Meesha Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Tak jsem si včera poprvý zahrál BBC2 a docela mě to chytlo, ale jsem totální lama :D tak když budete chtít někdo zahrát, tak si mě klidně přidejte. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 v pohodě, já jsem lama i na 18 lvl ;) člověk by u toho musel strávit moc hodin v týdnu vím jen tolik, že se mi začalo příjemně hrát až když jsem měl nějaké ty upgrady, optiky, atd. stejně tak je švanda hrát proti těm fanatikům, kteří mají lvl 35+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 nebo spis level 50 =). Jinak souhlasim, me to taky chytlo az kdyz sem dostal RED DOT na zbrane, =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 jj, 50ky mi kazí statistiky a kolikrát nemám díky nim chuť hrát, stejně jako jeden maník na 37lvl kosil naši základnu ve vrtulníku, lítaje obloučky, bylo nemožné ho sejmout čímkoliv v BFBC2 chybí tresty za respawn kill na základnách, když se podaří jedné straně totálně potlačit opozici, tak je takřka nemožné dobít cokoliv zpět, chtělo by to nějaká ta hájená území na kterých by nepřítel automaticky umřel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 jj to mas pravdu, idealni zapas je, kdyz v enemy teamu je tak 6 50tek, psychopatu co maj nahrano 600hodin :D to je potom hra :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 jj, je to běs, člověk si může otestovat svůj skill, ale pokud hra není ani trochu vyrovnaná, pak je to spíš apokalypsa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 zas na silnejsich hracich se vic naskillujes, nez slabsich, tam potom clovek neskiluje, netaktizuje, ale hunti =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 jj, to máš recht, ono se to dá slušně odhadnout, jaký level lovíš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Fanatici lvl 35+? :D Lama I na 18. lvl? :D LOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 no level moc sam o sobe neurcuje kdo je jakej skiller. V MOH sem huntil kazdyho sotva sem to zapnul =) vim, ze jen malo hracu me porazelo, ale v BC2 to je naopak :D teda aspon posledni dobou, to bude asi tim destem, blbej ping atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Já hraju právě CoD4 na PC, tam mam nejvyšší level, skills tam je, ale na konzoli si to nedávám ani lejno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 zviknout si z mysi na packy je ze zacatku docela prekerka, ale jde to =), kdyz sem ja poprvi pustil na PS3 FPS tam sem tam delal pirulety jak svina :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 50ky si moje XM8 LMG dává k snídani :) Do tý doby než vlezou do tanku nebo vrtulníků, to proti nim pak s jednim granátem a defibrilátorem moc šancí nemám ^^ Já osobně optiky pokud má zbraň dobrý mířidla (jako třeba XM8, PK, Vintovka, G3) nepoužívám. Mířidlo je dle mého lepší na dálku než red dot a lepší na blízko než 4x, takže taková zlatá střední cesta, navíc ušetřim jeden slot a můžu si dát třeba rychlejší sprint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Tak na PC sa dá vyhnúť respawn killom , stačí keď admin napíše - /nuke USArmy a všetci Amíci zomrú :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 pro mě byla optika taky příjemná změna oproti BC1, tam byly scope jen na sniperkách a vestavěnej na MG36, nikde jinde:-(. a když optiku udělali o vánocích i na G3 a M14...luxus. ale potom jsem se zase znova učil přes mířidla ve Vietnamu, jak jsem si odvykl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 zviknout si z mysi na packy je ze zacatku docela prekerka, ale jde to =), kdyz sem ja poprvi pustil na PS3 FPS tam sem tam delal pirulety jak svina :P No taky že se tam točim jak na korouhvička na střeše :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 jj, 50ky mi kazí statistiky a kolikrát nemám díky nim chuť hrát, stejně jako jeden maník na 37lvl kosil naši základnu ve vrtulníku, lítaje obloučky, bylo nemožné ho sejmout čímkolivv BFBC2 chybí tresty za respawn kill na základnách, když se podaří jedné straně totálně potlačit opozici, tak je takřka nemožné dobít cokoliv zpět, chtělo by to nějaká ta hájená území na kterých by nepřítel automaticky umřel ...DLC vietnam budiž příkladem pro BF3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 To jo ale tam mi zase štvě že tam nemůžu vůbec. Myslim že je správný ukradnout tam tank, ale je špátný tam vyvražďovat spawnující... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 já doufám, že vznikne něco jako Vitnam i na BF3, klidně zase něco z druhé světové, ale to by asi zase neseděly moc ty animace :) 2 Meesha: BF je pro mě jedna z nejhratelnějších FPS vůbec co se týká gamepadu, navíc mám takový dojem, že mi FPSky začaly jít až s tím, jak se mi vychodily páčky na dualshocku, koupil jsem si na jaře nový a ten je měl pěkně zatuhlé, takže ho dávám na rozchození známému, který občas u mě taky sjede nějakou tu hru, takže mi je trochu rozhýbe, už trochu povolily, každopádně se to nedá srovnat s mojim 2 roky starým přítelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Já naopak preferuju na FPS tužší páčky, proto čas od času koupim novej dualshock a ten používám jen na FPS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Co je vaše nejoblíbeneso built Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Recon (jakákoli bolt action snipa. Momentálně Gol) 4x optika c4 (za atakery)/mortar (za deffendery) MP443 Grach, Magnum ammo, (Alternativní zbraně u vozidel) btw: pár stránek zpět jsme to probírali ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 Po týdnu hrání s XM8 LMG musim říct že je to úžasná zbraň a asi nejlepší LMG. Ne svými staty ale především optikou. Díky mířidlům je XM8 na blízko lepší než 4x (máte velký rozhled) a na dálku lepší než red dot (protože má hodně tenkou mušku). Trošku sem díky ní změnil herní styl a docela sem se zlepšil, většinu her s ní sem nejlepší hráč nebo minimálně jeden z top. Na dálku a střední vzdálenost je ta zbraň bezkokonkurenční, na blízko a CQC sice trochu pokulhává za SMG a možná i AR ale dá se to. Platina se s ní dělá sama :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 ja teď budu zkoušet typ 88 s red dod sight a pěkně na close combat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 vona XM8 ve všech třech verzích není vůbec špatná, oprášim medika a někdy si LMG zkusim s mířidlama. teď jsme chvíli mydlili rush na HC (M14 je taky šikovná zbraň:)), ale večer jdu zas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.