DeSmond Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 To cumim ze hrotite repra za 5 tisic a nemate na "blbej" headset :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 no právě že se mi začínají shromažďovat penízky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Ocividne dost pomalu jestli nemas jeste ani na ten headset :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 já nepsal že na něj nemám.. :) jen jsem psal že se ho chystám koupit, to znamená že už začínám vybírat :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Ted uz budou mit vsude zavreno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 tady někdo srší vtipem :D pročpak asi.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Prekvapive dnes ne, to je me prirozene charisma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 No premejslel sem jakej, jestli nejakou cinskou m.rdku nebo proste ofiko od sony k ps3, zrovna kdyz sem se rozhodoval, tak kamos Ready_B mi psal ze se mu rozbil ze mel nejakou shitku, tak sem si rekl ze investice se asi vyplati tak sem si objednal normalne ofiko od Sony http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=81841 celkove s postovnym za 914,- ...Co se tyce tech repro za 6,500,- tak ty si kupuju za brigadu zejo. Jinak bych na ne nikdy nenasetril :D i kdyz na PS3 sem nasetril desitku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 no jo, je to jasný, headset v p*deli, zkusim ještě vyměnit microUSB vstup, protože je ulomenej jeden drátek, takže nedobíjí, ale origoš je origoš, zejtra končí aukro aukce, tak holt novej kua, ale radši bych čapnul killzone 3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 ultim: ten oficiální je parádní a taky bych ho chtěl..ale prý když si koupíš obyč. za 300,- tak je ještě lepší než od sony :D tak potom zahrajeme a uvidím jak dobře tě uslyším ;) bral bych ho totiž taky, klidně si i připlatím protože vypadá fakt pěkně a i to tlačítko mute mic se hodí, když třeba budu dávat šluka a začnu se dusit tak abych někoho náhodou neobtěžoval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 ten obyč za 350,- se mi po půl roce vysral, takže jdu do origo HS...mute se bude hodit, jednou jsem si to neuvědomil, chčiju si a amík prej: you piss? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 to máš hajzl v obýváku ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 A pak ze ja jsem hazel zhulenecky joky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 kdo to kdy říkal ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Aaaale vcera tady nejakej wierdo narazel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 na tom není ale nic špatnýho :) někdo si k ps3 rozdělá raději pivo, my zase ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Rozhodne se neni za co stydet, rozohdne to ale nepraktikuju primo pri hrani :) K tomu se kdyz prijdu zhulenej z venku venuju malokdy, to uz je pak hrozne narocne vsechno zapinat a spoustet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 ♥♥♥♥♥i:cheesygrin:, chčiju do flašky abych nemusel vstávat:cheesygrin:...nééé, bluetooth dosáhne až na WC, takže můžu ♥♥♥♥ a ještě si povídat:blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Já zkoušel zhulenej Nintendo 3DS :D :D :D Jinak ta historka s chcaním fakt nejvíc zabijácká xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Tak zrovna na 3DSku hrajem zhuleny porad :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 ♥♥♥♥♥i:cheesygrin:, chčiju do flašky abych nemusel vstávat:cheesygrin:...nééé, bluetooth dosáhne až na WC, takže můžu ♥♥♥♥ a ještě si povídat:blejt: jo ták ty jsi to měl furt na palici :D :D já bych si ho sundal.. aby si i ucho ulevilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 uz se ho nemuzu dockat a ubal, readdy_b kupte ho co nejdriv volove! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Rozhodne se neni za co stydet, rozohdne to ale nepraktikuju primo pri hrani :) K tomu se kdyz prijdu zhulenej z venku venuju malokdy, to uz je pak hrozne narocne vsechno zapinat a spoustet :D to já po práci dám dým a potom se často budím u TV kolem desátý (když prošvihnu futuramu a earla), a pak se začnu štrachat kolem PS3, že jako budu hrát...včera už jsem to teda nerozchodil, ale dneska musim:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 uz se ho nemuzu dockat a ubal, readdy_b kupte ho co nejdriv volove! :D zejtra mi končí aukce, doufám že do pátku HS dorazí, jinak se pohrabu v tom USB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 neboj ultimku, hs do prázdnin bude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.