DeSmond Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Bohuzel(/bohudik) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Bohuzel(/bohudik) :) :D si dojebal xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Bohuzel(/bohudik) :) tak dáš :D ty lempele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Jak vidno ma BBC2 stale co rict :) http://www.computerandvideogames.com/316352/xbox-chart-battlefield-bad-company-2-storms-to-no1/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Jak vidno ma BBC2 stale co rict :)http://www.computerandvideogames.com/316352/xbox-chart-battlefield-bad-company-2-storms-to-no1/ :D ani CoD ne ni v první 10 :D je to hra bez skillu;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Cod uz to ani nepotrebuje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 :d ani cod ne ni v první 10 :d je to hra bez skillu;) roflvrtulník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 včera večer taky hrozný, problémy na ps3 se sítí, od 20 do 24 se dalo hrát jen od 0 ranku, nechtělo to načíst aktuální stavy, všechno hrozně trvalo a ještě několikrát černá tma na obrazovce a connecting fail po půl hodině hry, hráli jsem 3 a všichni to samý, asi už ladí síť na bf3:) jj, pátek sobota pohoda, od neděle jim blbnou servery, v neděli jsme hráli několik her bez specializací a zbraní, až potom se začaly počítat body a včera to buď padalo každýmu ve squadu zvlášť nebo rovnou všem dohromady, staty nebyli aktuální ještě dneska ráno...to se zase švédi vožrali jako dáni, možná slavili ty ocenění z Gamescommu a nikomu se nechtělo makat/optimalizovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 tak kdo da dneska? abys ve 22:00 už nespinkal...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nedor Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 jj, tak včera už to makalo tak ja má, víkendová opička už je za náma, jestli paří někdo večery od cca 22 tak si rád s někým zahraju, nejdřív se musí obsloužit děti, pak manželka a zábava je to poslední, na bc2 mám Nedor28031978:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 abys ve 22:00 už nespinkal...:cheesygrin: jj ja ted vubec nevydrzim dlouho, vcera jsem tam byl kolem 10 , pak jsem sel spat :D , to je hrozny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Njn skola se blizi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 bude se dneska hrát? nějak jsem na to dostal chuť :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 bude se dneska hrát? nějak jsem na to dostal chuť :D děti na soustředění a žena v práci...co bych asi tak dělal jinýho?!:party::cheesygrin: já to plánuju tak po futuramě, ještě si asi po večeři střihnu něco lehčího, přišlo mi Army of Two 2...ale dneska jedu v každým případě BC2:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 taky si to s váma určitě dám... jdu na to už teď.. Jaký headset/sluchátka používáte když hrajete? Zkusil jsem si to na sluchátka a je to bomba... slyším všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 děti na soustředění a žena v práci...co bych asi tak dělal jinýho?!:party::cheesygrin: já to plánuju tak po futuramě, ještě si asi po večeři střihnu něco lehčího, přišlo mi Army of Two 2...ale dneska jedu v každým případě BC2:cheesygrin: Tak ted nevim s kym mam hrat, jestli s ConanVJ nebo s Tillem nebo s tebou dpc :( :D, ale s tebou uz jsem dlouho nehral, takze ses jasnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 :D ani CoD ne ni v první 10 :D je to hra bez skillu;) Hra bez skillu, co to plácáš za blbosti? Víš co vůbec skill znamená? Zkušenost - skilled/skiller - zkušený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Hra bez skillu, co to plácáš za blbosti? Víš co vůbec skill znamená? Zkušenost - skilled/skiller - zkušený. On myslel skill jako ze to musis mit v prstech a v hlave, skill=kouzlo, tak si to odvod :D ready: pod uz ted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Ale skill neni kouzlo....autor tim bud myslel neco podivneho nebo neumi anglicky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Ale skill neni kouzlo....autor tim bud myslel neco podivneho nebo neumi anglicky :) tvl, ted cumim na google a mas pravdu, ale ve skolnim slovniku to tam bylo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Ach ta škola že? Ted jí nemůžeme ani věřit, co když 1+1 není 2 ale 27164879? :lol: :D No? Not funny? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 haha ^ a CoD je na hlavu tiež , potrebuješ brain =) Na publicu určite nie , ale v competitive scéne áno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Když hraju CoD normálně jakože pohodička, je jasné že nebudu myslet a budu se snažit jakože haluž ale vim že v promodu, při CW, TG či nějakém Turnaji se musí přemýšlet, přecijenom nebudeš tam jak ♥♥♥♥♥♥ skákat do každých místností aniž by jsi měl jistotu že to bude OK, snad chápete jak to myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Ach ta škola že? Ted jí nemůžeme ani věřit, co když 1+1 není 2 ale 27164879? :lol: :D No? Not funny? :D It's funny. But in a different way :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 It's funny. But in a different way :) Little learning curve cant harm, huh? :lol: What you mean in a different way? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.