canava Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 nebo vběhne do baráku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 jezis kdo tu nadava na snajpry tak to s nim nejspis vubec neumi, ja si to za nej nejvic uziju, kdyz nekoho pekne z dalky sejmu, nebo kdyz sem dneska dal dvakrat pilota vrtulniku, tohle pri hrani za ostatni povolani nezazijete, takovou cirou radost :D :D S brokovnicí taky střílim piloty a zažívám taky čirou radost, takže to neni jen jedno povolání :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 No to je taky možný, ale snad chápeš jak to myslim :) Jinak hlavně za recona killuju jiný recony, vždy je zahlídnu jako první a oni se taky vůbec nehýbou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 tak pprostě M95 mame rádi ale SSV taky není špatná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nomex Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Já pálím s Baretem :D jednou jsem dal no zoom head shot .... nejkrásnější pocit :D.... jdu pařit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 jednou sem zkusil 360 trefil sem někoho ale nezabil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JBcz Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Má někdo taky problém se zabugovanejma stats?Už přez 2 tejdny se mi neupdatovali dogtags ve hře mám pořád 1352 a na noži 1600 kdežto na bfbcs.com je o dost víc.Už se mi to stalo víckrát ale teď se to seklo brutálně nemůžu dát platiny ani na jinejch zbraních protože se mi to vždycky vynuluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 to se tam stává normálně stáčí jen počkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JBcz Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Ale ve hře mám už několik týdnu pořád 1352 dogtagu.A vůbec ve hře se mi neupdatujou staty u zbraní nehledě na to že mam víc zabití na noži než dogtagů, že se to neupdatuje na bfbcs.com mě tak nesere ale ve hře potřebuju pts. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 in-game tak to nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 napiš na podporu.. jinak to řešit nelze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 tak jsem zjistil že je good dát si red dot zaměřovač na type 88 a útočit na střet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Lepší je 4x optika ;) ale best je SVU s více nábojema a magnum ammo nebo taky s 4x optikou, na rushování naprosto super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Mě přijde lepší reddot... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Nevím jak to všem jde z SVU, pro mě je to jedna z těch horších zbraní a vůbec mi to s ní nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 jestli chcete rushovat, vezměte si assaulta.. měli by zakázat 4x optiku nebo reddot na sniperkách :) je to moc CODkovský.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 mě nedělá problém rushovat se základní snip optikou hehe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 tohle je battlefield, tady by snipeři neměli vůbec rushovat... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Canava, mam na to stejnej názor, ale tady vondy si myslí že je to lamerský a že se ze snipou má hlavnē rushovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 VOndy je Pcčkář co určitě vyrůstal na COD :) ... já sice částečně taky ale nepohltilo mě to tolik :D ale alespoň rushuje s klasickou optikou a ne s reddotem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 canava tak ho nech XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 mate premium mapy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 máme :D proc se ptas? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 4fun XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 nechceš si z těch příspěvků oddělat ten obrázek ?? je to příšerný.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.