Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

nejde, buď red dot nebo LW pack. já mám nejraději 4x scope, na menší mapy (nelson bay, arica) si beru pumpu.

Nejoblíbenější sady:

Assault - M16/M416, granátomet, magnum ammo (+ perk na sekundární zbraň u techniky)

Engineer - UMP/Krinkov/PP-2000, M136 AT4, demolition 2.0 (ty větší výbuchy)

Recon - nesnajpuju! VSS Special+4x scope/red dot nebo Neostead 2000, Mortar/C4, 12 gauge slugs náboje, magnum ammo

Medic - skoro ho nejedu, nemá nic na tanky, asi MG36/MG3

Pistole vzor 1911 nebo revolver REX, grach mi přijde slabej, ale má velkej zásobník.

Hodně se mi líbí G3 (ale už mám platinu, tak střílím z jinejch) a M14

Jedu hlavně Conquest.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Assault - nejlíp se mi hrálo asi s M416 ale ani XM8 Prototype neni k zahození... pistole buďto grach nebo M1911 obě jsou super, podvěšená brokovnice, běhání, magnum ammo

Engineer - UMP-45, grach nebo M1911 (tracer je na ♥♥♥♥♥), M136AT4, víc nábojů, magnum ammo

Medic - Nejlepší je sice MG36 ale já s ní už hrát nebudu... 2. nejlepší je asi PKM ale teď dělám platinu na XM8... , Grach nebo M1911, red dot, magnum ammo

Recon - SV-98, grach nebo M1911, mortar, víc nábojů, magnum ammo

ježiš gránátomet... taky "skillerskej" nástroj :lol: :lol: :lol:

Odkaz ke komentáři

Grach je sice slabej ale hodně rychlej, na blízko nemá konkurenci. Objevil sem ho až nedávno a od tý doby ho požívám furt, předtim sem střílel s 1911.

Jinak za assaulta hraju s M416 nebo s brokovnicí se slugy + C4. U inženýra mam nejradši PP-2000 s red dotem a magnum ammo a RPG.

Chci se zeptat inženýrů, který SMG má nejlepší mířidla? Nechce se mi všechny zkoušet.

v0ndy: Podle tebe se nesmí používat polovina zbraní: MG36, AN94, granátomet... :)

Odkaz ke komentáři

deepthroat: nejlepší SMG je urcite 9A-91 Avtomat..jak pisu protoze se s nim da hrat aji bez red dotu

Vondy: proc je Tracer na xxxxx? Jak chces treba sundat helikopteru? Pouzivam ho hlavne na obranu ale nekdy nevaham si jej vzit klidne i na utok.. treba prvni zakladna u Aricy

Odkaz ke komentáři

v0ndy: Proč? Já je taky nepoužívám faster reload je mnooooooooooooooohem užitečnější. Pokud nelítáš jako trotl nebo nestojíš na místě tak tě běžný hráč prakticky nemá šanci trefit a přijít o vrtulník jednou za x her kdy potkáš nějakýho zkušenějšího hráče se za cenu rychlejšího nabíjení nebo silnějších raket vyplatí. Nevím jak je to na PC ale na konzolích to takhle funguje (minimálně v conquestu rush skoro nehraju).

Templar: souhlas že optika sucks, ale proč nejsou ostatní zbraně normální?

Odkaz ke komentáři

To som prehnal že všetky :D

Ale taká Vintovka,AUG,M93R,M14,M1 ; určite by som našiel aj viac .. potom 1/2 zbraní je 'lame'.

Takže tak som to myslel.

"připadáš si jako frajer když používáš zbraň jen proto že je underpowered?"

- To som trocha nepochopil :)

Odkaz ke komentáři

zajímalo by mě, jakým právem rozhodujete, že tahle zbraň je overpowered a "správní" batlfílďáci s ní nehrajou, to papouškujete co píšou vemena na blozích nebo co? Pro mě je "lamáčtější" M16 s 3-burst než Abakan s 2-burst, takže radši hraju s M16:). MG36 byla skvělá v BC1, v BC2 je slabší než MG3 tzn. MG3 je podle mě "lamácká" a granátomet? zase, podle mě je lamáčtější Carl G/RPG (taky si ho dávám). toto vše je MŮJ názor a tím chci ukázat, že všechny tyhle řečičky jsou subjektivní...pokud je ve hře možnost hrát s takovou nebo makovou zbraní, každej ať "drží hubu" a hraje si s čím chce (bez urážky:))

Odkaz ke komentáři

Podle ofic. pravidel ESL se nesmí hrát s motorovou pilou (MG3) A když je nějaká zbraň lamácká znamená to že s ní lehce dává killy naprosto každej... Jsou i lidi co hrajou jen s MG36... což je smutný... A ještě něco: podle statistik ve hře se vůbec nelze řídit která zbraň je lepší...

Odkaz ke komentáři

dyk jo, MG3 je lamácká víc než MG36. a ty stats zbraní...to je jasný, jak může mít M16 takovej rejt, když je burstová a má damage jako prase, navíc jsou statistiky zbraní moc jednoduchý (3 parametry), v BC1 jich bylo 5.

to co jsem napsal o lamáckých zbraních je moje zkušenost, né co jsem četl na fórech, vidím to prostě jinak, tečka.

Prosím tě, co jsou ofic. pravidla ESL?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu