Rash182 Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Mě spíš někdy štve, že po mě někdo střílí a trefuje mě, tak zalezu do krytu ale stejně asi po sekundě mě to zabije. Jak kdyby to lagovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 a nebo vykrvácíš :D to mě taky štve.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 To se občas stává ale zdaleka se to nevyrovná MoH, tam to bylo skoro pořád a často i po víc než sekudně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Mě spíš někdy štve, že po mě někdo střílí a trefuje mě, tak zalezu do krytu ale stejně asi po sekundě mě to zabije. Jak kdyby to lagovalo Já včera zase odhalil protivníka v rohu, koukala jen půlka zbraně, naběhl jsem na něho, následovala plná palba, on zmizel a já zemřel s nožem v zádech. Někdy mám pocit jako by toho pingu nějak zneužívaly, nebo jej zpomalovaly úmyslně, není přece možný abych kropil borce do zad on se v klidu otočil a jedním plivancem mě usmrtil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 no posledni dny ma BC2 nejaky vaznejsi problemi, nebo se to stava jen me, ze hra az moc zamrza. Laguje, ze se kouse celej obraz, a problemy s killama taktez... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Me poslední dobou taky velmi často zamrzá, že musim restartovat konzoli... Lagy nejsou nijak extrémní ale je to horší než dřív. Asi vypnuli nějaký servery... // Koukám že nám zingl zamknul BF3 a tentokrát si myslim že neoprávněně. Téměř žádné nadávky nebo offtopic, jen pár příspěvků na oslavu 3000 příspěvků. Fuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 jo presne to jsme myslel, hra zamrzne az se musi restartovat cela konzole... coz neni nic extra :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 thoca mě to dělá bbc taky pořád.. dost mě to štve. Měl jsem hru za 5 litrů a s luxusním K/D a ono se to seklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 uf, uz sem myslel ze sem sam :P jako to zamrzavani konzole je fakt na pikacu, protoze uz mi kuly tomu 3x PS3ka napsala nejaky rebuilding databaze a nevestim z toho nic dobryho s diskem nebo se systemem na nem :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 Cawte prosim vas nevite nekdo jak se da koupit vietnam do bbc2 bez pouziti kreditky?Treba nejakym kuponem nebo tak neco:D Diky moc za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 kup si kupon na psn/xlive a pak si to stahni pres ne, sam to tak mam..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 http://www.playcentrum.cz/default.asp?SK1=PS3&SK2=HW&SK3=Playstation+Network&menu=334 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Ahoj... chybí mi už jen pár misí a to jak mám zničit uplinky/satelitní vysílače. Nevíte v jakých misích zhruba jsou? A o co se přesně jedná? Díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 v jakych misich jsou nevim, ale jedna se o MCOMY co znas z MP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 tak se podivej na youtube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 jo taky mě to už napadlo.. :D jinak se podívejte sem.. budu kupovat dlc do BBC 2 tak kdo má zájem... http://console-forum.net/tema/125662-koupe-dlc-pridavku-do-bbc-2?p=1123499#post1123499 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Taky uvažuju, že bych si koupil Battlefield Bad Commpany 2, abych se naučil ovládat střílečky na konzoli. Můžu si koupit použitou hru, aniž bych se nemusel bát, že by mi nešel třeba multiplayer? Mám na mysli, třeba jestli není potřeba zadat nějakej kód a ten je platnej, jen jednou, nebo tak něc. Díky za odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 tak sem si kupil tuto hru na PC za 10e + vietnam a to DLC super cena ale teda na konzoli sa mi to hralo odost lepsie mam celkom dobry PC 4jadro a GPU HD6850 ale stejne to sem tam sekne hral som na xboxe len SP ale tam sa to perfektne hralo potom som vymenil xbox za PS3 a tam som hraval uz aj MP a bolo to tiez lepsie ako na PC ale najlepsie sa mi hralo na xboxe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Taky uvažuju, že bych si koupil Battlefield Bad Commpany 2, abych se naučil ovládat střílečky na konzoli. Můžu si koupit použitou hru, aniž bych se nemusel bát, že by mi nešel třeba multiplayer? Mám na mysli, třeba jestli není potřeba zadat nějakej kód a ten je platnej, jen jednou, nebo tak něc. Díky za odpověď :) no zeptej se jestli je v použité hře použitý vip kod. Ten dodává do multiplayeru mapy, ale samozřejmě i místo nich tam jsou nějaké.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 tak sem si kupil tuto hru na PC za 10e + vietnam a to DLC super cena ale teda na konzoli sa mi to hralo odost lepsie mam celkom dobry PC 4jadro a GPU HD6850 ale stejne to sem tam sekne hral som na xboxe len SP ale tam sa to perfektne hralo potom som vymenil xbox za PS3 a tam som hraval uz aj MP a bolo to tiez lepsie ako na PC ale najlepsie sa mi hralo na xboxe. Nemas nejakej AMD Phenom? Na tenhle procesor si u tehle hry hodne lidi stezuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Dneska výborná hra s Darkem :) fakt super to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Vondy mam athlona da sa to akoze dobre hrat ale na konzoli to bolo lepsie s gamepadom. Mas nejake oblubene servre ?? neviem kde mam hravat a nikde ziadny SK/CZ hrac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Jasně že mám oblíbený servery, hlavně bobici.cz ;) přidej si mě do přátel a zejtra dáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Taky bych dal zápas ;) ale nejsem až tak skilla jako VOndy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 To nemáte vlastní topic v PC sekci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.