Srig Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Já na blízko taky moc nejsem, jedině s brokovnicí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 nemám rád jak mě někdo sejme ze zadu ... to nesnáším proto moc do předu nelezu když je tam chaos :Dkolik máte skill level? :D já se už den držím na 200 :D já jsem prakticky pořád vepředu - je tam větší prča :D skill level se mi pohybuje mezi 195-200, podle toho jak moc jsou nepřátelé sehraní btw. nesnáším mediky a to jejich oživování, včera jsem 5x hebnul hned po oživení :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Medik je nejlepsi :D Hej ale medik nemuze za to ze te nekdo sejme kdyz te ozivi. A co myslite tim skill levelem..? Jinak dobra stranka http://www.ultimateprestige.com/ Já na blízko taky moc nejsem, jedině s brokovnicí. Ty mas samou nulu, hrajes vubec..? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 jde mi spíš o to, že tě někdo sejme, medik tě oživí a hned tě zas někdo sejme, ten samej medik tě zas oživí, zase tě sejmou, ... klidně i 5x dokola - to mi vadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 ja vim ale za to ten medik mco nemuze, tohle se mi jeste nestalo. Jinak co je to ten skill level.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 skill level je asi uroveň jak si dobrej ... nějaký to vyhodnocení ... najdeš ho v žebříčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 čím vyšší Skill level, tím seš větší King :cheesygrin:, najdeš ho v Leaderboards a může za to ten medik, má přestat oživovat, když je někdo na tu pozici zaměřenej edit: Zavorka rychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Skill level mam 170 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 tak aspon ma ten medic body ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Primátor3: zatím ještě ne, doufám že mi hra tento týden přijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 ty voe ale je to divný na pc maj skill kolem 350 a víc :D tady má první 201 a to je jedinej :D kua já chci skill 202 to budu king :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 mate nekdo M1 garand? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Zm*di, zas nejde MP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 třeba pojede store :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 To by už chtělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 tobě to může být ještě jedno ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 tobě to může být ještě jedno ne? :D Doufám že mi to už dlouho jedno nebude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Dalsi zlata na vozidlech a kupa ,,In a round be the bast player,, toto jede :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 pochlubte se piny :D já mám: 103x In a Round, do 5 headshots 86x In a Round, reach a kill streak of 6 71x In a Round, kill 7 ememies with sniper rifles 70x In a Round, do 7 kill assists 23x In a Round, kill 4 enemies with hanguns 17x In a Round, be the best player :P jinak mám už 5 hvězd u m95 víc jich zatím není bo jedu za ostatní class :) nevíte jak získat platinovou hvězdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Ja toho nemam tolik co ty protoze mam nahrano min, ale neco sem stejne napisu. 39x Win a Rush round 25x In a round, defend 4 M-COM stations 21x In a round, kill 7 enemies with sub machineguns 20x In a round, do 7 kill assists 17x In a round, kill 7 enemies with light machineguns 17x In a round, do 5 revies 17x In a round, be part of the best squad 6x In a round, be the best player a odznaky 100 squad assists 200 squad spawns on you 100 heals 100 headshots Get 5 gold stars celkove 6 zlatejch hvezd 2x Heavy vehicles 2x SCAR-L CABRINE 1x PKM LMG 1x RPG 726 Kills 829 Deaths 267 Skills Rank 12 SERGEANT 12 SCORE 175 999 To sou statistiky k 15/3 2010 00:59 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 pěkný :) ... jinak už vím jak odstat platinovou hvězdu :) ... musíš dostat 10 zlatých na jednu zbraň to je 1000kills xD asi zase pudu farat s m95 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Tyy jo, 10 zlatejch, ale to neni zas takovej problem jak se zda, spis je to otazka casu a trpelivosti. Zamer se na jedno, pripadne dve povolani, to je nejlepsi. EDIT// ty kraavo, ted sem zapnul MP a vymazaly se mi vsechny statistiky, vsechno tam bylo od nuly. Ted uz to vypada ze je vsechno OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 jojo to mazání se stává ... 10 hvězd za pár hodin uplně v klidu :) já mám už polovičku :D a je třeba 2 platinovky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 koukal jsem, jaké trofeje ještě nemám - a zajímalo by mne, zda u "Et Tu, Brute?" je nutné získat 5 dogtagů od přátel, nebo se se stačí spřátelit s pěti lidma, kterejm jsem známky už sebral - ví někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 koukám celkem magoři co? :D V tomhle topicu si píšete jenom vy dva nejvíc. To odhaduju aspoň 10 stránek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.