deepthroat1468623923 Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Taky mi to příde jako nějaký japonský fantasy zoo-filní anime :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Přijde? To snad bezpodminecne je, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 takovy kktiny davaj na animaxu :P hruza ´=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 XD neni to anime je to manga a kresli to american ma to doby pribech ----> http://twokinds.keenspot.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 a? nemusíš to spamovať to BC2 topicu kde to nemá čo robiť :dozey: VOndy , hrávaš ešte btw ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 jj, se koukni do friend listu na lvl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Ať už nějakej Anime nebo manga (ani nevim co to je zač :lol:) všechno to jsou tupé pí*oviny (je to hrůza když příjdu ke kámošovi a kouká se na naruta a nebo podobné trapárny) Jinak darktemplar, vondy a další PCčkaři, sehnal jsem ty BF2 a všechny datadisky, tak můžem zavzpomínat ;) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 rockyzz: wow tak to by bylo fajn :) oprášim krabici a jedeem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Jj tak zítra dáme, jsem sehnal v Tescu tu Complete Collection za peckových 199,-! Ty máš nějaké ty datadisky? Jinak jsem tam chtěl za stejnou cenu vzít i BC2 ale to tam zrovna neměli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Já mám deluxe edition takže klasik + special forces :D a s patchem 1.5 přišly datáče armored fury a european forces pro všechny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Ale v tom 1.5 není úplně všechno z těch datadisků nebo snad jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Myslim že je tam všechno... každopádně 199 je úžasná cena za tak úžasnou hru ^_^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 To Jo, v Tescu mají slevu více jak 50% na všechny klasické EA tituly pro PC, mezi které patří např. BF:BC2, BF2. MoH Annivesary (5 MoH her), FIFA 10 i 11 a ještě pár dalších :) Všechny tyhle stojí jen těch 199,- !! Většinou tyhle na jrc,xzone a tak stojí 499,- !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 jakej grenade mod nejradsi pouzivate na assault class Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Žádnej :) Nepoužívám lamomety :D Jinak krystal co si to furt dáváš za úchylné avatary a obrázky v popisu? To je snad nějakej modrej divnej pedobear ne (vím že tam žádná podoba není) :lol: btw: Gran Turismo 5 topic překonán xD Zajímá mě, jestli BF3 topic překoná tento :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Tak lidi, dneska jsem dodělal platinu na M416 a dělám další na Vintovce, ovšem jak to rakvim :DDD skoro každou hru K/D kolem 2.00 :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 tovýš sem furrik a libi se mi to . jaka je tvoje favourite mapa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 No brát ti to nebudu, ale tyhle seroše jsou pro malý děti, toť můj názor. Jinak moje oblíbené mapy jsou Nelson Bay (3.nej) pak Arica Harbor (2.nej) a nejlepší Isla Inocentes a ještě 4.nej - Port Valdez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 moje nejoblíbenější mapy jsou všechny pouště. P.S. ne ni to pro děti přečti si komix ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Tak je to pro ty kterým je 15 a mají rádi to, co 5 letý :lol:, fakt s tím přestan, jsem si jist že je to horší jak "nejdrsnější" drogy :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 stebou je domluva :) rači to přestanem řešit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Náhodou sem se nudil tak sem to začal číst a už sem v pátý kapitole ^^ Nic nemění na to že je to jak sem řikal zoo-filní fantasy anime (nebo manga to je jedno)... Já nejraději Nelson's Bay a hlavně Panama Canal, nejlepší mapu pro brokovnici s céčtyřkou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Já mam rád zrovna ty mapy Isla Inocentes a Arica Harbor kvůli snipření, vždy si zalezu někam na kopec :D A v Nelson Bay rushuju z enginerem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 jaka je tvoje favourite mapa nejradeji mam Heavy Metal v MP-Deathmatchi a v rushi Valparadiso - pro snajpovani z majaku samozrejme :D jinak prestante do nej rejt, vam taky nikdo nekeca jestli mate za avatara trapnyho robota z Halo a smrdite na PS3 foru, nebo nejakou prsatou blondynu, nad kterou si kazdy vecer honite lachtana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Hrát proti mě a vlízt do majáku tak seš okamžitě death :D bys dostal tečku do hlavy xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.