Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

No premejslel sem jakej, jestli nejakou cinskou m.rdku nebo proste ofiko od sony k ps3, zrovna kdyz sem se rozhodoval, tak kamos Ready_B mi psal ze se mu rozbil ze mel nejakou shitku, tak sem si rekl ze investice se asi vyplati tak sem si objednal normalne ofiko od Sony http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=81841 celkove s postovnym za 914,- ...Co se tyce tech repro za 6,500,- tak ty si kupuju za brigadu zejo. Jinak bych na ne nikdy nenasetril :D i kdyz na PS3 sem nasetril desitku :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ultim: ten oficiální je parádní a taky bych ho chtěl..ale prý když si koupíš obyč. za 300,- tak je ještě lepší než od sony :D tak potom zahrajeme a uvidím jak dobře tě uslyším ;) bral bych ho totiž taky, klidně si i připlatím protože vypadá fakt pěkně a i to tlačítko mute mic se hodí, když třeba budu dávat šluka a začnu se dusit tak abych někoho náhodou neobtěžoval :D

Odkaz ke komentáři

♥♥♥♥♥i:cheesygrin:, chčiju do flašky abych nemusel vstávat:cheesygrin:...nééé, bluetooth dosáhne až na WC, takže můžu ♥♥♥♥ a ještě si povídat:blejt:

jo ták ty jsi to měl furt na palici :D :D já bych si ho sundal.. aby si i ucho ulevilo :)

Odkaz ke komentáři

Rozhodne se neni za co stydet, rozohdne to ale nepraktikuju primo pri hrani :) K tomu se kdyz prijdu zhulenej z venku venuju malokdy, to uz je pak hrozne narocne vsechno zapinat a spoustet :D

to já po práci dám dým a potom se často budím u TV kolem desátý (když prošvihnu futuramu a earla), a pak se začnu štrachat kolem PS3, že jako budu hrát...včera už jsem to teda nerozchodil, ale dneska musim:bash:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu