Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

mám dotaz, jak funguje u raketometu tepelné navádění? má tam takový červený čtvereček, ale nevím jak tím označit např. vrtulník, který by se tím trefoval dobře, ale ta raketa mi vždy letí přímo a né za vrtulníkem... vyzkoušel jsem všechna tlačítka na ovladači a stejně nevím, čím se ten cíl "uzamkne"...

díky za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2HOW3N: uz sem tu postoval stranku s docela dobrym navodem na tepelne navadeni. Dam ho sem znovu. Je tam spousta skvelych rad, hlavne zasady co se maj dodrzovat.

http://www.xboxzone.sk/viewtopic.php?f=15&t=7194

Tady je navod jak pouzivat navadeni.

Mnoho lidí neví, jak přesně funguje označování nepřátelských vozidel magnetickou šipkou a jak toho následně využít v boji. Proto bych to tu rád popsal: místo pistole si můžete zvolit tzv. Tracer Dart. Jedná se o pistoli, která stlačeným vzduchem vystřeluje magnetické šipky s navigačním zařízením pro zaměřování raket. Pokud si chcete vyzkoušet, jak to vlastně funguje, je nejlepší si vzít engineera, který má po ruce i RPG rakety. Vystřelte šipku na nepřátelské vozidlo (na šipky nepůsobí gravitace a tak je možné jimi lehce zasáhnout cíl i několik set metrů daleko), pokud se trefíte, obdržíte 30 zkušeností. Potom vytáhněte svoje RPG (v plné verzi pak i jiné zbraně, zatím jsem samozřejmě hrál jen demo), zůstaňte schovaní a PŘES ZEĎ zameřte vozidlo (musíte koukat přes hledí rakety, držením LT). Ve chvíli, kdy pod zaměřovacím čtverečkem naskočí údaj o vzdálenosti cíle (např. "150m"), raketa je zaměřena - můžete pustit levou spoušť, zamiřte kolmo nad sebe a palte. Raketa automaticky zatočí a s největší pravděpodobností zasáhne cíl. Jak vidíte, tato taktika vám umožní ničení vozidel na velikou vzdálenost a z relativního bezpečí - exponováni jste poue ve chvíli, kdy zaměřujete šipku. Lze takto sestřelit i vrtulníky, ale mě se letícího apache povedlo šipkou trefit v demu jen asi třikrát - to je pro pokročilé hráče. Pokud hrajete třeba medika, kde není příliš nutné mít u sebe pistoli, vezměte si s sebou šipky na vozidla - dostanete zkušenosti za umístění šipky (na každou šipku, která trefí cíl, mohou své rakety zaměřovat všichni členové teamu), při zničení vozidla někým jiným pak dostanete asistenční body za pomoc při navedení přátelských raket (a to jednak body za zničené vozidlo, tak body za každého zabitého pasažéra - to vše za jednu dobře umístěnou šipku.)

Navadeni proste funguje jen na prvni dva raketomety - u tretiho tu raketu navadis sam za pomoci analogu, jako u zbrane Stationary At.

Kdybys to i tak nepochopil tak napis a pokusim se ti to vysvetlit :D

Odkaz ke komentáři

2HOW3N: uz sem tu postoval stranku s docela dobrym navodem na tepelne navadeni. Dam ho sem znovu. Je tam spousta skvelych rad, hlavne zasady co se maj dodrzovat.

http://www.xboxzone.sk/viewtopic.php?f=15&t=7194

Tady je navod jak pouzivat navadeni.

Navadeni proste funguje jen na prvni dva raketomety - u tretiho tu raketu navadis sam za pomoci analogu, jako u zbrane Stationary At.

Kdybys to i tak nepochopil tak napis a pokusim se ti to vysvetlit :D

tohle mě taky napadlo, bylo to v jednom traileru z gamescomu, ale už jsem neměl možnost to vyzkoušet... díky btw jak myslíš, že navádění funguje na první dva raketomety? já tam mám zatím tři a právě ten třetí je jedinej tepelnej...

jak píšeš, že raketu ovládáš sám pomocí analogu, jako že zatáčíš tou raketou?

Odkaz ke komentáři

Ano, u toho tretiho ty zatacis primo tou raketou, coz znamena ze tepelne navadenej neni, to by ta raketa sla za cilem sama. Proste ji ridis ty.

U tech prvnich dvou musis proste to vozidlo oznacit tou Tracer Dart, potom vzit jeden z tech dvou raketometu a pres prekazku, pres zem a pres zamerovac toho raketometu zamiris tam kde je to oznacene vozidlo, na ten cervenej ctverecek a miris tak dlouho az se pod nim objevi vzdalenost v metrech. Pak jednoduse prestanes mirit tlacitkem L1 a vobicejne vystrelis nahoru k obloze a ta raketa k tomu cili zamiri sama.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu