Ultimate7th Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 s takovým ♥♥♥♥♥♥em jsem ještě tu čest neměl.. ale kdyby jo, můj starý známý Carl Gustav to jistí :) Ver tomu ze ne nebo jisty ale musel bys mi oznacovaci pistolku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 A ta by mu byla k hovnu protože pilot neni nobrain a má smoke : P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 V Atacamě se to děje každou chvíli... na atacamě jsem zatím hrál jen rush.. tak buď se to děje na CQ nebo jsem měl štěstí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 na atacamě jsem zatím hrál jen rush.. tak buď se to děje na CQ nebo jsem měl štěstí :D v CQ ale ani ne tak v atacame jako napr. pri CQ v port valdez ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 mě to nejvíc sere v atacamě, páč tam je AA na Béčku dost odkrytá, takže sniper to často jistí a ta na základně je daleko, takže nemá moc velkej dostřel, port valdez je menší a dost stromů, tam se mi to zdá trošku lepší a občas je tam VADS místo ZUSu a tím se střílí líp, na atacamě jsem ho neviděl, možná jen v US základně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 no me sere kdyz za vrtulnik sedne nekdo kdo to umi ok neva kdyz proste normalne lita nici tanky atd... to je jasny, ale kdyz jeho team ma vsechny vlajky zabrany a on lita nad tvoji base a furt nas killuje to je pak na♥♥♥♥♥ .... tohle se mi stalo ted nedavno na Port Valdez (vsimas si, opet sem zacal hrat BC2 lamko :P) ... typ v enemy byl s vrtulnikem jak ryba ve vode, to sem snad nevidel co on tam s tim predvadel za brikule, samozrejme nas nikoho nepustil nic udelat :D takze behem 5ti minut vsechny 3 body zabrany enemakama a uz sme se jen respavnovali na zakladne a tam potom zas typci enemy nabehli s tankama atp, ten ve vrtulniku krouzil dokola, no nikdo se na nic uz nezmohl, jakykoliv pokus o utek k bodu A se rovnal raketou do oka :P a nebo necim podobnym =)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 sak o tom presne mluvim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 tohle by měli upravit, zpomalit Apache a Havoc, Black Hawk a Hind jsou pomalý dost, ty se daj sundat AT4 relativně v klidu nebo jim snížit armor jako je to u Huey ve Vietnamu, tam ho sundáš i thopsonem, protože to občas kazí hru, i když tam někdo lítá a zabereme všechny vlajky, von nás tam kydlí, takže všichni někam zalezou a čeká se na konec hry, nuda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 hosi, jak dlouho je v BC2 mapa COLD WAR ? :D nebo tak nejak se jmenuje, vcera sem ji videl uplne poprvi, o_O je videt, ze sem to hral opravdu malo =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 od 1. prosince 2010 asi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 jo tak to souhlasi, v te dobe doted sem to nehral, takze to sedi =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 cold war je v celku dobre mapa, hlavne na sniping :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 no ja tam vcera behal jak kure bez hlavy, nevedel sem odkad jdou enemy, kam maj namireno, hehe, jeste na hardcore, takze ani mapa nebyla po ruce, snad na ni zas narazim abych ji dostal trochu dohlavy :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Vždyť v HC máš mapu :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 jo? mozna na pc... myslim v rohu obrazu nalevo dole je normalne mapa, v hc modu neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Já myslim tu velkou přes celou obrazovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 HC je nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 tu my nemáme :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Já myslim tu velkou přes celou obrazovku to uz driv nastuduju mapu z toho ze po ni budu chodit nez z ty velky mapy, ktera je stejne videt jen kdyz clovek vleze do menu =) ta mala je dobra ze clovek vi odkad se zene utok atp... takze muze bezet aspon tim smerem... jako kdyz mapu znam, tak je mi jedno jestli tam mapa je nebo ne, ale tim ze sem ji videl poprvi, tak sem tam behal jak tajtrdlik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 ja nevim, ja mam nejradci normal, ale nekdo ma rad HC a proto jsou tam dva mody aby sis mohl vybrat, a lidi typu canava a vondy by meli bejt v BF3 este spokejenjsi s HC modem, ten ma bejt este tezsi o dost .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Tak jestli se ta hra posune hc modem někam k armě tak why not? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 tak ja mam taky rad HC mod, ale v BC2 mi moc nesedi, je to nejaky divny... lepsi je to v MOH, tam je promakanejsi HC mod, takze teoreticky v BF3 by mel byt uzasnej =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 ten ma bejt este tezsi o dost .. odkud máš tu informaci ?? :) jestli je to pravda tak je to luxus.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 odkud máš tu informaci ?? :) jestli je to pravda tak je to luxus.. ze by od DICE? :Dale to uz je hodne davno kdy tuhle informaci rekli, byla to jedna z prvnich .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 prirozenej vyvoj ... divim se ze to canava tak hlta ... =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.