Zeus Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Jo SELECT tak to jo já mačkal kolečko ptz to se většinou používá jako back. Tak díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Aaa, konecne se mi updatoval podpis. A sam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 tak jsem si kupil dneska konecne limited edici za 1499kc dohraju Borderlands a jdu hrat todle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Aaa, konecne se mi updatoval podpis. A sam :D jj, aktualizuje se (ale jen 1x za den) btw. jsou k dispozici i verze s více údaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 jak to mate s tim VIP kodem jde vam ?... ja ho zadal prosel... ale kdyz sem chci do toho jejich EA store dycky mi to hodi ze je to nedostupny at to zkusim pozdeji :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Jj, Store je nedostupnej. 2bezejmena: ty ses maniak, ty to musis hrat tak 24 hodin denne ne..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 jen cca 2 hoďky denně, ale jsou i tací co maj nahráno kolem 130 hodin :blink2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Nevite jak udelat tu trofej Eh brute?Porezal sem 5 lidi ze squadu a nic :( nebo sem to snad pochopil uplne blbe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Nevite jak udelat tu trofej Eh brute?Porezal sem 5 lidi ze squadu a nic :( nebo sem to snad pochopil uplne blbe? Musis 5x zabit sveho přitele, ktery hraje v soupeřově squadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Aha diky bylo to tam idiotsky napsany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Snad se to vylepší dříve, než mi hra přijde. http://www.eurogamer.cz/articles/ea-resi-serverove-problemy-u-bad-company-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fany0 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Jak to funguje s tim tl select,me to porad nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Namířit na nepřítele a zmáčknout select. Pokud chcete lékaře, musíte namířit na lékaře a zmáčknout select. Vždy ho musíte označit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Zdravím už někdo z Vás zjistil co stim připojenim? Mě osobně se to nechce připojit víc jak týden. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fany0 Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Ted mi to taky nejde,ale vcera kolem pulnoci psali,ze od 12.3 24:00 do 13.3 12h to nepujde,melo by fungovat i store,ale nejsem si 100% jisty,anglictina neni moje hobby. Mam otazku-jak otevru padak a jak vyndam lekarnick,kdyz ji nekdo potrebuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 lekarnicku hodis sipkou doprava myslim, musis si ji první ale odemknout, padák nejspíš X musíš ho zmáčknout dvakrát(nebo víckrat) zasebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 jak to je vbec stema serverama prej jsou servery x 360 a ps 3 dohromady a pc zvlast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 co mam delat s tim VIP kodem neprisel jsem na to kde jej mam zadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 zadává se ve "Store" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 takze ted je mi to na nic kdyz se tam nedostanu? stejne to jsou jen takove mensi pridavky ktere me jen tak nerozhodi jinak hral jsem dneska asi 3hod singl a je to narezove a hlavne me prekvapil ten zacatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 bude ten store nekdy fungovat? ja jsem myslel ze to zprovozni dneska jak byly ty servery off... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Tak ted sem zkusil hrat den za medika a wow, uplna bomba, nejvic skore a na ty prvni zbrani u medika na kterou sem dneska mel celkove uplne poprvy tak za necely dve hodiny zlata hvezda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 to já to zase zkusil za assaulta ze začátku to šlo z těžka ale ted jak jsem dostal optiku tak to je mazec :D já jsem prostě na velké a střední vzdálenosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Ja sem proste uplne nejbliz, uvnitr valecny vravy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 nemám rád jak mě někdo sejme ze zadu ... to nesnáším proto moc do předu nelezu když je tam chaos :D kolik máte skill level? :D já se už den držím na 200 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.