Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

tohle libovolný vybírání zbraní je hroznej shit, copak nechápeš že když má každá frakce jiný zbraně tak se pak na tom bojišti líp orientuješ ?? takhle slyšíš odevšad všemožný zbraně a je to chaos.. ale když z jedné strany slyšíš AK a z druhé M4 tak víš že máš koukat vpravo kde se střílí z AK :) ... hold vás postihla COD mánie

Za 1. Mám sluchátka a snad vim, kde kám kámoše ne, takže taky vim kam jít, abych vyndal enemáky a za 2. když se všude kolem tebe bude šít z tanků vrtulníků/stíhaček a sem tam z pešáků, tak těžko budeš rozlišovat jednu zbraň...

Mě prostě tohle sedí víc (narozdíl od Medalu), ale jestli to do BF3 daj bude mi to asi stejně jedno, pač ta pařba bude stejně mnohonásobně luxusnější, než bc medal a cod dohromady (teda doufám =D)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

presne tak, jako k cemu aby to pusobilo realisticteji, ze za amika tam nebude Akcko, na realitu tu mame jine FPS hry a realne ve hre vypada uz dost veci. Uz vidim jak ve hre rozeznas uplne kazdou zbran podle zvuku, to by museli dat ke kazdy zbrani fakt zvuk kterej ma, ne trosku poupravenej od ty druhy aby se nereklo, coz je dnes hodne v zalibe, na bojisti bude tolik ruznejch zvuku, jelikoz ma BF3 skvele ozvuceni, ze se nebudes orientovat ani kdyby tvoje strana meli vsici jednu tu samou zbran a pro informaci, lidi z tymu maj nad sebou modrou jmenovku a ze squadu zelenou, jen abys vedel a nepritel cervenou ,kdyz ho oznaci, kdyz ho neoznaci, neuvidim tam zelenou ani modrou tak by te melo hned napadnout ze to je enemy ne? Jako v BC2 mi nejaky rozeznani zbrani , ze M16 muze bejt za rusaky i za amiky problem nedela :D. U ty hry se mas bavit, ne aby to vypadalo realne nebo aby realita omezovala zabavu.

Odkaz ke komentáři

Za 1. Mám sluchátka a snad vim, kde kám kámoše ne, takže taky vim kam jít, abych vyndal enemáky a za 2. když se všude kolem tebe bude šít z tanků vrtulníků/stíhaček a sem tam z pešáků, tak těžko budeš rozlišovat jednu zbraň...

Mě prostě tohle sedí víc (narozdíl od Medalu), ale jestli to do BF3 daj bude mi to asi stejně jedno, pač ta pařba bude stejně mnohonásobně luxusnější, než bc medal a cod dohromady (teda doufám =D)

takže k bodu číslo 1. to sice ano ale povídáš si s max. 4ma lidma, a co těch dalších 12-32 ?? k bodu číslo 2. proč by si to jako nedokázal rozlišit ?? asi máš špatný uši :)

Odkaz ke komentáři

takže k bodu číslo 1. to sice ano ale povídáš si s max. 4ma lidma, a co těch dalších 12-32 ?? k bodu číslo 2. proč by si to jako nedokázal rozlišit ?? asi máš špatný uši :)

V bF3 si podle vseho budes moct povidat s kazdym v tymu, ne jen s tim kterej je ve grupe.

Odkaz ke komentáři

ale stejně :D chci vidět jak si budeš povídat s nějakýma němcema, arabama, japoncema a bůh ví kým vším :)

tady nejde o nejaky araby, tady de o cechy, proste kdyz je ceska rezba , tak muzes kecat jen se 4ma lidma coz je k hovnu, a to s tema zbranema ty zvuky to je uplne jednu uz sem ti to vysvetloval na strance z5.

Odkaz ke komentáři

Sorry seš prostě borec, kterej v tom bordelu rozezná každou zbraň, a kde přesně je... Nechme toho...

Jinak včera docela pr*el, až na ty kkty s helinama. Iraq-Freedom :blejt:

ja sem myslel ze mi jebne tvl, to me taky jebalo ale nejvic me to jebalo v ty arice a pak v atacame, tak sem se radci odvas odpojil a sel spat jinak bych doma vsechno rozmlatil! :D

Odkaz ke komentáři

co máte všeci proti ZU-23 ?? není nic lepšího.. :)

jenom to, že VADS je lepší, ale je tam málokdy, víc killů mám se ZU-23, ty dávky po pěti jsou na prd (někdy ty kurvy ví, kam přesně vidim z AA), to už by byl lepší německej flak 88 z druhý světový:wohow:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu