Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

značí kolik Battlefield her jsi už hrál, přidávat hry můžeš na veteran.battlefield.com (nyní nefunguje, jako vše od EA :D)

za 2 hry dostaneš status 1 a M1 do Bad Company 2

Jo Jo, má pravdu. :) Když to ještě fungovalo, byly zapotřebí minimálně 3 hry. Naprosto postačí, když si spárujete Battlefield: Heroes, který je zdarma a když si stáhnete Battlefield: 2 Demo. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj jestli někdo hrajete Xbox verzi tak si mě přidejte pokud chcete, rád bych měl nějaký schopný parťáky ve squadu, mám tam zatím jen kamoša a ve dvou je to pořád málo, navíc taky není pořád on line. Jsem tam jako R3ep3r2

Odkaz ke komentáři

chlapi, nevíte někdo co je to za zvukovej signál, co mi pípá různě ze směru, když se ke mně přibližuje protivník ? nebo aspoň mi to tak přijde, že je to info, že je někde na blízku, je to nějaká ta možnost ve spec kitech ? nebo jestli jsem označenej..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu