mike97 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 jo.. účet tam mám a v player bookmarks mám sebe... Máte předobjednané bf3? Z kama ho budete objednávat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 a jaky tam mas profil? primo link... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 http://console-forum.net/tema/46259-battlefield-bad-company-2?p=1116002#post1116002 level tam už mám 29... nebo tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 to si hodil link jen na svuj post zde... myslim na bfbcstats... muj je treba tento http://bfbcs.com/stats_ps3/th0ca a ty mas taky neco :D predtim si tam pastnul jen bfbcs.com coz je hlavni stranka.... tam svoje stats nenajdes =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 harvest day má moje babi za barákem:D, ale při loudování se u toho obrázku mapy objeví ještě jinej název, všiml jsem si, že v heavy metalu je napsaná nějaká vesnice, ale z hlavy nevím, večer se kouknu. Je tam napsáno větrná farma u Puente del Inca, Argentina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 hm, nevypada to moc argentinsky... v argentine maj lesy a travu ? ja mam porad za to, ze argentina je vyschla jak poust :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 No tak vyschly to asi neni, ale takhle to v argentine urcite nevypada :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 v argentině jsou spíš jungle ne ?? tam dělají herák a tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 ajo vlastne, argentina je v jizni americe ne? Tam jsou pralesy no =) tohle asi bude nejaka moderni americka farma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 canava: To si pleteš s Kolumbií a Venezuelou. Nevím jaké máte kdo představu o Argentině, protože to neni ani poušť ani džungle ani pralesy. Argentina má velký rozsah klimatu, na severu subtropy, strašný vedro a vlhko, na jihu téměř polární podmínky, na západě Andy a Atacama a řekl bych že ta mapa ze hry není nepodobná střední Argentině... Tam je počasí dost podobné jako třeba v jižní Evropě (taky proto je Argentina největší vývozce vína na světě...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Zkus si schvalne ten nazev hodit do googlu a uvidis co ti vypadne.... jinak jih ma k polarnim podminkam hodne daleko jestli myslis ohnovou zemi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Dobře, tak subpolární. Prostě je tam zima. Měl sem na mysli argentinskou část západní Patagonie. Ale mohl jsem myslet taky část antarktidy, kterou si Argentina nárokuje... Ale pokud soudíš o zemi podle obrázků z googlu.... Tak to asi musíš vědět o Argentině víc než já :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 google neumi jen obrazky :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Zemi z googlu nesoudim, ale to misto, z ktereho ma udajne vychazet Heay Metal jo....... Ale tak ocividne tu mame znalce na Argentinu, takze ti to nebudu vyvracet ;) Mne je to bez tak sumak kde se to hraje, hlavne ze mam nabito a par pohyblivejch tercu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Nejsem znalec na Argentinu, ale byl jsem tam tak mam nějakou základní představu jak to tam vypadá. A z toho co sem viděl mi to přišlo dost podobné jako mapy v BC. Až na ty hory, ty v blízkosti Buenos Aires moc nebyly :) th0ca: Ano umí ještě text Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Ja znam argentinu jen z knih, vina a vynikajiciho hoveziho a to mi staci :) Deep: Umi toho jeste mnohem vic....na co si vzpomenes, jen pro pivo do lednicky ti neskoci :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 jo jsem to blbě překopíroval, prostě to mám jak ty... http://bfbcs.com/stats_ps3/mikej561 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Používej statverse, tam se to updatuje líp... http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/mikej561/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 heh koukam vy ste borci v omylu, Puente del Inca sem zadal do google earth a svete divse je to tam kde heavy metal a vypada to jako heavy metal, akorat ze na tech kopcich neni snih v BC2 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Me to teda moc stejny neprijde, ok je to udoli,ale tim to asi tak konci :) A pise se snih :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 jako je to prusmyk co chcete vic? kolem jsou hory a tam nejaky baraky jestli nejsem slepej, samozrejmne kazde steblo travy tam do detailu nebude stejne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Takovejch prusmyku s barakama muze byt :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 proste ten realnej zaklad map ta hra ma a tim bych toto tema uzavrel, :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 To urcite, nekde je ale ocividne vetsi nez jinde, ale to je jasny, nestaci zkopirovat nejaky misto a hrat, ta mapa se musi nejak nadesignovat, aby byla hratelna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 ja nevim stejnak heavy metal nehraju nuda, jako tahle mapa si myslim ze je delana prave na tech 64 ale ve 24 i ve 32 hracich je to nuda! Hodne velka ta mapa , ale zase hearvest day je taky velkej ale to je v celku dobra mapa ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.