Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

včera večer taky hrozný, problémy na ps3 se sítí, od 20 do 24 se dalo hrát jen od 0 ranku, nechtělo to načíst aktuální stavy, všechno hrozně trvalo a ještě několikrát černá tma na obrazovce a connecting fail po půl hodině hry, hráli jsem 3 a všichni to samý, asi už ladí síť na bf3:)

jj, pátek sobota pohoda, od neděle jim blbnou servery, v neděli jsme hráli několik her bez specializací a zbraní, až potom se začaly počítat body a včera to buď padalo každýmu ve squadu zvlášť nebo rovnou všem dohromady, staty nebyli aktuální ještě dneska ráno...to se zase švédi vožrali jako dáni, možná slavili ty ocenění z Gamescommu a nikomu se nechtělo makat/optimalizovat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bude se dneska hrát? nějak jsem na to dostal chuť :D

děti na soustředění a žena v práci...co bych asi tak dělal jinýho?!:party::cheesygrin: já to plánuju tak po futuramě, ještě si asi po večeři střihnu něco lehčího, přišlo mi Army of Two 2...ale dneska jedu v každým případě BC2:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

děti na soustředění a žena v práci...co bych asi tak dělal jinýho?!:party::cheesygrin: já to plánuju tak po futuramě, ještě si asi po večeři střihnu něco lehčího, přišlo mi Army of Two 2...ale dneska jedu v každým případě BC2:cheesygrin:

Tak ted nevim s kym mam hrat, jestli s ConanVJ nebo s Tillem nebo s tebou dpc :( :D, ale s tebou uz jsem dlouho nehral, takze ses jasnej.

Odkaz ke komentáři

Když hraju CoD normálně jakože pohodička, je jasné že nebudu myslet a budu se snažit jakože haluž ale vim že v promodu, při CW, TG či nějakém Turnaji se musí přemýšlet, přecijenom nebudeš tam jak ♥♥♥♥♥♥ skákat do každých místností aniž by jsi měl jistotu že to bude OK, snad chápete jak to myslim.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu