Krystal Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Co na tom nechápeš? Hold rád zbírám ajchy, dnes a včera jsem se na Black Ops Shangri-La zombie mapě pokoušel 10 hodin o ajch za 10G, nakonec jsem ho nedostal, hned zítra se ale pokusím znovu. Co se týče kampaně, tak nejdřív sem u ní takřka umíral nudou a ted jsem si jí skvěle užil a ty ajchy mi to skvěle osladily. Ale kdybych za to nemēl dostat ty ajchy tak bych to znova ani nehrál, ikdyž by to byla stejnē asi zábava. Ale trochu OT... taky sem takovej achiv hunter :D a sem schopnej kvůli tomu přehrát hru několikrát teď se třeba připravuju na GoW 2 na šílenou obtížnost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Budu se smát další dva roky :D xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 To je moc :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Budu se smát další dva roky :D xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nejviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Budu se smát další dva roky :D xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD To je TOP! :lol: Ještě bych co se ajchů týče dodal, když už si rozjedu hru a mam v ní 600G tak mi svědomí prostě přikazuje dodělat těch dalších 400G abych nevypadal jako lama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Jj presne to si myslim o lidech co nemaj dohrany hry na 1000 G, ze to jsou lamy.....nebo je to naopak? Ja uz proste nemam cas hrat porad dokola jednu hru, aych dostal 100%, nestiham pomalu ani hrat nove hry.....ale nikomu to neberu, kdyz ho to bavi....a zvedne si tim ego, tak proc ne, jediny o co jsem se ja kdy snazil bylo HR, ale uz jsme dost OT ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 No, OT je i těch 300 stran za náma. Ale to je jedno, já už to dokončim jen tím že prostě rád zbírám ajchy a kvůli jeden jedinej jsem u toho schopnej vydržet klidně 10 hodin protože je jedna z věcí která mě na xboxu baví nejvíc, zbírat ajchy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Ani nevite jak me to video zlepsilo naladu :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Jedina hra, kde sem si rekl, ze budu mit platinovku je BC2 a taky ze ji ♥♥♥♥♥ mam ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Platinovka (krom DLC v Bad Company 2) není nic těžkého, dohraješ na lehkou kampan, uděláš pár MCoMU, 2 týdny až 5 týdnů budeš hrát MP a budeš mít všechny ajchy/trophies. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Jojo krome Et tu Brute naprosto v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Budu se smát další dva roky :D xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tak jsem konecne prisel domu z prace a poslechl si to a fakt jsem se od srdce zasmal...jestli tohle neni fake tak potes panbuh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Tak jsem konecne prisel domu z prace a poslechl si to a fakt jsem se od srdce zasmal...jestli tohle neni fake tak potes panbuh... neco podobniho jsem zazil nedavno, s kamosem si volalame a nejakej typek se k nam pripoji , hlas ma jak ♥♥♥♥♥♥♥♥ , ale nebyl to cech a on na nas hey you are bíííčiis :D , tak sme se cely odpoledne chechtali :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 no fakt výborný, nejde se přihlásit k EA :o já je tam všechny postřílim snad! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 no fakt výborný, nejde se přihlásit k EA :o já je tam všechny postřílim snad! mno myslim ze dnes nebo zejtra je na PC udrzba serveru, tak to asi nepude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 údržba je plánovaná na zejtra tak nevim co tomu jebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nedor Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 včera večer taky hrozný, problémy na ps3 se sítí, od 20 do 24 se dalo hrát jen od 0 ranku, nechtělo to načíst aktuální stavy, všechno hrozně trvalo a ještě několikrát černá tma na obrazovce a connecting fail po půl hodině hry, hráli jsem 3 a všichni to samý, asi už ladí síť na bf3:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 super no... já zrovna přijel domů od babičky kde neni net že si zapařim a ono ♥♥♥♥♥ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 mě na xboxu faka vsecko jak ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Tak už to konečně jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 k tomu bbc2. platinovku si chci taky udělat, mám všechny trofeje kromě vietnamu, jak tam musím mít každou zbran na zlato a na stříbro.. nejhorší že ten vietnam nikdo nehraje a ani mě moc nebaví :/ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 k tomu bbc2. platinovku si chci taky udělat, mám všechny trofeje kromě vietnamu, jak tam musím mít každou zbran na zlato a na stříbro.. nejhorší že ten vietnam nikdo nehraje a ani mě moc nebaví :/ :D Jo to byl nejvetsi grind z cely hry, obzvlast se sniperkama to bylo strasny, ale slo to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 tak kdo da dneska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Ja :) ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Ja :) ....... Jestli mas BC2 na PS3 tak jo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.