví můžu jenom doporučit mapu WhitePass a to jak v Conquestu, tak v team deadmachi. Nejlepší je vlézt si do těch dvou třípatrových domů, které stojí proti sobě přesně uprostřed mapy. Rozmístit C4 do všech rohů bodovy a jeden v přízemí na strop a budova jde stopro dolů. Doporučuji používat Assault s větším efektem explozí a budete si moci doplňovat použitou C4. Vlezte do vybrané budovy po rozmístění C4 uplně nahoru pod střechu a stačí čekat až se k vám přijde podívat někdo z protivníků a potom odpálit bomby, protivník nemá kam utéct a máte jistý kill, někdo už to tady radil a je to super taktika i když to chce trpělivost a samozřejmě štěstí. Jo já tohle radim každýmu kdo řiká že je to nemožný nebo hardcore :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Tak a je to tady, po tom co jsem myslel že když se rozjel BF3 topic a tady to zcela stichne, tak jsme se nakonec dostali k té 250té straně. SUPER :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Tak a je to tady, po tom co jsem myslel že když se rozjel BF3 topic a tady to zcela stichne, tak jsme se nakonec dostali k té 250té straně. SUPER :lol: Jupí další metou je překonat topic Gran Tursimo (260 příspěvků) :) Spamming forever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Přesně, to jsem tam ještě chtěl dopsat, musíme překonat BC2 topic :lol:, jinak spíš si chtěl napsat 260 stránek ne? Příspěvků je tam mnohem, mnohem víc :lol:. Ale jinak, těch posledních pár stránek v tomto topicu moc spam nebylo a ani off-topic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 chtěl sem napsat 3900 příspěvků, pak sem se rozmyslel na 260 stránek a tohle z toho vzniklo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Miluju BC2 ! :D. BF je nesmrtelnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Přesně, to jsem tam ještě chtěl dopsat, musíme překonat BC2 topic :lol:, jinak spíš si chtěl napsat 260 stránek ne? Příspěvků je tam mnohem, mnohem víc :lol:. Ale jinak, těch posledních pár stránek v tomto topicu moc spam nebylo a ani off-topic. a ty jsi teď chtěl napsat GT5 topic že ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Chybka se vloudila :D Chlapci asi si dneska objednam headset! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Ty nemas headset? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 n00b :D :D :D Hlasová komunikace během hry je důležitá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 nemam co byste chteli? :D ale uz sem ho objednal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LSN Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Chybka se vloudila :DChlapci asi si dneska objednam headset! no konecne te to napadlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Já headset kupoval hned z konzolí :lol:, to je prostě základ teamového hraní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 To je ale fakt základ, já používám headset u BC2 pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 no konecne te to napadlo :) No, tak priste az spolu budem parit tak uz budu ho snad mit, mel by mi prijit ve streda, ctvrtek max v patek. Vim ty mi vzdycky posles invent ale ty mi ho posles vzdycky kdyz sem v menu a nesleduju to , pak se kouknu do message box, predtim nez to vypnu to PS3 a vidim tam invent no sorry :D, ale kdyz to postrehnu, rad se pripojim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Njn, k xboxum je to ted soucast zakladniho baleni a jsem za to rad, pri hrani je to dulezite, bez toho jedes po vetsinou na vlastni pest a je fakt tezke spolupracovat.....a ze zrovna strelec a paran jako ultim hraje bez headsetu, to cumim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Jo já tohle radim každýmu kdo řiká že je to nemožný nebo hardcore :) Nemožný to není, ale třochu přehnaný rozhodně ano, kdyby těch killů bylo deset, tak si řeknu dobrý, ale tohle už mi přišlo vyhrocený :D teď ještě tu trapnou kampaň a mám platinu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 ultime.. tak pak dej vědět jak faká ;) n00b :D :D :D Hlasová komunikace během hry je důležitá noob ?? já taky nemám HS a to z finančních důvodů.. takže to ze mě nedělá nooba ty noobe :D EDIT: co je to za novej message box ?? uplně na ♥♥♥♥♥ chci starej !! jinak už se taky chystám koupit hs takže nějaký návrhy a tipy ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.