Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

500 tolik? :D

Já si koupil headset za 100 (byl zadarmo k Warhawk, tak sem si koupil sluchátka s mikrákem :D) a funguje v pohodě. Lidi mi rozuměj já rozumim jim a enemáci se vyndavaj sami. Akorát teď všichni odjeli pryč, takže nemám s kym bych to školil :/

Přidejte si mě někdo please ať to nehraju sám. Neni to taková zábava.

PSN: iXtreme_n00b94

btw: Nedáme někdy squad rush proti sobě, kdyby se našlo 10 lidí?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hrajem od 20:30 což?

tak tak.

já měl 3 měsíce čínskou m*dku headset, vodešlo dobíjení, tak jsem koupil nakonec sony s druhým MAGem a nakonec po prodeji MAGu mě vyšel na 550 Kč, ale je v klidu, vydrží 8 hodin. má nějakej HQ mód, ale když jsem to měl zapnutý v BC2, tak mi lidi říkali, že se jim ty moje pindy sekaj, no nic, jdu se podívat na demo Ďůka Ňůka, nějak dlouho se načítá...

Odkaz ke komentáři

nn v bf3 to pude ze si budes urcite volat z kazdym v tymu, ikdyz neni ve squadu,myslim ze tomu pomuze ta funkce battlelog(neco jako cod elite,akorat ze 100% zdarma :D).

No vim ze na PC je chat pro vsechny, ale ted uz presne nevim, jestli si muzes volat i s tim, kterej neni ve squadu, samozrejmne ze muses prez teamspeakera, ale myslim ve hre .

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu