Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

mě to nejvíc sere v atacamě, páč tam je AA na Béčku dost odkrytá, takže sniper to často jistí a ta na základně je daleko, takže nemá moc velkej dostřel, port valdez je menší a dost stromů, tam se mi to zdá trošku lepší a občas je tam VADS místo ZUSu a tím se střílí líp, na atacamě jsem ho neviděl, možná jen v US základně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no me sere kdyz za vrtulnik sedne nekdo kdo to umi ok neva kdyz proste normalne lita nici tanky atd... to je jasny, ale kdyz jeho team ma vsechny vlajky zabrany a on lita nad tvoji base a furt nas killuje to je pak na♥♥♥♥♥ ....

tohle se mi stalo ted nedavno na Port Valdez (vsimas si, opet sem zacal hrat BC2 lamko :P) ... typ v enemy byl s vrtulnikem jak ryba ve vode, to sem snad nevidel co on tam s tim predvadel za brikule, samozrejme nas nikoho nepustil nic udelat :D takze behem 5ti minut vsechny 3 body zabrany enemakama a uz sme se jen respavnovali na zakladne a tam potom zas typci enemy nabehli s tankama atp, ten ve vrtulniku krouzil dokola, no nikdo se na nic uz nezmohl, jakykoliv pokus o utek k bodu A se rovnal raketou do oka :P a nebo necim podobnym =)...

Odkaz ke komentáři

tohle by měli upravit, zpomalit Apache a Havoc, Black Hawk a Hind jsou pomalý dost, ty se daj sundat AT4 relativně v klidu nebo jim snížit armor jako je to u Huey ve Vietnamu, tam ho sundáš i thopsonem, protože to občas kazí hru, i když tam někdo lítá a zabereme všechny vlajky, von nás tam kydlí, takže všichni někam zalezou a čeká se na konec hry, nuda.

Odkaz ke komentáři

Já myslim tu velkou přes celou obrazovku

to uz driv nastuduju mapu z toho ze po ni budu chodit nez z ty velky mapy, ktera je stejne videt jen kdyz clovek vleze do menu =) ta mala je dobra ze clovek vi odkad se zene utok atp... takze muze bezet aspon tim smerem... jako kdyz mapu znam, tak je mi jedno jestli tam mapa je nebo ne, ale tim ze sem ji videl poprvi, tak sem tam behal jak tajtrdlik.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu