Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Autoaim tam je furt, ale v multiplayeru ti vůbec skoro nepomůže, a jestli jo tak rozhodně né ze sniperkou - u tý je to myslim i vypnutý.

WTF? vypnuti u sniperky? Ach jo, zkousel si nekdy jit se snipou do boje, jak je to v tom videu? Asi ne co, tak az to zkusis, tak pak teprv neco rikej. Nejdriv si rozmysli jaky ho.vno napises.

Takhle se sundavaj heliny!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

WTF? vypnuti u sniperky? Ach jo, zkousel si nekdy jit se snipou do boje, jak je to v tom videu? Asi ne co, tak az to zkusis, tak pak teprv neco rikej. Nejdriv si rozmysli jaky ho.vno napises.

Takhle se sundavaj heliny!

Pokud by měli snipy autoaim tak je to hotová tragédie, představ si že by ze vzdálenosti 1km nebo 2km autoaim automaticky na někoho zamířil. A tak je to stejný i u malý vzdálenosti.... Já žádný "hov*a" nepíšu, to ty!

Odkaz ke komentáři

Pokud by měli snipy autoaim tak je to hotová tragédie, představ si že by ze vzdálenosti 1km nebo 2km autoaim automaticky na někoho zamířil. A tak je to stejný i u malý vzdálenosti.... Já žádný "hov*a" nepíšu, to ty!

Na hadky s malejma deckama, nemam cas ;) , zjisti si to na google, kdyz si tak tupej.

Odkaz ke komentáři

ehm, vyte cojeto autoaim? To neni ze trefis vedle a sejmes ho, ano to v BC2 je taky,ale to je tim ze je ta hra nedomrdla a nepresna v nekterejch okamzicich! Autoaim je vecicka, u ktery staci zamirit kousicek vedle od nepritele a soupne teto s tim miridlem presne na nej, jednoduse v praxi: Mirim zamiris kousicek vedle nej a misto aby me to dalo vedle nej kam sem zamiril! da me to na nej, chapete? Tak co to tu kecate o nejaky strele vedle a headshotu?!

Vondy: Borec jak svine ten v tom videu OH YEAHH!" Dal double kill snipou NENE neskutecny, borec jak svine, double kill snipou tvl de to vubec? ? :D :D :D (doufam ze ste pochopili ze to je ironie! :D )

Odkaz ke komentáři

Na hadky s malejma deckama, nemam cas ;) , zjisti si to na google, kdyz si tak tupej.

Ehm, děckama? Mám o rok mín - to neznamená že jsem "malý děcko" ale vypadá to spíš tak že jako malý děcko se neustále chováš ty, uvědom si co si tu kdy vůbec napsal a snad to pochopíš. Autoaim u snipy možná je, ale podle mé skušenosti ne - přeci jenom když jdu k někomu hodně blízko a zamířim, řekněme 1mm vedle tak to na něj rozhodně nezamíří, to si klidně vyskoušej (jedině tak u acog v CoD). A tupej jsi tu jedině ty, a to všichni víme ";)", ale myslim že se tu nemá cenu s tebou hádat když jsi tak nadutej a vše skoro ignoruješ.

Ach... kéž bych si ted mohl dát sám sobě thanks...

Odkaz ke komentáři

Ehm, děckama? Mám o rok mín - to neznamená že jsem "malý děcko" ale vypadá to spíš tak že jako malý děcko se neustále chováš ty, uvědom si co si tu kdy vůbec napsal a snad to pochopíš. Autoaim u snipy možná je, ale podle mé skušenosti ne - přeci jenom když jdu k někomu hodně blízko a zamířim, řekněme 1mm vedle tak to na něj rozhodně nezamíří, to si klidně vyskoušej (jedině tak u acog v CoD). A tupej jsi tu jedině ty, a to všichni víme ";)"

Ach... kéž bych si ted mohl dát sám sobě thanks...

Ehm 1mm WTF? Co to tu placas? Sorry ale kdyz sem od nekoho 1mm tak nemirim :D a nejakej autoaim je mi u .... Ano podle tve skutecnosti ano, myslis si ze zijes v jinem svete, zacni vnimat realitu kolem sebe OK?

Ja ti ten thanks dam :)

Odkaz ke komentáři

Ehm, tvůj thanks mi je u pr*ele. JÁ SI REALITY NAROZDÍL OD TEBE VŠÍMÁM! Co se týče toho "1mm" tak si mě asi nepochopil jak to myslim, tím myslím že když se koukám na televizi a mířím třeba 1mm vedle a pak zamířím tak to na něj rozhodně nezamíří (ale to jsem myslel jen jako příklad). Ale jak jsem již psal, z někym jako ty se tu radši nebudu hádat, nebo tu budeš ty svoje nesmysly roznášet dalších 5 stran...

Odkaz ke komentáři

U snipy nejde nastavit křížek...

proč by jako nešel ? myslím tu druhou kolonku kde si nastavuješ brnění apod. ten křížek se jmenuje nějak MGN cosi.. fakt nevím, ale pomáhá kulkám najít cíl :) nevím co přesně je u toho za popis ale fakt, ikdyž minu tak zasáhnu :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu