DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 JJ lehoulince, kazdopadne presne neco takovyhohle SP BC chybi....koule :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 mě přišly příběhy v BC1/2 reálnější než ta sci-fi u CoDů (nic proti, sci-fi literaturu mám rád a čtu jí), ale zhulenej space muffin s karmou je ve dvojce BC dobrej, a v BCčkách si z toho alespoň dělaj pr*del (jak ho v BC1 štourá v uchu nebo jak se s kvérama učí hrát golf, to jsem se i zasmál), CoDy jsou hrozně vážný (nějak jsem se s postavama nemohl ztotožnit) a kdyby byla studená válka taková jako v BO, tak by to byla 3. světová a pěkně horká...ale obě série mám rád a SP jsem si dal 2x u všech PS3 dílů, jak BBC, tak CoD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Realnejsi to asi bude, ale co na tom kdyz je to hrozna nuda :( Nemusim mit realnou hru, chci mit zabavnou hru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 škoda že umřel byl to týpek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Kdo, ten kosmonaut? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 asi tak, kdyz chci mit atmosferu a realitu pustim si nejakej valecnej film.... u hry se chci bavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Problem je ze v BC2 to berou z nadsazkou a ma to bejt (mozna i je) vtipny, ta hra ale rozhodne neni zabavna :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 to jo no, nejzabavnejsi na SP u BC2 je to, strilet do vlastnich vojaku, protoze jsou nesmrtelny a obcas vypustej jeste i nejakou srandovni hlasku :D to je cele .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Hmm, pro mě je u her nejdůležitější hratelnost, potom atmosféra a třetí je grafika, na válečné filmy moc nekoukám, to je romantika...nejraději mám válečné dokumenty nebo jak vyloženě popisujou a srovnávají různé válečné operace (útok, přepad, obklíčení atd.), ale přitom jsem pacifista:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Njn, ne kazdej umi udelat zabavny SP, tak to musej dohnat takhle :D Snad to s BF3 prolomej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 zdá se, že jako zábavu bereme každej trošku něco jinýho...jinak, jaká je pro každého z vás nejzábavnější hra? napište... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 To je celkem tezka otazka....ale kdyz se snazim na neco prijit porad me napada jen TLoZ: Twilight Princess, tak me neukamenujte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 jako hra, u ktery sem se nejvic nasmal, nebo ktera me chytla a nepustila???? hm z tech novejsich Heavy Rain Uncharted 1 Dead Space 1 z tech starsich : Quake 3 arena OSP a DeFRaG mod :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Hehe, já si myslim že CoD má vždy úplně úžasný příběh a nejlepší atmosféru, např. u MW2, to byl fakt luxus, Black Ops byl už trochu přehnanej, ale taky furt pecka, zrovna u kampaně MW1,MW2 a BO jsem se úžasně bavil, ikdyž na veterána je to někdy opruz. A WaW měl sice příběh podle reality, ale byl nudnej a navíc mě vůbec nebavil, hlavně u CoD u treyarchu, se na jednom místě "rodí" hrozně moc nepřátel, a to tu hru úplně níčilo, a to mě na WaW a BO fakt s*alo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Hehe, já si myslim že CoD má vždy úplně úžasný příběh a nejlepší atmosféru, např. u MW2, to byl fakt luxus, Black Ops byl už trochu přehnanej, ale taky furt pecka, zrovna u kampaně MW1,MW2 a BO jsem se úžasně bavil, ikdyž na veterána je to někdy opruz. A WaW měl sice příběh podle reality, ale byl nudnej a navíc mě vůbec nebavil, hlavně u CoD u treyarchu, se na jednom místě "rodí" hrozně moc nepřátel, a to tu hru úplně níčilo, a to mě na WaW a BO fakt s*alo! No on uz MW2 byl slusne prehnanenj, viz ten konec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Hehe, to jo ale mělo to úžasnou atmosféru, a už se nemůžu dočkat na odhalení všeho a tak podobně v MW3, ale BO, to bylo už totálně přehnaný - to všechno z tim Reznovem, N6 (Nova Six) a tak podobně. Jinak chtěl bych se zeptat, jsou nějaké mapy v BC2 udělané podle skutečnosti? (o valparaiso vim) Docela by mě to zajímalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 tak urcite, silnice, pisek, stromy, voda... vid =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 JJ prehnany urcite, ale zabavny taky... Port Valdez minimalne...jinak nevim, ale tohle urco.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Tak jsem trochu hledal, a myslím že podle reálu jsou: Port Valdez, Valparaiso, Atacama Desert, Arica Harbor, Isla Inocentes, Nelson Bay Edit: tak jak tak mrkám na battlefield wiki, tak se mi zdá že podle reálu jsou snad všechny, nebo snad většina z nich! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Vubec bych se nedivil kdyby to tak bylo.... respektive ty s tema mistnima nazvam....takovej harvest day nebo heavy metal asi ne, no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Jako je možný že třeba ten harvest day či heavy metal existuje, ale rozhodně ne pod stejným názvem. Btw >> DISKUZE O BATTLEFIELDU a CALL OF DUTY << Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 No tak jsou zrovna takovy neurcity mapy tak tezko rict...ale rekl bych ze ten "vzorec" je pravdivy...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 harvest day má moje babi za barákem:D, ale při loudování se u toho obrázku mapy objeví ještě jinej název, všiml jsem si, že v heavy metalu je napsaná nějaká vesnice, ale z hlavy nevím, večer se kouknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 hoši když se chci podívat na svoje staty na http://bfbcs.com, tak tam mám info o 10 lvůl níž. Jak mám udělat abych tam měl tu pozici, kde jsem teď? Dávám update a nic.. A jak se dělá u těch zbraní SA? Díky.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 no ja dam taky vzdy update a vse se mi updatuje, nekdy dokonce automaticky a ani to nemusim delat rucne, mas tam zalozeny ucet ? Myslim primo registraci? Treba by mohl byt problem v tom... jinak, panove jsou koukam uz pripraveny, http://bf3stats.com/=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.