Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

ee neni to AI, je to celkove atmosferou, ktera je snad horsi nez u puvodniho DOOMA :P. Je to takovy nemasny neslany, a rozhodne to neni AI. Kolem cloveka to neboucha, nejsou slyset pomalu zadny zvuky, nikde se nic moc nedeje, to uz i FarCry2 je delanej lip v tomhle smeru =)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No BC2 měl co se týče atmosféry a příběhu hroznej příběh, ale abych řekl pravdu, u nějakých misí jsem se opravdu bavil, např. u takových v džungli atd. Kdybych se mrknul tak bych vám snad řekl jakou myslim přesně, ale abych řekl pravdu SP BC2 jsem hrál hlavně kvůli ajchů, celkově to bylo velké sklamání, ale co čekat Battlefield je o multáku, né o singlu a příběhu, tak to určitě bude i v BF3, na singl tu máme hry jako CoD, Uncharted, Resident Evil, Crysis, Mass Effect, a tak podobně.

Odkaz ke komentáři

Jo ale nektere hry to umeji hrat dobre na obou frontach......coz snad BF konecne dokaze u BF3.....jinak pokud tam neni vic misi v dzungli, tak prave tam jsem skoncil, vicemene asi 3 mise, jak tam pak hrotite s tou helikopterou, nedavno jsem to zapnul postilel jsem pra lidi a zse jsem to radsi vypnul :D

Odkaz ke komentáři

No moc dlouhá kampan to ani neni, takže pokud chceš pár lehkých ajchů, tak si to BC2 zapni, dohraj na easy a na hard musíš udělat jen poslední misi, jednoduchý a rychlý! A ta poslední mise je vážně úžasná, u tý jsem se fakt bavil, střílet v letadle :lol:

Odkaz ke komentáři

Ja zas takovy lovec achievmentu nejsem abych to musel pretrpet a kdyz tak mam na ajchy jine priority, predevsim hry co jsem uz dohral na strym xku a ted si je koupil jako orginalky do sbirky.....takze to vidim hlavne nahrani ME 1 a 2 abych nahral savy na trojku :D

Odkaz ke komentáři

no na psnku mam ve friend borce, co ma level asi 20 a kazdou hru, dohraje pomalu na 100% :D:D to nechapu, jak u toho muze vydrzet. Hraje jen kuly trofejim asi nebo nevim, ale na druhou stranu co ma potom z her, kdyz vetsinou hry jede podle youtube, prave aby mu zadna trofej pokud mozno neunikla... to ja si radsi hru vychutnam i kdyz po dohrani mam treba jen 30% trofeji. Nic mi nebrani v tom zahrat si hru znovu, tentokrat uz treba kuly trofejim... viz Dead Space 1 dohral sem ho na PS3 asi 3x a stejne mam asi jen 85% trofeji, ale pojedu to znova, protoze to je bomba, ted me dost bavi i Dead Space 2, ale treba BC2 sem jeste taky nedojel ani online trofeje, :D

Odkaz ke komentáři

Já sem dřív lovil platinovky, teď už dnes už sem moudřejší a dělám to jen u her které mě hodně baví, a kde nejsou trofeje jako seber 200 tadytěch věcí po celym městě. U her jako Mass Effect nebo Killzone 3 jsem si trofeje užil, v Bad Company většina MP trofejí přišla sama od sebe, jen ty M-COMY v singlu mě sraly...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu