Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

já mám na inženýrovi nahráno nejvíc ze všech povolání, používám AT4 ale když je dobrej pilot v apači nebo havoku, tak se nechytám, ještě tak black hawk a hind, ty jsou pomalejší...nebo potom Carl G, ale to ho musim mít označenej tracerem a chvíli počkat aby se zaměřil, ale abych odhadl, kam poletí a předsadil si správně, to nedávám resp. málokdy to odhadnu správně...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hosi, s kym si muzu zahrat tuhle lamovinu, lol. Po dlouhy dobe sem to tedy zacal hrat (aby Ultimate - vypada to ze je zas zabanovanej co? - nerekl, ze jen kecam a nehraju...), a hruza des... mam asi stesti na lamy nebo nevim, protoze sem myslel, ze budu nekde posledni, ale opak je pravdou, 1. hra sice jen 500 bohu a asi 7. v tabulce, ale 2. hra cca 4000 bodu za hru a 2. v poradi... blah, dalsi hry podobne... no budu rad, kdyz najdu nekdy solidni hru). =p

Odkaz ke komentáři

Na konzoli co jsem kdysis hral se mi to zda az komicky lehky...kdo uz hral driv nejaky FPS tak to celkem dava...ale na PC je to o nicem jinym....jinak sestrelovat vrtulniky je celkem easy...a muzete bejt jakkoliv skilleri :D staci jen vedet jak na to a muzete mit klidne 4 opravare a vypousteni matnejch cilu a stejne to nepomuze :D

Odkaz ke komentáři

přesně tak.. aspoň se do toho dostaneš a zjistíš co dělat, Battlefield přece jen není DM v Cod.. do BF3 už aspoň vletíš jako znalec :)

EDIT pro VOndyho:

Recon

• Typická výbava: Odstřelovací puška MK-11 s 6x přiblížením, balíček výbušnin C4
  • Nejlepší pro: Poskytnutí podpory z dálky, odstřelováním a hlášením pozic nepřátel.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu