VOndy1468624023 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Představ si to že ne :D je jen jeden tady v ps3 sekci aby v tom nebyl bordel... A navíc xboxáři sem píšou taky tak co jako... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Xboxaci se píšou o BFBC (občas :D) a ne o AMD Phenomech, bobících a buhvíčem Jinak stačí říct, já vám ho založím jestli vám to nejde ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 No ale pořád alespoň píšeme o bc2 a nespamujeme sračky a nehádáme se :D a zakládat novej topic je zbytečný - tohle je jeden případ z tisíce že se tu sešli 3 pcčkáři :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Zdravim, nejakym zahadnym zpusobem se me povedlo udelat Demolition mana takze me na platinu zbyva uz jen Et Tu, Brute. Kdo by mel zitra treba nekdy vecer cas me s tim pomoct? Asi to bude rychlovka ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 VOndy , super hra :) Zahráme aj dnes ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 V PC sekci jsem založil topic Diskuze o Battlefieldu a Call of Duty (všechny díly) Ovšem, většina lidí než aby psali tam tak offtopikaří tady (já někdy taky, ale alespon jsem se pokusil to trochu zamezit). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Ntvl tys tomu tak akorat dal korunu, kdyz si zalozil topic pro OTcka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Když koupím BBC2 s použitým online Pass, tak je možné dodatečně stáhnout mapy z PSN zdarma? Dík moc, spěchá to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Zdarma ne, musis Si na PSN koupit VIP Pass ;) Ale hrat se da samozrejme i bez nej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Koukal jsem na svuj status (http://bfbc2.statsverse.com/stats/360/Frewwww/#infantry), snipera mam komplet hotovyho přitom mi chybi ještě jedna zbran (u snipera) a to M95 SNIPER SPECACT. Jak ji ziskam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Koupíš si specact :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Ale ten spectact je (podle mě) zbytečný :roll: Rash: Napiš zejtra, i když budu hrát něco jinýho a helpnu ti s tou trofejí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 specact je náhodou dobrej... lepší maskování a další platiny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 + na PS3 4 nový trofeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 jj a na xboxu nějaký to Gamerscore navíc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Alias: tak dneska večer třeba kolem půl 9 budu zapínat. Snad pomůže aji Ultimate. Jo a ještě sem zjistil, že mě chybí Airkill tak ten taky zfoukneme. Díky moc EDIT: tak zacatek se presouva na 9 - budu se divat na Hospodu :D Kazdopadne si me jeste nekdo muzete pridat na PSN: Rash-182 Ultimate: prosimte ja nemam asi dost pratel co to dneska budou hrat a jeste ke vsemu asi kvuli tomu mymu NAT 3 se ke me nikdo nepripoji. mohl bys prosimte sehnat ze dva ze tri ty tvy kamose a zorganizovat to? Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 Se jeden připojí na Squad deatmatch, a pak se ty připojíš na náš a až budeš v jinym sqadu než my, tak se někde sejdeme a máš Et tu brute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 Sorry ze pisu az ted.. celej den sem byl pryc. Takze dneska to asi taky moc nevypada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Já tam byl do 11 večer a teď tu sem taky, tak kdyžtak přijd a napiš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Moc se omlouvam Aliasovi ze to zase dneska nevyslo.. rekl sem si ze dam jeden level Demons Souls a kdo to zna tak vi, ze to tak jednoduchy neni :D Kazdopadne zitra vecer uz bych to chtel zorganizovat. Kdo by byl ochotnej mi s tim pomoct (i kdyz uz Et tu, brute treba ma) tak at mi sem napise svuj PSN a ja si ho pridam. Udelali bysme to asi v tom Squad deathmatch jak psal Alias Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Tak hoši kdo může dnes o půl 9, ať se hlásí. Čím víc nás bude, tím rychleji to zfoukneme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Poď to dát ve dvou. Bude to rychlý. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Zkuste se prosim nekdo pripojit k Aliasovi nebo ke me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Otázka do pranice, jakej gear nejvíc používáte? Já sem medic, hodně dobře se mi hraje s XM8, neni to sice nejlepší LMG ale má nejlepší mířidla. Pistoli jedině Grach - na blízko je hodně dobrá a na dálku mam LMG. Lightweight pack když hraju sám (je super být pokaždé na začátku hry první u vlajky :) ) nebo vylepšenou lékárnu když hraju s kámošema. A pak samozřejmě magnum ammo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Assault - M416, druhá pistolka, smoke granáty, lightweight pack, red dot, magnum ammo Engineer - 9A-91 Avtomat (dá se používat bez red dotů), Tracer dart, RPG, Explosive ammo upgrade, magnum ammo Medic - moc nehraju.. jedině když útočíme a hraju s nějákýma schopnýma lidma, kde to má smysl Recon - buď GOL a nebo M95, druhá pistolka, C4, lightweight pack, magnum ammo Nejvíc používám assaulta nebo engineera.. posledni dobou me aji trochu bavi recon..fakt zalezi na hre a na lidech. Ted se snazim udelat 500 killu z brokovnici coz je docela o nervy. Jo a hraju jen RUSH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.