Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

harvest day má moje babi za barákem:D, ale při loudování se u toho obrázku mapy objeví ještě jinej název, všiml jsem si, že v heavy metalu je napsaná nějaká vesnice, ale z hlavy nevím, večer se kouknu.

Je tam napsáno větrná farma u Puente del Inca, Argentina.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

canava: To si pleteš s Kolumbií a Venezuelou.

Nevím jaké máte kdo představu o Argentině, protože to neni ani poušť ani džungle ani pralesy. Argentina má velký rozsah klimatu, na severu subtropy, strašný vedro a vlhko, na jihu téměř polární podmínky, na západě Andy a Atacama a řekl bych že ta mapa ze hry není nepodobná střední Argentině... Tam je počasí dost podobné jako třeba v jižní Evropě (taky proto je Argentina největší vývozce vína na světě...)

Odkaz ke komentáři

Dobře, tak subpolární. Prostě je tam zima. Měl sem na mysli argentinskou část západní Patagonie. Ale mohl jsem myslet taky část antarktidy, kterou si Argentina nárokuje...

Ale pokud soudíš o zemi podle obrázků z googlu.... Tak to asi musíš vědět o Argentině víc než já :)

Odkaz ke komentáři

Nejsem znalec na Argentinu, ale byl jsem tam tak mam nějakou základní představu jak to tam vypadá. A z toho co sem viděl mi to přišlo dost podobné jako mapy v BC. Až na ty hory, ty v blízkosti Buenos Aires moc nebyly :)

th0ca: Ano umí ještě text

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu