Geobba Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Zavorka: Super Site ;) Buď pochválen! :lol: :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuba86 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 já to chci taky, prosím poraďte, jak se tam dostanu, na tuto statistiku a potom jak to hodim sem..diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Mě to sem taky nejde dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 OK, menší Tutoriál -> 1, Běžte na http://bfbc2.elxx.net/sigg-o-matic.php 2, Vyberte platformu, napište svůj nick a dejte Continue. 3, Zvolte "VIEW ALL 10 SIGNATURE STYLES". 4, Vyberte si požadovaný sig, a klikněte na něj. 5, Zkopírujte si odkaz tzv. "Forum BBCode". 6, Pojďte na Console-Forum, klikněte na Uživatelský Panel. 7, V Nastavení & Volby klikněte na "Upravit Podpis". 8, Zde vložte zkopírovaný BBCode Link (viz. krok 5). 9, Dejte Uložit Podpis! Bylo to tak těžké? :lol: ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 No tohle jsem už hodněkrát zkoušel ale nejde mito. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Ahoj pařím Xbox verzi BC2 a chtěl bych se zeptat jak nahlásím spoluhráčům, že vidím tank, popř že potřebuju munici atd, nikde sem to nemohl najít... Díky za odpověď :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Tenhle link zkopirujete (staci kdyz na nej kliknete a on se oznaci sam) A tady na foru date vlevo nahore Uzivatelsky panel - Upravit podpis (napravo) a tam ten zkopirovanej link vlozite a date dole Ulozit podpis. Ty Center a Center tam sou proto aby to bylo uprostred. kdo to nepochopi je s nim amen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 No tohle jsem už hodněkrát zkoušel ale nejde mito. Tak si smaž v podpisu ty bláboly, co tam máš teď ne? :dozey: Ten Podpis má taky nějaký to omezení víš? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 To je pravda, mas 5 radku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Ahoj pařím Xbox verzi BC2 a chtěl bych se zeptat jak nahlásím spoluhráčům, že vidím tank, popř že potřebuju munici atd, nikde sem to nemohl najít... Díky za odpověď :idea: namíříš na něj a zmáčkneš back Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbert Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Tak uz to de a mam to v podpise.Jenom nechapu ty Dog tags. Je logicky ze mam 0, taky sem zadnou nevzal. Ale ve hre mam vsechny co sem mel v demu. Divny. DOGS TAGS, získáš tím že budeš knifovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 DOGS TAGS, získáš tím že budeš knifovat :) No nekecej, ja to hraju uz od bety, to sem nevedel :D Ja sem napsal ze nechapu jaktoze ve hre mam vsechny Dog tags z dema, kdyz v plny se zacinalo na novo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbert Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 No nekecej, ja to hraju uz od bety, to sem nevedel :DJa sem napsal ze nechapu jaktoze ve hre mam vsechny Dog tags z dema, kdyz v plny se zacinalo na novo. Aha tak sry, jinak to teda nevím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 dogs tags mi taky zůstali z dema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Ale nejsou zapocitany. Teda co se tyce ty stranky v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 tak to nevim, já jich pár mám, ale asi né z toho dema :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 asi je to další bug, už jich maj docela dost, když počítám i věčně se hroutící servery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Hele když mi padne net při hře, ztratím všechno co jsem ve hře získal? Jen že už se mi to stalo dneska po druhý už mě to začíná víte co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 to se mi taky stalo no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorez Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 tak si kup headset a domluv se s ostanima cechama jak ja a hrani dostane uplne jinej rozmer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Este co se tyce ty stranky http://bfbc2.elxx.net/sigg-o-matic.php. Ten obrazek v podpisu se mi neupdatuje? Uz je to dost dlouho a mam porad stary skore. Pritom kdyz sem si to na ty strance vygeneroval znovu tak uz to bylo updatovany. To musim delat pokazdy..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 To musim delat pokazdy..? Nejspíš ano, je to škoda no, :? Byla by paráda kdyby se to aktualizovalo samo. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barakuda Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Zdarec pařmeni pařim BBC2 každy za par dni bude i headset :-) Muj nick: sj_sprint_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Este co se tyce ty stranky http://bfbc2.elxx.net/sigg-o-matic.php.Ten obrazek v podpisu se mi neupdatuje? Uz je to dost dlouho a mam porad stary skore. Pritom kdyz sem si to na ty strance vygeneroval znovu tak uz to bylo updatovany. To musim delat pokazdy..? něco jsme četl o tom že co 24h nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 no tak já marně čekám kdy se mi to updatuje a ono nic :D mam to dyl než 24hodin, takže se to asi musí udělat pokažde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.