th0ca Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 heavy metal je prave luxusni zalezitost ve 24 hracich, stejne se bojuje jen v urcitych usecich map a zbytek pokryjou vrtulniky a tanky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 no ale když mám ve squadu blbečky tak než na ty určité úseky doběhnu tak si stihnu i zdřímnout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 heavy metal je prave luxusni zalezitost ve 24 hracich, stejne se bojuje jen v urcitych usecich map a zbytek pokryjou vrtulniky a tanky... kéž by to tak fungovalo :D .. já když hraju Heavy metal tak jedině za snipera nebo s tankem, když hraju za pěšáka tak mi trvá čtvrt hodiny než někoho potkám.. mezitím získám vlajku na které nikdo nebyl a prohlídnu si tu krásnou přírodu... :) ale třeba v těch 64 lidech by ta mapa dostala jiný rozměr a to, víc akce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 No taky nesmíš běhat pěšky po pláních a po horách, to se nedivim že nikoho nepotkáš. Na Bčku to žije a na těch ostatních se taky někdy občas objeví :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 škoda že jsem si těch hummerů nevšiml dřív.... :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 ale stejnak je to nudna mapa, tohle rika hodne lidi natom neco bude, ale napr. pri SD je to dobra mapa. wardog: a ted si predstav ze v BF3 bude stacit aby si mel jen jednoho blbecka ve squadu a u ty hry budes spat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Ak hovoríš o spawnovaní na SL , tak za celú dobu čo som hral BF2 (1-3 roky) , sa mi stalo STRAŠNE MÁLO krát že by náš SL bol nobrain , a keď áno , tak jednoducho sa joineš do druhého squadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Čus. Hledám někoho, s mikrákem kdo by semnou rád vyndal pár enemáků. Kdyžtak si mě přidejte. PSN: iXtreme_n00b94 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Ak hovoríš o spawnovaní na SL , tak za celú dobu čo som hral BF2 (1-3 roky) , sa mi stalo STRAŠNE MÁLO krát že by náš SL bol nobrain , a keď áno , tak jednoducho sa joineš do druhého squadu. Jenze jako logicky, proc se musis joinovat do druhyho squadu jenom proto ze je jeden clovek ze skupiny ♥♥♥♥♥? No ale uvidime .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 no ja si prave Heavy Metal uzivam, pro tankove bitky, a sestrelovani vrtulniku s nima =) hrat za snipu tam je taky dobry, ale problem je, ze je i na vrcholku hor snadnym tercem, protoze je videt a to je potom zas akce sniper vs bazuka :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Mě nejvíc baví zamačkávat vrtulníkem snipery co sou na těch větrnejch elektrárnách :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 :D zavidim lidem co se s vrtulnikem umej odlepit od zeme :D, me s vrtulnikem bavi delat bohuzel jen jednu vec.... kotrmelce :( :( :( :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 mi to povídej, doufám, že mi půjdou v BF3 alespoň stíhačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 v bf3 budou stihacky ale "jen" v conquestu ale i tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Vždyť na tom neni nic těžkýho lítat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 neni, ale driv mi taky delalo udrzet s s vrtulnikem tesne u zeme, napr. kdyz sem chtel zabrat vlajku, ale ted v poho ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 to uz mi jdou vic sestrelovat vrtulniky tankem nez prave s vrtulnikem litat :D:D:D jako ja a vrtulnik = FAIL hlavne pro vsechny co tam ke me naskacou :D, takze do vrtulniku uz radsi jako prvni nesedam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 tak já v BC2 prakticky hraju jen Conquestu, já jsem prostě na techniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 tak mě teda vůbec nedělá problém letět jen pár metrů nad zemí nad členitym terénem ^_^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 to uz mi jdou vic sestrelovat vrtulniky tankem nez prave s vrtulnikem litat :D:D:D jako ja a vrtulnik = FAIL hlavne pro vsechny co tam ke me naskacou :D, takze do vrtulniku uz radsi jako prvni nesedam :D měl by jsi se to ale naučit, takže tam lez jako první :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 taky už jsem se z vrtulníkem trošku naučil, jsem u leteckých her zvyklej na obrácené ovládání, ale stejně neumím lítat tak, abych kroužil bokem kolem základny a čumák měl neustále do středu. nebo jak ti k*koti ví přesně kam od protiletadlovky vidíš a i když ho mám označenýho a vím kde je, stejně ho nestihnu sestřelit, když se zvedne a pošle mi pár raket. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 jako kdyz typon umi s vrtulnikem letat pomalu i pozpatku, tak je to takovej mensi GOD ve hre, na par takovych sem narazil a clovek se pak s teamem ani nechyta :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 no me sere kdyz za vrtulnik sedne nekdo kdo to umi ok neva kdyz proste normalne lita nici tanky atd... to je jasny, ale kdyz jeho team ma vsechny vlajky zabrany a on lita nad tvoji base a furt nas killuje to je pak na♥♥♥♥♥ .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 s takovým ♥♥♥♥♥♥em jsem ještě tu čest neměl.. ale kdyby jo, můj starý známý Carl Gustav to jistí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 V Atacamě se to děje každou chvíli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.