Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Mě spíš někdy štve, že po mě někdo střílí a trefuje mě, tak zalezu do krytu ale stejně asi po sekundě mě to zabije. Jak kdyby to lagovalo

Já včera zase odhalil protivníka v rohu, koukala jen půlka zbraně, naběhl jsem na něho, následovala plná palba, on zmizel a já zemřel s nožem v zádech.

Někdy mám pocit jako by toho pingu nějak zneužívaly, nebo jej zpomalovaly úmyslně, není přece možný abych kropil borce do zad on se v klidu otočil a jedním plivancem mě usmrtil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me poslední dobou taky velmi často zamrzá, že musim restartovat konzoli... Lagy nejsou nijak extrémní ale je to horší než dřív. Asi vypnuli nějaký servery...

// Koukám že nám zingl zamknul BF3 a tentokrát si myslim že neoprávněně. Téměř žádné nadávky nebo offtopic, jen pár příspěvků na oslavu 3000 příspěvků. Fuj.

Odkaz ke komentáři

Taky uvažuju, že bych si koupil Battlefield Bad Commpany 2, abych se naučil ovládat střílečky na konzoli. Můžu si koupit použitou hru, aniž bych se nemusel bát, že by mi nešel třeba multiplayer? Mám na mysli, třeba jestli není potřeba zadat nějakej kód a ten je platnej, jen jednou, nebo tak něc. Díky za odpověď :)

Odkaz ke komentáři

tak sem si kupil tuto hru na PC za 10e + vietnam a to DLC super cena ale teda na konzoli sa mi to hralo odost lepsie mam celkom dobry PC 4jadro a GPU HD6850 ale stejne to sem tam sekne hral som na xboxe len SP ale tam sa to perfektne hralo potom som vymenil xbox za PS3 a tam som hraval uz aj MP a bolo to tiez lepsie ako na PC ale najlepsie sa mi hralo na xboxe.

Odkaz ke komentáři

Taky uvažuju, že bych si koupil Battlefield Bad Commpany 2, abych se naučil ovládat střílečky na konzoli. Můžu si koupit použitou hru, aniž bych se nemusel bát, že by mi nešel třeba multiplayer? Mám na mysli, třeba jestli není potřeba zadat nějakej kód a ten je platnej, jen jednou, nebo tak něc. Díky za odpověď :)

no zeptej se jestli je v použité hře použitý vip kod. Ten dodává do multiplayeru mapy, ale samozřejmě i místo nich tam jsou nějaké..

Odkaz ke komentáři

tak sem si kupil tuto hru na PC za 10e + vietnam a to DLC super cena ale teda na konzoli sa mi to hralo odost lepsie mam celkom dobry PC 4jadro a GPU HD6850 ale stejne to sem tam sekne hral som na xboxe len SP ale tam sa to perfektne hralo potom som vymenil xbox za PS3 a tam som hraval uz aj MP a bolo to tiez lepsie ako na PC ale najlepsie sa mi hralo na xboxe.

Nemas nejakej AMD Phenom? Na tenhle procesor si u tehle hry hodne lidi stezuje

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu