th0ca Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 tojo, 5GHz asi jo, ja mam jeste starou 2.4 :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Ty bláho 657,- bez DPH u dodavatele to tak maximálně po vejplatě sem suchej jak Martini :D na ebay sem bral za 500,- i s postou (GIOTECK, ci jak se to jmenuje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Zlatý UPC a kabelovka ^_^ v bc2 mám "ping" okolo 90 což se rovná reálnému pingu okolo 20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 tted kdyz sem si udelal testy na netu tak mam ping 39 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Hrajem od 20:30 což? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 500 tolik? :D Já si koupil headset za 100 (byl zadarmo k Warhawk, tak sem si koupil sluchátka s mikrákem :D) a funguje v pohodě. Lidi mi rozuměj já rozumim jim a enemáci se vyndavaj sami. Akorát teď všichni odjeli pryč, takže nemám s kym bych to školil :/ Přidejte si mě někdo please ať to nehraju sám. Neni to taková zábava. PSN: iXtreme_n00b94 btw: Nedáme někdy squad rush proti sobě, kdyby se našlo 10 lidí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Můžem dát, sice sem to půlroku nehral takže budu asi marnej, ale snad sem úplně všechno nezapomněl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 večer bych dal taky jestli můžu, odpoledne jsem s váma nešel protože jsem to hrál od 10 a už mě to nebavilo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Hrajem od 20:30 což? tak tak. já měl 3 měsíce čínskou m*dku headset, vodešlo dobíjení, tak jsem koupil nakonec sony s druhým MAGem a nakonec po prodeji MAGu mě vyšel na 550 Kč, ale je v klidu, vydrží 8 hodin. má nějakej HQ mód, ale když jsem to měl zapnutý v BC2, tak mi lidi říkali, že se jim ty moje pindy sekaj, no nic, jdu se podívat na demo Ďůka Ňůka, nějak dlouho se načítá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 dneska jedem tvl jedem! :D, snad nas bude hodne :D, ted si du dat este betu U3 a pak BC2 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Taky se vám pořád ztrácí ta posr*ná gumička na headsetu? Strašně to pak řeže do ucha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Co se bude dneska hrát? Pokud normální Rush tak du určitě do toho.. Alias: ty máš jinej PSN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 já rozhodně conquest...naposled jsem dostal v rushi přes hubu, takže si potřebuju spravit chuť, kua...copa ten Homefront? to nevypadá vošklivě, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 me se ten homefront vubec nelibi ... :D tak co kdy teda dame? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 já jsem nachystanej, je mi jedno co hlavně když to nebude HC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 presne tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Tak jak lidi dem hrat nebo stihnu brko ještě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Dneska pěkná hra, sekla se mi konzole tak už na to mrd*m. Překvapivě sem si po tolika měsících na ovládání zvyk celkem rychle, jen s nožem mam problémy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Dneska pěkná hra, sekla se mi konzole tak už na to mrd*m. Překvapivě sem si po tolika měsících na ovládání zvyk celkem rychle, jen s nožem mam problémy :) to ja taky, jelikoz je zabugovanej jak pica ... ale dneska dobra hra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 no akorát jsem s váma nebyl ve squadu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Nahovn* že je chat jen pro 4, jestli to BF3 nevymyslí líp tak sou to idi*ti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 nn v bf3 to pude ze si budes urcite volat z kazdym v tymu, ikdyz neni ve squadu,myslim ze tomu pomuze ta funkce battlelog(neco jako cod elite,akorat ze 100% zdarma :D). No vim ze na PC je chat pro vsechny, ale ted uz presne nevim, jestli si muzes volat i s tim, kterej neni ve squadu, samozrejmne ze muses prez teamspeakera, ale myslim ve hre . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Ahojte, nemá někdo prosím slot z těmi čtyřmi bonusovými mapkami? a taky bych se chtěl z někým zahrát, teda jestli je místo :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Externí programy jsou stejně lepší než voice chat ve hře tak co... Mumble ftw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 na konzoli ale nejsou potřeba, tam to funguje bez problému.. samozřejmostí je ale kvalitní HS :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.