Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

mě přišly příběhy v BC1/2 reálnější než ta sci-fi u CoDů (nic proti, sci-fi literaturu mám rád a čtu jí), ale zhulenej space muffin s karmou je ve dvojce BC dobrej, a v BCčkách si z toho alespoň dělaj pr*del (jak ho v BC1 štourá v uchu nebo jak se s kvérama učí hrát golf, to jsem se i zasmál), CoDy jsou hrozně vážný (nějak jsem se s postavama nemohl ztotožnit) a kdyby byla studená válka taková jako v BO, tak by to byla 3. světová a pěkně horká...ale obě série mám rád a SP jsem si dal 2x u všech PS3 dílů, jak BBC, tak CoD.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmm, pro mě je u her nejdůležitější hratelnost, potom atmosféra a třetí je grafika, na válečné filmy moc nekoukám, to je romantika...nejraději mám válečné dokumenty nebo jak vyloženě popisujou a srovnávají různé válečné operace (útok, přepad, obklíčení atd.), ale přitom jsem pacifista:-)

Odkaz ke komentáři

Hehe, já si myslim že CoD má vždy úplně úžasný příběh a nejlepší atmosféru, např. u MW2, to byl fakt luxus, Black Ops byl už trochu přehnanej, ale taky furt pecka, zrovna u kampaně MW1,MW2 a BO jsem se úžasně bavil, ikdyž na veterána je to někdy opruz. A WaW měl sice příběh podle reality, ale byl nudnej a navíc mě vůbec nebavil, hlavně u CoD u treyarchu, se na jednom místě "rodí" hrozně moc nepřátel, a to tu hru úplně níčilo, a to mě na WaW a BO fakt s*alo!

Odkaz ke komentáři

Hehe, já si myslim že CoD má vždy úplně úžasný příběh a nejlepší atmosféru, např. u MW2, to byl fakt luxus, Black Ops byl už trochu přehnanej, ale taky furt pecka, zrovna u kampaně MW1,MW2 a BO jsem se úžasně bavil, ikdyž na veterána je to někdy opruz. A WaW měl sice příběh podle reality, ale byl nudnej a navíc mě vůbec nebavil, hlavně u CoD u treyarchu, se na jednom místě "rodí" hrozně moc nepřátel, a to tu hru úplně níčilo, a to mě na WaW a BO fakt s*alo!

No on uz MW2 byl slusne prehnanenj, viz ten konec :D

Odkaz ke komentáři

Hehe, to jo ale mělo to úžasnou atmosféru, a už se nemůžu dočkat na odhalení všeho a tak podobně v MW3, ale BO, to bylo už totálně přehnaný - to všechno z tim Reznovem, N6 (Nova Six) a tak podobně.

Jinak chtěl bych se zeptat, jsou nějaké mapy v BC2 udělané podle skutečnosti? (o valparaiso vim) Docela by mě to zajímalo...

Odkaz ke komentáři

Tak jsem trochu hledal, a myslím že podle reálu jsou: Port Valdez, Valparaiso, Atacama Desert, Arica Harbor, Isla Inocentes, Nelson Bay

Edit: tak jak tak mrkám na battlefield wiki, tak se mi zdá že podle reálu jsou snad všechny, nebo snad většina z nich!

Odkaz ke komentáři

no ja dam taky vzdy update a vse se mi updatuje, nekdy dokonce automaticky a ani to nemusim delat rucne, mas tam zalozeny ucet ? Myslim primo registraci? Treba by mohl byt problem v tom...

jinak, panove jsou koukam uz pripraveny, http://bf3stats.com/=)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu