Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

:D sem se koukal na YT na unboxing a libi se mi ta krabicka a jak je to v tom obalu .. :D

až budu chtít znát tvůj názor, zeptám se :D

a dnes jsi mě nasral, hrajeme spolu na serveru mimochodem mojí oblíbenou mapu.. odpojíš se a pozveš mě jinam.. no tak se připojím a Ultimate is offline..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

až budu chtít znát tvůj názor, zeptám se :D

a dnes jsi mě nasral, hrajeme spolu na serveru mimochodem mojí oblíbenou mapu.. odpojíš se a pozveš mě jinam.. no tak se připojím a Ultimate is offline..

tohle dela docela dost casto... proto s nim nehraju a nereaguju na jeho pozvanky. Hlavne sem zjistil, ze se odpojuje ve chvily, kdy zjisti, ze proste kolo nevyhraje, resp. nebude prvni :D:D:D llama :P

Odkaz ke komentáři

Ani ♥♥♥♥♥ odpojil sem se, jelikoz me to neba v ty arice, a pak jak sem te pozval to byl cold war a to sem musel od ps3 mama mela hemzi, jelikoz mam teploty a hraju , no tak co jsem mel delat ....

Ze hry se odpojuju , kdy vim ze proste 15 min stojime na jednom bode a nemuzeme se probojovat dal, ale to jenom kdyz hraju sam, kdyz hraju s nekym tak ne.

Th0ca: O lame bych pomlcel ;), kolikrat sme spolu hrali? 2x? :D

Odkaz ke komentáři

ano ano, ja mam zas takovy ty typky co machrujou na druhy o tom jak skvely skilleri jsou, ale toho sme od tebe slyseli uz hooodne a nikdo to nechce poslouchat znovu. Dame MOH? Ne vid... protoze to nehrajes... no tak drz papuly a honem honem do postylky nez te maminka zacne hubovat.

Odkaz ke komentáři

:D jak muzem dat moh kdyz ho nemam blbe :D , ale muzem dat BC2, to mame oba ;),pod dat crysis 2 jestli ho mas :D, na nikoho nemachruju, ty sis zacal na me , nic sem na tebe nerekl, nemam rad lidi ktery mi rikaj ze sem lama kdyz o polovinu horsi staty nez ja :D, asi si myslis ze ses drsnej co, :D... A sorry ale mit K/D 1.23, 1.12 a na me neco rikat chlapce, to by si musel trefit este hoooooodne hlav aby ses me vyrovnal ...

Odkaz ke komentáři

ty vole, sam napises v jedny vete ze mam o polovinu horsi stats nez ty, coz je z duvodu ze BC2 nehraju tak jak muzu asi doplnovat stats... a zaroven napises ze nemuzes dat MOH protoze ho nemas... tak to sme na tom asi stejne ne?

btw i kdyby jsi byl skiller jak nevim co, tak ses zasranej nub co leftuje ze hry, kdyz se mu nedari a tak to je a tak to bude a tvyma silackyma kecama to nezmenis uz vubec.

a tim ze sem napsal ze si lama sem myslel jen a to, ze leftujes ze hry, protoze takovy kktky fakt nesnasim co neumej ani dohrat hru, protoze maj desnej mindrak z toho ze se jim nedari.

EDIT: proc upravujes to co jsi napsal... abys nebyl za blba?

Odkaz ke komentáři

ty vole, sam napises v jedny vete ze mam o polovinu horsi stats nez ty, coz je z duvodu ze BC2 nehraju tak jak muzu asi doplnovat stats... a zaroven napises ze nemuzes dat MOH protoze ho nemas... tak to sme na tom asi stejne ne?

btw i kdyby jsi byl skiller jak nevim co, tak ses zasranej nub co leftuje ze hry, kdyz se mu nedari a tak to je a tak to bude a tvyma silackyma kecama to nezmenis uz vubec.

a tim ze sem napsal ze si lama sem myslel jen a to, ze leftujes ze hry, protoze takovy kktky fakt nesnasim co neumej ani dohrat hru, protoze maj desnej mindrak z toho ze se jim nedari.

Kdyz se mi nedari tak logicky du pryc, naco bych se mel zbitecne nervovat? Radci si dam prestavku a zkusim to znova ne?! Ne nejsme natom stejne, ty BC2 mas akorat nejsem dobrej jako ja ( budu to rikat na rovinu) , v tvym nahranym case cca 77 hodin sem mel davno lepsi staty jak ty, vse vsech smerech .... Ja moh nemam takze ho bohuzel hrat nemuzu, ty BC2 hrat muzes.... Ja zase nesnasim takovy blbce jako ses ty, ktery rikaj kdybych to zacal hrat, pod do MoH atd... MoH nemam tam ti na prd.el dat bohuzel nemuzu :) v BC2 jo a nevim jestli mas Crysis 2 tam ti dam na prd.el taky jestli ho mas ...

Odkaz ke komentáři

Tvl tak vcera jsem si to po hrooozne dlouhe dobe zapnul a fakt jsem se nasral pac nas v Port Valdez nepratel uplne odstrihli, zabrali vsechny body a ja se tak jak kreten porad jen respawnoval na deploymentu a chcipal po ranach vrtulniku....sem tam jsem sejmul nejakyho smrada co to na nas na deploaymentu zkousel, ale nemeli jsme sanci, takze vylozene prima hra :D Nemam rad kdyz si do vrtulniku sedne nekdo kdo to umi :(

Odkaz ke komentáři

no myslim ze kazdej vi, kdo je tady na foru ten kdo jen blbe keca ...

JA napsal jen to co je pravda, hral jsem s tebou par her a ze vsech, jsi, pokud jsi nebyl prvni v tabulce, pred koncem leftnul. Reagoval sem jen nato, ze posles pozvanku do hry ze ktery potom zdrhnes, protoze ti to v ni nejde. Osobne ze hry leftuju jen v jednom pripade, kuly blbymu pingu.

Odkaz ke komentáři

Casy kdy sem byl prvni v tabulce, jsou zamnou :D,takze bych se musel odpojovat z koro kazdy hry. Tohle , ze sem se odpojil, kdyz sem nekoho pozval, sem udelal asi max 3x od ty doby do hraju BC2 na PS3, takze klidek, ja kecat muzu, za me do delaj ciny, u tebe ne, nehodlam se s tebou hadat .... Az se semnou budes chtit merit a budes si myslet ze si lepsi nez ja, tak se mi na ps3 ozvi ;)

Jojo to ja taky nemam rad kdyz nekdo kdo to umi hodne ,si sedne do vrtulniku , to pak zkazi vetsine hracum hru, sice ano mas tam ty protiletecky zbrane ale kdyz to umi fest tak ti jsou k nicemu ...

Odkaz ke komentáři

Jaj th0ca,s tebou bych si rád zahrál a pomeřil síly, škoda že nemáš Xko, nebo já nějakou z těch her na PS3.

Jinak ultime, s tebou bych si taky rád zahrál, rozdrtit si takovou lamičku ;) O K/D tu mimochodem vůbec nejde pokud to nevíš :)

Sak ne, de to u o jine statistiky :D, jestli ja sem lama tak ty si skilla jak prase :D

Konecne se ukaze ! No oni se ukazali 2 scenky z PS3 na E3 v podstate :D, sazim se ze ukazou PS3 verzi :D , ale zase kdyz jsou v US tak , tam maj radci X360 tak nevim :D, ale je to jedno uz to chci videt! :D

Odkaz ke komentáři

Těšim se a uvidim jak to bude, abych mě to pak nenadchlo a nemusel kupovat Xboxovou a PC verzy najednou :D To by mě ten podzim extrémně zruinoval, jinak kdo si tady ještě bude kupovat BF3 na PC? Abych měl s kym hrát, kvůli tomu abych to hrál sám bych si to asi ani nekoupil ;)

Sak ne, de to u o jine statistiky :D

Konecne se ukaze ! No oni se ukazali 2 scenky z PS3 na E3 v podstate :D, sazim si ze ukazou PS3 verzi :D , ale zase kdyz jsou v US tak , tam maj radci X360 tak nevim :D, ale je to jedno uz to chci videt! :D

Já si myslim že o statistiky tu nejde takřka vůbec ;)

Odkaz ke komentáři

Těšim se a uvidim jak to bude, abych mě to pak nenadchlo a nemusel kupovat Xboxovou a PC verzy najednou :D To by mě ten podzim extrémně zruinoval, jinak kdo si tady ještě bude kupovat BF3 na PC? Abych měl s kym hrát, kvůli tomu abych to hrál sám bych si to asi ani nekoupil ;)

Já si myslim že o statistiky tu nejde takřka vůbec ;)

To si myslis blbe :D, statistika=odkaz jak hrajes ... to je holej fakt .. kdyz mas K/D 0.95 a reknes mi ze ses nehorazna skilla tak se ti vysmeju do ksichtu :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu