Zavorka Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 xD tak už jsem dojel assauta :D jde se na medika nebo na inženýra xD jinak nevíte co to je ten veteran status? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 10 hvězd za pár hodin uplně v klidu :) já mám už polovičku :D a je třeba 2 platinovky :) Tak kolik tech zlatejch teda mas..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 jinak nevíte co to je ten veteran status? značí kolik Battlefield her jsi už hrál, přidávat hry můžeš na veteran.battlefield.com (nyní nefunguje, jako vše od EA :D) za 2 hry dostaneš status 1 a M1 do Bad Company 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 značí kolik Battlefield her jsi už hrál, přidávat hry můžeš na veteran.battlefield.com (nyní nefunguje, jako vše od EA :D)za 2 hry dostaneš status 1 a M1 do Bad Company 2 Jo Jo, má pravdu. :) Když to ještě fungovalo, byly zapotřebí minimálně 3 hry. Naprosto postačí, když si spárujete Battlefield: Heroes, který je zdarma a když si stáhnete Battlefield: 2 Demo. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Ahoj jestli někdo hrajete Xbox verzi tak si mě přidejte pokud chcete, rád bych měl nějaký schopný parťáky ve squadu, mám tam zatím jen kamoša a ve dvou je to pořád málo, navíc taky není pořád on line. Jsem tam jako R3ep3r2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Takže bbc2 je doma někdy si můžeme zahrát. Update: multiplayer jsem už hrál 5 min. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 jj, také bych se rád přidal. AHOSO_VIDAHO díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 tak si mě přidejte :) hraju každý den(nebo se aspoň snažím)...Nick v podpisu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 multiplayer jsem už hrál 5 min. :) a docela úspěšně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 třeba byl na záchodě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Nemáte někdo nějaký fígl na Demolition Man trofejku? :D Zkoušeli jsme s kámošem boostovat, ale pořád se nám do toho srali ostatní. :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 prej je lepsi hrat ten obycejny deatmatch a jen s jednim hracem nebo tady je navod ale zda se mi to trochu slozitejsi http://www.ps3trophies.org/forum/battlefield-bad-company-2/42024-demolition-man-trophy-guaranteed.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shimpi cz Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 chlapi, nevíte někdo co je to za zvukovej signál, co mi pípá různě ze směru, když se ke mně přibližuje protivník ? nebo aspoň mi to tak přijde, že je to info, že je někde na blízku, je to nějaká ta možnost ve spec kitech ? nebo jestli jsem označenej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 pro PS3 je konečně venku aktualizace (cca 8 MB) opravující herní Store zítra (dle Store) nás čekají aktualizace pro všechna povolání, obsahující nové uniformy, vyznamenání a trofeje, ale není uvedeno zda budou zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Uz to stahuju ale poprvy to se mnou vyjebalo a restartovala se PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 doufám že to bude zadarmo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 asi už zadarmo nebude, jsou tam jak po jednotlivejch povoláních, tak balíček všech dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbert Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 hoši, který zbraně jsou - sub machine guns, chci to vědět kvůli trofejí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 nejsem si jistej ale myslim si že jsou to všechny kromě sniperek a pistole,prostě všechny automaty EDIT: jo a přidejte si mě,hraju pravidelně každej den :) nick: bykk (PS3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 to má engineer ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 nevíte v kolik bude to dlc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 mazec reklama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 nevíte v kolik bude to dlc? "Today's DLC on the in game store has had a last minute delay, we are working with our partners to have this released in the near future." btw. ve Store byla přidána možnost zakoupit VIP kód (na českém PSN za 350 Kč) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Nevíte, jak zpřístupnit m1 garand? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 wrout: http://console-forum.net/showthread.php?t=46259&p=842062&viewfull=1#post842062 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.