Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Alias: tak dneska večer třeba kolem půl 9 budu zapínat. Snad pomůže aji Ultimate. Jo a ještě sem zjistil, že mě chybí Airkill tak ten taky zfoukneme. Díky moc

EDIT: tak zacatek se presouva na 9 - budu se divat na Hospodu :D Kazdopadne si me jeste nekdo muzete pridat na PSN: Rash-182

Ultimate: prosimte ja nemam asi dost pratel co to dneska budou hrat a jeste ke vsemu asi kvuli tomu mymu NAT 3 se ke me nikdo nepripoji. mohl bys prosimte sehnat ze dva ze tri ty tvy kamose a zorganizovat to? Diky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc se omlouvam Aliasovi ze to zase dneska nevyslo.. rekl sem si ze dam jeden level Demons Souls a kdo to zna tak vi, ze to tak jednoduchy neni :D Kazdopadne zitra vecer uz bych to chtel zorganizovat. Kdo by byl ochotnej mi s tim pomoct (i kdyz uz Et tu, brute treba ma) tak at mi sem napise svuj PSN a ja si ho pridam. Udelali bysme to asi v tom Squad deathmatch jak psal Alias

Odkaz ke komentáři

Otázka do pranice, jakej gear nejvíc používáte?

Já sem medic, hodně dobře se mi hraje s XM8, neni to sice nejlepší LMG ale má nejlepší mířidla. Pistoli jedině Grach - na blízko je hodně dobrá a na dálku mam LMG. Lightweight pack když hraju sám (je super být pokaždé na začátku hry první u vlajky :) ) nebo vylepšenou lékárnu když hraju s kámošema. A pak samozřejmě magnum ammo.

Odkaz ke komentáři

Assault - M416, druhá pistolka, smoke granáty, lightweight pack, red dot, magnum ammo

Engineer - 9A-91 Avtomat (dá se používat bez red dotů), Tracer dart, RPG, Explosive ammo upgrade, magnum ammo

Medic - moc nehraju.. jedině když útočíme a hraju s nějákýma schopnýma lidma, kde to má smysl

Recon - buď GOL a nebo M95, druhá pistolka, C4, lightweight pack, magnum ammo

Nejvíc používám assaulta nebo engineera.. posledni dobou me aji trochu bavi recon..fakt zalezi na hre a na lidech. Ted se snazim udelat 500 killu z brokovnici coz je docela o nervy. Jo a hraju jen RUSH

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu