Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

nejradeji mam Heavy Metal v MP-Deathmatchi a v rushi Valparadiso - pro snajpovani z majaku samozrejme :D

jinak prestante do nej rejt, vam taky nikdo nekeca jestli mate za avatara trapnyho robota z Halo a smrdite na PS3 foru, nebo nejakou prsatou blondynu, nad kterou si kazdy vecer honite lachtana

Avatara mu neberem, ale dávat obrázek do každého postu je trochu moc...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

No hral jsem to kdysi na PS3 a musim rict ze to tam na gameplay bylo lepsi....nikdo tam nebyl takovej magor jako z COD a kdyz mel kazdej ovladac tak to bylo jednodussi.

na PC je to mnohem tezsi..uz jen diky tomu ze to kazdej umi....takze kdyz jsou nekde 4 sniperi uz se to skoro neda hrat....a permanent Ban bych daval tem........................................co si vezmou nejakou brokovnici a vyuzijou perky jako Bug ve hre a strilej pres celou mapu headky.Chapu ze je zakazany C4 na Mcom RPG na lidi ale proc uz zakazujou 40mm launcher nechapu....to by mohli zakazat i snipera pac ten na blizko taky zabije jednou ranou. Hlavne dalsi problem na PC...potrebujete aspon nejaky lepsi dvoujadro a ne uplne spatnou grafiku aby jste si MP zahrali bez sekani.

Odkaz ke komentáři

Co je špatný na brokovnici se slugama? :) Když to někdo umí tak ať dává headshoty přes celou mapu...

umi? :D rekni mi co je to za umeni kleknout si a strilet na oznaceny lidi a cekat az das headshot(coz skoro vzdycky) Headky s Sniperkou Assult rifle klidne...ale ne s brokovnici ktera ma diky perkum neskutecnej BUG.

Odkaz ke komentáři

No brát ti to nebudu, ale tyhle seroše jsou pro malý děti, toť můj názor. Jinak moje oblíbené mapy jsou Nelson Bay (3.nej) pak Arica Harbor (2.nej) a nejlepší Isla Inocentes a ještě 4.nej - Port Valdez

seriály na animaxu jsou ♥♥♥♥♥ anime, to se ti nedivím, ale jestli chceš japonskej hardcore anime se složitým, hustým a existenciálním příběhem, podívej se např. na Serial Experiment Lain, možná změníš názor:-), ale je to fest ujetý:-)

Odkaz ke komentáři

umi? :D rekni mi co je to za umeni kleknout si a strilet na oznaceny lidi a cekat az das headshot(coz skoro vzdycky) Headky s Sniperkou Assult rifle klidne...ale ne s brokovnici ktera ma diky perkum neskutecnej BUG.

Je pravda že balistika této zbrani moc neříká... Ale že by díky bugu byla OP si nemyslim, to sou jiný zbraně víc...

Nevim co jste nepochopili na větě, že se tady řeší pouze BBC2, takže anime a ostaní si nechte na PM/SZ.

Ještě chvilku a locknu to tady jako MW3 topic, mě to vadit nebude.

Ok, od teď pouze o BBC2 http://www.bbc.co.uk/bbctwo/ ^^

Odkaz ke komentáři

no tak jestli střílíš zezadu nebo z boku tak ten pilot o té raketě neví takže asi těžko bude manévrovat.. kdežto když na něj míříš s AT4 tak mu to pípá :) nevím teda jak hrajete na PC ale na Psku nejsou takový lamy který by nedokázali gustavem sejmout i sebelepšího pilota..

Odkaz ke komentáři

vnější pohled je pro lamy :D a stejně nemáš takový rozsah pohledu ani z kabiny ani když máš pohled z vnějšku..

já jako pilot amatér, daleko líp uhýbám ATčku než Gustavovy.. a jako profík engineer daleko líp sestřeluji heliny Gustavem než ATčkem :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu