deepthroat1468623923 Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 nejradeji mam Heavy Metal v MP-Deathmatchi a v rushi Valparadiso - pro snajpovani z majaku samozrejme :Djinak prestante do nej rejt, vam taky nikdo nekeca jestli mate za avatara trapnyho robota z Halo a smrdite na PS3 foru, nebo nejakou prsatou blondynu, nad kterou si kazdy vecer honite lachtana Avatara mu neberem, ale dávat obrázek do každého postu je trochu moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 No hral jsem to kdysi na PS3 a musim rict ze to tam na gameplay bylo lepsi....nikdo tam nebyl takovej magor jako z COD a kdyz mel kazdej ovladac tak to bylo jednodussi. na PC je to mnohem tezsi..uz jen diky tomu ze to kazdej umi....takze kdyz jsou nekde 4 sniperi uz se to skoro neda hrat....a permanent Ban bych daval tem........................................co si vezmou nejakou brokovnici a vyuzijou perky jako Bug ve hre a strilej pres celou mapu headky.Chapu ze je zakazany C4 na Mcom RPG na lidi ale proc uz zakazujou 40mm launcher nechapu....to by mohli zakazat i snipera pac ten na blizko taky zabije jednou ranou. Hlavne dalsi problem na PC...potrebujete aspon nejaky lepsi dvoujadro a ne uplne spatnou grafiku aby jste si MP zahrali bez sekani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Co je špatný na brokovnici se slugama? :) Když to někdo umí tak ať dává headshoty přes celou mapu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Co je špatný na brokovnici se slugama? :) Když to někdo umí tak ať dává headshoty přes celou mapu... umi? :D rekni mi co je to za umeni kleknout si a strilet na oznaceny lidi a cekat az das headshot(coz skoro vzdycky) Headky s Sniperkou Assult rifle klidne...ale ne s brokovnici ktera ma diky perkum neskutecnej BUG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 No brát ti to nebudu, ale tyhle seroše jsou pro malý děti, toť můj názor. Jinak moje oblíbené mapy jsou Nelson Bay (3.nej) pak Arica Harbor (2.nej) a nejlepší Isla Inocentes a ještě 4.nej - Port Valdez seriály na animaxu jsou ♥♥♥♥♥ anime, to se ti nedivím, ale jestli chceš japonskej hardcore anime se složitým, hustým a existenciálním příběhem, podívej se např. na Serial Experiment Lain, možná změníš názor:-), ale je to fest ujetý:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 hm, slyset od rockyzze ze serialy jsou pro maly deti, je docela srandovni =). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 XD tak to neřeš nejsem ♥♥♥♥♥♥ jsem furrik ti potom vysvetlim ale jinak good comix XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červen 22, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Nevim co jste nepochopili na větě, že se tady řeší pouze BBC2, takže anime a ostaní si nechte na PM/SZ. Ještě chvilku a locknu to tady jako MW3 topic, mě to vadit nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 umi? :D rekni mi co je to za umeni kleknout si a strilet na oznaceny lidi a cekat az das headshot(coz skoro vzdycky) Headky s Sniperkou Assult rifle klidne...ale ne s brokovnici ktera ma diky perkum neskutecnej BUG. Je pravda že balistika této zbrani moc neříká... Ale že by díky bugu byla OP si nemyslim, to sou jiný zbraně víc... Nevim co jste nepochopili na větě, že se tady řeší pouze BBC2, takže anime a ostaní si nechte na PM/SZ.Ještě chvilku a locknu to tady jako MW3 topic, mě to vadit nebude. Ok, od teď pouze o BBC2 http://www.bbc.co.uk/bbctwo/ ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Emo clown girl mi poslala upominku ale to nereste. nesnasim kdyz se typci ve vrtulniku toci furt dokola tak se nedaji zasahnout ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Tak když to někdo umí tak proč ne žejo :lol: miluju když lítám blackhawkem a uhybám všem raketám :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Emo clown girl mi poslala upominku ale to nereste. nesnasim kdyz se typci ve vrtulniku toci furt dokola tak se nedaji zasahnout ... však ale o tom to je.. byla by to hra o ničem kdyby jen stál ve vzduchu.. :) nauč se to s Carlem a neskuhrej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Carl je na to na velký ♥♥♥♥♥, AT4 forever :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 tohle je diskutabilní.. :) jak RPG, M2 tak AT4 jsou vhodný na něco jinýho.. :) mě se heliny nejlíp sestřelují Carlem a AT4 je zas dobrý na odstřelování pohybujících se tanků na velký vzdálenosti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 hahaha už vidim jak sestřeluješ nějakýho pilota skillera gustavem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 když je i raketometčík skiller.... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 :DDD dovol mi abych se zasmál, protože před gustavem ti uhne každá lama :D i AT4kou je to někdy těžký sestřelit když pilot umí manévrovat tak nevyprávěj pohádky :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 no tak jestli střílíš zezadu nebo z boku tak ten pilot o té raketě neví takže asi těžko bude manévrovat.. kdežto když na něj míříš s AT4 tak mu to pípá :) nevím teda jak hrajete na PC ale na Psku nejsou takový lamy který by nedokázali gustavem sejmout i sebelepšího pilota.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 normálně si dáš vnější pohled nebo se rozhlížíš v kabině a v pohodě ty rakety vidíš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Tak to sem asi lama, já sem rád když trefim stojící vrtulník :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 vnější pohled je pro lamy :D a stejně nemáš takový rozsah pohledu ani z kabiny ani když máš pohled z vnějšku.. já jako pilot amatér, daleko líp uhýbám ATčku než Gustavovy.. a jako profík engineer daleko líp sestřeluji heliny Gustavem než ATčkem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 jednoduše řečeno AT4 je lepší ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 nemá cenu se dohadovat o tom co je lepší... v dobrých rukách se i nůž může stát vražednější než MG3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Knife a melee zbraně jsou všeobecně ve hrách největší zabijáci, viz. CoD :lol: a dokonce i v BC2 když se připlížíš ze zadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 ale v BC2 mě ten nůž štve, já jím kolikrát máchám kolem sebe jak šílený a nikoho nezabiju. Borec 5metrů ode mě sekne do vzduchu a zabije mě... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.