Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

Co na tom nechápeš? Hold rád zbírám ajchy, dnes a včera jsem se na Black Ops Shangri-La zombie mapě pokoušel 10 hodin o ajch za 10G, nakonec jsem ho nedostal, hned zítra se ale pokusím znovu. Co se týče kampaně, tak nejdřív sem u ní takřka umíral nudou a ted jsem si jí skvěle užil a ty ajchy mi to skvěle osladily. Ale kdybych za to nemēl dostat ty ajchy tak bych to znova ani nehrál, ikdyž by to byla stejnē asi zábava. Ale trochu OT...
taky sem takovej achiv hunter :D a sem schopnej kvůli tomu přehrát hru několikrát teď se třeba připravuju na GoW 2 na šílenou obtížnost :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jj presne to si myslim o lidech co nemaj dohrany hry na 1000 G, ze to jsou lamy.....nebo je to naopak? Ja uz proste nemam cas hrat porad dokola jednu hru, aych dostal 100%, nestiham pomalu ani hrat nove hry.....ale nikomu to neberu, kdyz ho to bavi....a zvedne si tim ego, tak proc ne, jediny o co jsem se ja kdy snazil bylo HR, ale uz jsme dost OT ;)

Odkaz ke komentáři

No, OT je i těch 300 stran za náma.

Ale to je jedno, já už to dokončim jen tím že prostě rád zbírám ajchy a kvůli jeden jedinej jsem u toho schopnej vydržet klidně 10 hodin protože je jedna z věcí která mě na xboxu baví nejvíc, zbírat ajchy.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem konecne prisel domu z prace a poslechl si to a fakt jsem se od srdce zasmal...jestli tohle neni fake tak potes panbuh...

neco podobniho jsem zazil nedavno, s kamosem si volalame a nejakej typek se k nam pripoji , hlas ma jak ♥♥♥♥♥♥♥♥ , ale nebyl to cech a on na nas hey you are bíííčiis :D , tak sme se cely odpoledne chechtali :D

Odkaz ke komentáři

včera večer taky hrozný, problémy na ps3 se sítí, od 20 do 24 se dalo hrát jen od 0 ranku, nechtělo to načíst aktuální stavy, všechno hrozně trvalo a ještě několikrát černá tma na obrazovce a connecting fail po půl hodině hry, hráli jsem 3 a všichni to samý, asi už ladí síť na bf3:)

Odkaz ke komentáři

k tomu bbc2. platinovku si chci taky udělat, mám všechny trofeje kromě vietnamu, jak tam musím mít každou zbran na zlato a na stříbro.. nejhorší že ten vietnam nikdo nehraje a ani mě moc nebaví :/ :D

Jo to byl nejvetsi grind z cely hry, obzvlast se sniperkama to bylo strasny, ale slo to...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu