canava Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 jj BC1 je o ničem.. raději kup BF2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Dneska na čt2 v 14:55 je dokument o přístavním městě Valparaiso :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Dneska na čt2 v 14:55 je dokument o přístavním městě Valparaiso :) Davali este reprizu v nedeli ve 14:00 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Myslíš mp nebo sp? No SP je nuda i v BC2, tak snad myslel celkove :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 v BC2 je hlavne stupidni AI, to ten SP odrovnava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 ee neni to AI, je to celkove atmosferou, ktera je snad horsi nez u puvodniho DOOMA :P. Je to takovy nemasny neslany, a rozhodne to neni AI. Kolem cloveka to neboucha, nejsou slyset pomalu zadny zvuky, nikde se nic moc nedeje, to uz i FarCry2 je delanej lip v tomhle smeru =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Presne tak....je to SP "bez duse"....zadna atmosfera, nic moc pribeh, proste me osobne to hooodne nebavilo, ostatne jedna z mala her neli vubec jedina co jsem SP natvrdo vypnul a nechal lezet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Off topic: Myslíte, že se vyplatí koupit Bad Company 1 do příchodu Bf3? BC1 je super, má veliký mapy...ještě ho mám a občas hraju, ale dvojka je lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 No BC2 měl co se týče atmosféry a příběhu hroznej příběh, ale abych řekl pravdu, u nějakých misí jsem se opravdu bavil, např. u takových v džungli atd. Kdybych se mrknul tak bych vám snad řekl jakou myslim přesně, ale abych řekl pravdu SP BC2 jsem hrál hlavně kvůli ajchů, celkově to bylo velké sklamání, ale co čekat Battlefield je o multáku, né o singlu a příběhu, tak to určitě bude i v BF3, na singl tu máme hry jako CoD, Uncharted, Resident Evil, Crysis, Mass Effect, a tak podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Jo ale nektere hry to umeji hrat dobre na obou frontach......coz snad BF konecne dokaze u BF3.....jinak pokud tam neni vic misi v dzungli, tak prave tam jsem skoncil, vicemene asi 3 mise, jak tam pak hrotite s tou helikopterou, nedavno jsem to zapnul postilel jsem pra lidi a zse jsem to radsi vypnul :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 No moc dlouhá kampan to ani neni, takže pokud chceš pár lehkých ajchů, tak si to BC2 zapni, dohraj na easy a na hard musíš udělat jen poslední misi, jednoduchý a rychlý! A ta poslední mise je vážně úžasná, u tý jsem se fakt bavil, střílet v letadle :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Ja zas takovy lovec achievmentu nejsem abych to musel pretrpet a kdyz tak mam na ajchy jine priority, predevsim hry co jsem uz dohral na strym xku a ted si je koupil jako orginalky do sbirky.....takze to vidim hlavne nahrani ME 1 a 2 abych nahral savy na trojku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 no na psnku mam ve friend borce, co ma level asi 20 a kazdou hru, dohraje pomalu na 100% :D:D to nechapu, jak u toho muze vydrzet. Hraje jen kuly trofejim asi nebo nevim, ale na druhou stranu co ma potom z her, kdyz vetsinou hry jede podle youtube, prave aby mu zadna trofej pokud mozno neunikla... to ja si radsi hru vychutnam i kdyz po dohrani mam treba jen 30% trofeji. Nic mi nebrani v tom zahrat si hru znovu, tentokrat uz treba kuly trofejim... viz Dead Space 1 dohral sem ho na PS3 asi 3x a stejne mam asi jen 85% trofeji, ale pojedu to znova, protoze to je bomba, ted me dost bavi i Dead Space 2, ale treba BC2 sem jeste taky nedojel ani online trofeje, :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 CoD má teda příběh jak moje noha... Bla bla bla bla secret base... Bla bla bla planes... Bla bla bla good luck :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Jo, ale alespon to ma dobrou atmodferu a kulervouci wow efekty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 cod ma krome bo a waw dobrej SP coz |BC2 opravdu ne .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 I BO je mnohem lepsi nez SP u BC2, za WaW mluvit nemuzu, nehral jsem to, ale verim ze i to je na tom cyrazne lip..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Já sem dřív lovil platinovky, teď už dnes už sem moudřejší a dělám to jen u her které mě hodně baví, a kde nejsou trofeje jako seber 200 tadytěch věcí po celym městě. U her jako Mass Effect nebo Killzone 3 jsem si trofeje užil, v Bad Company většina MP trofejí přišla sama od sebe, jen ty M-COMY v singlu mě sraly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 JAko je ale BC2 ma na ♥♥♥♥♥ SP a WaW i BO taky ale ne jako BC2 to jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Prave, v ramci CoD serie je to sice nejhorsi, ale BC2 to stejne prevysuje tak, ze na nej stezi vidi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 COD WAW ma pribeh dle skutecnych udalosti, takze v ramci moznosti je dobrej, ale je nudne pojatej... v treychardu maj pocit, ze kdyz udelaj hru dle realnych situaci (pripad i Black Opsu) tak ze z toho budou vsichni na vetvy :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Ja bych v pripade BO i byl, libila se mi neustala zmena prostredi, ktera pro me byla atraktivni....jen ten konec to zabil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Jn v BO jsou dobry mise , ze zacatku sem se rikal tybrdo ale ten konec to zabil! Ty vyplaves na hladinu a on ti rekne "its over, we won" a nic vic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Ja mel na mysli spis tu sracku jak tam jdes a a mas halusky az beda...to jsem si rekl "no jasne, realny az na pudu" :D Ale zas se mi libilo to "odhaleni" s tim Reznovem, ikdyz jsem to asi tak od pulky hry tusil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 JJ to bylo good ale dost OT.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.