DeSmond Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 V cod je asi knife smrtelnejsi nez v BC2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Jn v BC2 neni smrtelnej ale zabugovanej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 tak si dej tu práci a promaž to...a když to zamkneš, mě to taky vadit nebude, nejni to jediný fórum na světě, že. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 já mám na inženýrovi nahráno nejvíc ze všech povolání, používám AT4 ale když je dobrej pilot v apači nebo havoku, tak se nechytám, ještě tak black hawk a hind, ty jsou pomalejší...nebo potom Carl G, ale to ho musim mít označenej tracerem a chvíli počkat aby se zaměřil, ale abych odhadl, kam poletí a předsadil si správně, to nedávám resp. málokdy to odhadnu správně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 hosi, s kym si muzu zahrat tuhle lamovinu, lol. Po dlouhy dobe sem to tedy zacal hrat (aby Ultimate - vypada to ze je zas zabanovanej co? - nerekl, ze jen kecam a nehraju...), a hruza des... mam asi stesti na lamy nebo nevim, protoze sem myslel, ze budu nekde posledni, ale opak je pravdou, 1. hra sice jen 500 bohu a asi 7. v tabulce, ale 2. hra cca 4000 bodu za hru a 2. v poradi... blah, dalsi hry podobne... no budu rad, kdyz najdu nekdy solidni hru). =p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Na konzoli co jsem kdysis hral se mi to zda az komicky lehky...kdo uz hral driv nejaky FPS tak to celkem dava...ale na PC je to o nicem jinym....jinak sestrelovat vrtulniky je celkem easy...a muzete bejt jakkoliv skilleri :D staci jen vedet jak na to a muzete mit klidne 4 opravare a vypousteni matnejch cilu a stejne to nepomuze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 tak povídej a sekej to:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Uvažuji, že si B:BC2 koupím, ale mám k tomu dvě otázky.-kolik hráčů maximálně může hrát na jedné mapě?-není lepší počkat do vydaní battlefield 3?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 1) 24 2) záleží na tobě, ale já si myslim že za těch pár stovek co dneska BC2 stojí bych do toho určitě šel i na těch pár měsíců... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 přesně tak.. aspoň se do toho dostaneš a zjistíš co dělat, Battlefield přece jen není DM v Cod.. do BF3 už aspoň vletíš jako znalec :) EDIT pro VOndyho: Recon Typická výbava: Odstřelovací puška MK-11 s 6x přiblížením, balíček výbušnin C4 Nejlepší pro: Poskytnutí podpory z dálky, odstřelováním a hlášením pozic nepřátel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Pro mě je teda mp v BBC2 tisíckrát snažší než mp v MW2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Snažší nevím ale on spíš myslel že je to něco úplně jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 já to myslel tak, aby si zvykl správně používat medika, věděl co s heli apod. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Tak to pak jo, špatně jsem to pochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 1) 242) záleží na tobě, ale já si myslim že za těch pár stovek co dneska BC2 stojí bych do toho určitě šel i na těch pár měsíců... Není to tak že na konzolích je to 24 a na PC 32? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 To nevim je to možný ale tohle je PS3 sekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 to neřeš ale mohli by udělat kdyz se odpojite od hry a chcete stejnou mapu aby vas to nevratilo do stejny hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 servery to vybira podle nejmensiho pingu na ne, takze to asi nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 pro získání platiny musím získat i trofeje z Onslaught modu který nevlastním ?? :) dík předem za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 jo chlapci platina tvl! Canava: Ne jen ze zakladniho BC2 ( ne vietnam a ani onslaught) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 chlapci si říkej svým kámošům, btw: nemůžu se dočkat až zase dostaneš BAN ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Off topic: Myslíte, že se vyplatí koupit Bad Company 1 do příchodu Bf3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Pokud si fanda BF, tak proč Ne? Ale zrovna Já BC1 oproti BC2 doslova nenávidim! Pro mē to byla a je hrozná nuda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Myslíš mp nebo sp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Bad Company 1 se s BC2 nedá vůbec srovnávat a má ♥♥♥♥♥♥ní ovládání (soudě dle dema) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.