Rocko Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Na YT je video, jak je BC2 zabugovaná. Teď ho nemůžu najít, ale když sprintuješ, tak máš obcčas posunutej hitbox, takže když vystřelíš třeba 5cm za hlavu, tak ho to stejně sundá. Pokusim se to najít. = respekt jo tak to je určitě to co mám na mysli.. prostě mineš ale přesto ho zabiješ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 toto video nic moc, akorát je tam zajmavé to, jak dává uav ty vrtulníky a ty mcomy.. to musím vyzkoušet.. http://www.youtube.com/watch?v=UizRcJxAMhU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Video je drsný,ale dostává za to body? Kdyz ten vrtulnik jenom tak shodí na zem?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 né no.. ale jde přece o to pomoct týmu ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 jak je tam v 2:02 ta tabulka, nechybí tam něco? :D mě tam teda nesedí absence K/D a ping :DEDIT: http://www.youtube.com/watch?v=UizRcJxAMhU Někde kolem 3:00 jak tam dává C4ky na vlastní (!!!) helinu by na normálnim serveru už dávno kick... a protože to bylo opakovaně tak i BAN!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Nn nic tam nechybí,me se tam taky neukazuje K/D a ani ping tam nemam.Aspon sem ho tam nikdy nevidel:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Na PS3 K/D neni a ping už vůbec ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Tak to je ale hooodně, hooodně trapný :D Vědět kdo má jaký K/D je pro mě dost důležitý (hlavně to moje teda) a vědět jakej má kdo ping je taky hodně důležitý... protože když má někdo nad 250 tak je téměř nemožný ho zasáhnout - kick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Trapnýýý(trapné) to teda neni uplně bohatě stačí když vydím skore. A je mi uplně jedno kolik sem jich sejmul nebo kolikrát sem chcípl;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Tak to je ale hooodně, hooodně trapný :D Vědět kdo má jaký K/D je pro mě dost důležitý (hlavně to moje teda) a vědět jakej má kdo ping je taky hodně důležitý... protože když má někdo nad 250 tak je téměř nemožný ho zasáhnout - kick Jaky mas K/D , se ti ukaze po skonceni zapasu, nejakej zasranej ping tam vubec neni, kazdymu to jede stejne ;), zadnej vyjebanej PunkBuster neni ;), trapny je to prave na PC, nepotrebuju vedet jaky K/D ma ten druhej, chci vedet jaky K/D mam ja a to se ti ukaze na konci zapasu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Přesně, Battlefield nikdy nebyl o killech nebo K/D, proto v tabulce ani neni. Svoje K/D znám, to mi stačí a squadmates se pochlubí přes headset :) ... Co se týče pingů, matchmaking funguje na základě pingů, takže málokdy potkáš někoho kdo by nešel trefit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 VOndy: založ si topic v Personal Cockputer a nevopruzuj tady :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 LUXUS podelavka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 jo tak to je určitě to co mám na mysli.. prostě mineš ale přesto ho zabiješ :) To taky, ale já to myslel opačně. Že ho trefíš třeba do hlavy a ono ho to nehitne.. jak je tam v 2:02 ta tabulka, nechybí tam něco? :D mě tam teda nesedí absence K/D a ping :D On to hraje na PSku, tam se ti ukazuje akorát skóre. To K/D bych občas rád viděl, ale skóre (teď myslim body) je samozřejmě důležitější. Ultimate7th: Hh podobný kraviny, dělá kámoš na PC, akorát se mu to podaří, tak z 5% všech pokusů xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 LUXUS podelavka :D Tak to byl hodně velkej lamer :D Jak jen čuměl do optiky jak nějakej ♥♥♥♥s a vůbec si nehlídal prdel xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=S-tqVn4VsXw&feature=related Tohle jsem myslel těma hitboxama ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Tak to byl hodně velkej lamer :D Jak jen čuměl do optiky jak nějakej ♥♥♥♥s a vůbec si nehlídal prdel xD tak ja si pod sebe vzdy hodim senzor ze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Já ho teda házim do předu a kreju chlapy ze squady a dozadu se samozřejmě otáčím cca jednou za 10s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=S-tqVn4VsXw&feature=relatedTohle jsem myslel těma hitboxama ^^ nevim no mě se to zas tak často nestává.. párkrát když snipim.. taky může mít ping 100+.. kdo ví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 me se nekdy stava, vetsinou se snipou, ze proste nekomu dam hedku do helmy, vidim jak vystrikne krev a ani se mi tam neukaze, ze sem ho trefil :D, ale pozor zase naopak, nekolikrat sem slysel jak me nekdo trefil do hedky a nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 To já občas vidim vlastní krev jak ze mě vystříkne a nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 jo to sem myslel taky obcas videl, anebo normalne u spoluhrace, jsem to videl jak ho nekdo sejmul do hedky, krev a nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 To taky, ale já to myslel opačně. Že ho trefíš třeba do hlavy a ono ho to nehitne.. to jsem teď kempil a teď druhý sniper na opačné straně mapy, vidíme se, tak střelím ho do hlavy první a nic (ukáže se mi zásah-křížek) , uhnu nabiju a znovu a znovu.. po 6 takových pokusech jsem to od něho dostal.. :D ale vždycky jsem trefil headshot.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 tak to asi nebyla hlava :D asi si mu střílel někam do palce u nohy xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.