Readdy_B Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 dneska hraju BC2 do ranních hodin...děti odjely na prázdniny, manželka na noční, z práce půjdu, co půjdu, POBĚŽIM pro vodku a redbully, čoudů taky mám ještě 10 géček...ty voe, to budou bomby jako prase. taky se chci podívat na ty dema Homefrontu a Duka, možná chvilku Crysis2, ale BC2 jsem hrál naposledy v neděli, dostal jsem v rushi přes p*ču...takže dneska budu fantóm bojiště nebo abych to v 11 nevypínal nasranej s -100 deathama:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 omg th0ca :D ... trošku zmatek ne ?? EDIT to Readdy_B : 10g ?? :D ubal blunta a já se dojedu zkouřit :D máš aspoň skérko ?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 jo ale vem si to z té druhé strany.. kdy jsi na bojišti a vystřelí po tobě sniper, a ty víš že po tobě jde a stačí kulka a jsi tuhej :) pak je to těžký... kdyby mě bavilo snipovat, tak radši střílim lidi ze zálohy než dělat nějakýmu k*kotovi otloukánka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 canava vzhledem k tomu, ze pises stylem ze ani clovek nepozna na co odepisujes, tak ano je zmatek v tom se vyznat co mas na mysli tvyma odpovedma... . . . . ostatne dle toho co tu ctu, tak by vam asi vyhovovalo, kdyby hrac umrel az po nejakych 30ti kulkach, sniper kdyby musel vypalit aspon 5 kulek atp... no to muzete jit hrat COD tam to urco je =):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 dneska hraju BC2 do ranních hodin...děti odjely na prázdniny, manželka na noční, z práce půjdu, co půjdu, POBĚŽIM pro vodku a redbully, čoudů taky mám ještě 10 géček...ty voe, to budou bomby jako prase. taky se chci podívat na ty dema Homefrontu a Duka, možná chvilku Crysis2, ale BC2 jsem hrál naposledy v neděli, dostal jsem v rushi přes p*ču...takže dneska budu fantóm bojiště nebo abych to v 11 nevypínal nasranej s -100 deathama:) Reddy čekej na mě,,dneska to rozjedem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Rozhodně je těžší trefovat do hlavy než do břicha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 omg th0ca :D ... trošku zmatek ne ??EDIT to Readdy_B : 10g ?? :D ubal blunta a já se dojedu zkouřit :D máš aspoň skérko ?? :) mazar-i-shariff:bash::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Reddy čekej na mě,,dneska to rozjedem :) si piš bro'...kdo do toho dneska jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 mazar-i-shariff:bash::wohow: závist... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 si piš bro'...kdo do toho dneska jde? Pokut chceš mužem jit hned tet na hotku zahrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 si piš bro'...kdo do toho dneska jde? Semnou snad pocitas ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Klasicky naš Sqvoad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Pokut chceš mužem jit hned tet na hotku zahrat ty voe, já musim taky makat, jsem v práci:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Klasicky naš Sqvoad :) tak pod si teda ted zahrat .. na chvilku ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 V kolik budete hrát? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 ja du hrat ted a pak vecer az do rana :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 ja du hrat ted a pak vecer az do rana :D Večer bych moh ted sem v práci ještě tak kdyžtak si mě přidejte ja bych se připojil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 mas headset? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Bohužel ještě ne :( ale možná budu mít na víkend pučený eyko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 tak to si ho co nejrychlejs sezen :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 tak to si ho co nejrychlejs sezen :D Ty bláho 657,- bez DPH u dodavatele to tak maximálně po vejplatě sem suchej jak Martini :D Ale koukám maj MAG s headsetem za 479,- bez daně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Ty bláho 657,- bez DPH u dodavatele to tak maximálně po vejplatě sem suchej jak Martini :D :D levna zalezitost to neni :D, ale stoji zato :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 :D zavidim vas vas ping, v tomhle hnusnym prochcanym pocasi moje wifi pinguje jak stara svina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 mi jede wifi (5Ghz),v hnusném počasí, v pohodě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Aaa, po sto letech mi brácha vrátil battla, de se pařit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.