Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Na YT je video, jak je BC2 zabugovaná. Teď ho nemůžu najít, ale když sprintuješ, tak máš obcčas posunutej hitbox, takže když vystřelíš třeba 5cm za hlavu, tak ho to stejně sundá. Pokusim se to najít.
= respekt

jo tak to je určitě to co mám na mysli.. prostě mineš ale přesto ho zabiješ :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak je tam v 2:02 ta tabulka, nechybí tam něco? :D mě tam teda nesedí absence K/D a ping :D

EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=UizRcJxAMhU Někde kolem 3:00 jak tam dává C4ky na vlastní (!!!) helinu by na normálnim serveru už dávno kick... a protože to bylo opakovaně tak i BAN!!!

Odkaz ke komentáři

Tak to je ale hooodně, hooodně trapný :D Vědět kdo má jaký K/D je pro mě dost důležitý (hlavně to moje teda) a vědět jakej má kdo ping je taky hodně důležitý... protože když má někdo nad 250 tak je téměř nemožný ho zasáhnout - kick

Odkaz ke komentáři

Tak to je ale hooodně, hooodně trapný :D Vědět kdo má jaký K/D je pro mě dost důležitý (hlavně to moje teda) a vědět jakej má kdo ping je taky hodně důležitý... protože když má někdo nad 250 tak je téměř nemožný ho zasáhnout - kick

Jaky mas K/D , se ti ukaze po skonceni zapasu, nejakej zasranej ping tam vubec neni, kazdymu to jede stejne ;), zadnej vyjebanej PunkBuster neni ;), trapny je to prave na PC, nepotrebuju vedet jaky K/D ma ten druhej, chci vedet jaky K/D mam ja a to se ti ukaze na konci zapasu.

Odkaz ke komentáři

Přesně, Battlefield nikdy nebyl o killech nebo K/D, proto v tabulce ani neni. Svoje K/D znám, to mi stačí a squadmates se pochlubí přes headset :) ... Co se týče pingů, matchmaking funguje na základě pingů, takže málokdy potkáš někoho kdo by nešel trefit.

Odkaz ke komentáři

jo tak to je určitě to co mám na mysli.. prostě mineš ale přesto ho zabiješ :)

To taky, ale já to myslel opačně. Že ho trefíš třeba do hlavy a ono ho to nehitne..

jak je tam v 2:02 ta tabulka, nechybí tam něco? :D mě tam teda nesedí absence K/D a ping :D

On to hraje na PSku, tam se ti ukazuje akorát skóre. To K/D bych občas rád viděl, ale skóre (teď myslim body) je samozřejmě důležitější.

Ultimate7th: Hh podobný kraviny, dělá kámoš na PC, akorát se mu to podaří, tak z 5% všech pokusů xD

Odkaz ke komentáři

To taky, ale já to myslel opačně. Že ho trefíš třeba do hlavy a ono ho to nehitne..

to jsem teď kempil a teď druhý sniper na opačné straně mapy, vidíme se, tak střelím ho do hlavy první a nic (ukáže se mi zásah-křížek) , uhnu nabiju a znovu a znovu.. po 6 takových pokusech jsem to od něho dostal.. :D ale vždycky jsem trefil headshot..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu