WaRDoG Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 pěkně mě dokážou naštvat blbečci co si sednou do Blackhawku a letí v něm jen pilot... to je zralé na ranu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 úžasný je taky, když pilot bez důvodu vyskočí a ty i s vrtulníkem spadneš (jednou se mi podařilo přesednout a vybrat to :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 mám dotaz, jak funguje u raketometu tepelné navádění? má tam takový červený čtvereček, ale nevím jak tím označit např. vrtulník, který by se tím trefoval dobře, ale ta raketa mi vždy letí přímo a né za vrtulníkem... vyzkoušel jsem všechna tlačítka na ovladači a stejně nevím, čím se ten cíl "uzamkne"... díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 jo to mam taky rád... já myslím že se nezamkne ale navádíš to ty tím kam míříš??... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 narozdíl od těch raketometů, který tam tento červený čtvereček nemají bych čekal něco navíc, myslel jsem si, že je to navádění, ale nechápu proč to nejde... musí to být kombinací nějakých tlačítek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 2HOW3N: uz sem tu postoval stranku s docela dobrym navodem na tepelne navadeni. Dam ho sem znovu. Je tam spousta skvelych rad, hlavne zasady co se maj dodrzovat. http://www.xboxzone.sk/viewtopic.php?f=15&t=7194 Tady je navod jak pouzivat navadeni. Mnoho lidí neví, jak přesně funguje označování nepřátelských vozidel magnetickou šipkou a jak toho následně využít v boji. Proto bych to tu rád popsal: místo pistole si můžete zvolit tzv. Tracer Dart. Jedná se o pistoli, která stlačeným vzduchem vystřeluje magnetické šipky s navigačním zařízením pro zaměřování raket. Pokud si chcete vyzkoušet, jak to vlastně funguje, je nejlepší si vzít engineera, který má po ruce i RPG rakety. Vystřelte šipku na nepřátelské vozidlo (na šipky nepůsobí gravitace a tak je možné jimi lehce zasáhnout cíl i několik set metrů daleko), pokud se trefíte, obdržíte 30 zkušeností. Potom vytáhněte svoje RPG (v plné verzi pak i jiné zbraně, zatím jsem samozřejmě hrál jen demo), zůstaňte schovaní a PŘES ZEĎ zameřte vozidlo (musíte koukat přes hledí rakety, držením LT). Ve chvíli, kdy pod zaměřovacím čtverečkem naskočí údaj o vzdálenosti cíle (např. "150m"), raketa je zaměřena - můžete pustit levou spoušť, zamiřte kolmo nad sebe a palte. Raketa automaticky zatočí a s největší pravděpodobností zasáhne cíl. Jak vidíte, tato taktika vám umožní ničení vozidel na velikou vzdálenost a z relativního bezpečí - exponováni jste poue ve chvíli, kdy zaměřujete šipku. Lze takto sestřelit i vrtulníky, ale mě se letícího apache povedlo šipkou trefit v demu jen asi třikrát - to je pro pokročilé hráče. Pokud hrajete třeba medika, kde není příliš nutné mít u sebe pistoli, vezměte si s sebou šipky na vozidla - dostanete zkušenosti za umístění šipky (na každou šipku, která trefí cíl, mohou své rakety zaměřovat všichni členové teamu), při zničení vozidla někým jiným pak dostanete asistenční body za pomoc při navedení přátelských raket (a to jednak body za zničené vozidlo, tak body za každého zabitého pasažéra - to vše za jednu dobře umístěnou šipku.) Navadeni proste funguje jen na prvni dva raketomety - u tretiho tu raketu navadis sam za pomoci analogu, jako u zbrane Stationary At. Kdybys to i tak nepochopil tak napis a pokusim se ti to vysvetlit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 to já jsem dneska pěkne sundaval heliny s tim třetím raketometem. Bylo to emonuno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Potřeboval bych taky poradit, když už má odemčenou tu označovací pistoli, tak jak si ji vyberku? Na začátku hry ji nemám na výběr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 to já jsem dneska pěkne sundaval heliny s tim třetím raketometem. Bylo to emonuno :D To sem zkousel, i kdyz tu raketu muzu ridit tak to vubec neslo :D Dycky vedle. 2Srig: je proste v pistolich ale nevim jestli u kazdyho kitu, ale myslim ze jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Ale já to tam prostě nemám, já vím tak to bylo i v demu. Nemusím mít odemčeno jestě něco? Uroveň mám 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 To pochybuju, pokud ji mas odemcenou tak ji tam na vyber musis mit. Zkus si s tim proste vsemozne pohrat pri tom vyberu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 2HOW3N: uz sem tu postoval stranku s docela dobrym navodem na tepelne navadeni. Dam ho sem znovu. Je tam spousta skvelych rad, hlavne zasady co se maj dodrzovat.http://www.xboxzone.sk/viewtopic.php?f=15&t=7194 Tady je navod jak pouzivat navadeni. Navadeni proste funguje jen na prvni dva raketomety - u tretiho tu raketu navadis sam za pomoci analogu, jako u zbrane Stationary At. Kdybys to i tak nepochopil tak napis a pokusim se ti to vysvetlit :D tohle mě taky napadlo, bylo to v jednom traileru z gamescomu, ale už jsem neměl možnost to vyzkoušet... díky btw jak myslíš, že navádění funguje na první dva raketomety? já tam mám zatím tři a právě ten třetí je jedinej tepelnej... jak píšeš, že raketu ovládáš sám pomocí analogu, jako že zatáčíš tou raketou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Ano, u toho tretiho ty zatacis primo tou raketou, coz znamena ze tepelne navadenej neni, to by ta raketa sla za cilem sama. Proste ji ridis ty. U tech prvnich dvou musis proste to vozidlo oznacit tou Tracer Dart, potom vzit jeden z tech dvou raketometu a pres prekazku, pres zem a pres zamerovac toho raketometu zamiris tam kde je to oznacene vozidlo, na ten cervenej ctverecek a miris tak dlouho az se pod nim objevi vzdalenost v metrech. Pak jednoduse prestanes mirit tlacitkem L1 a vobicejne vystrelis nahoru k obloze a ta raketa k tomu cili zamiri sama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 jj, to jsem pochopil, já myslel, že tohle s tím tracer dart je na ten raketomet, co tam má ten červenej čtvereček u zaměřovače... takže naopak je to pro RPG-7 a ten druhej... pokud tě dobře chápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Presne tak. Je to pro RPG-7 a M2 CARL GUSTAV. S M136 AT4 to nefunguje, ten si navadis sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 tak jsem se zase mrknul sem http://bfbc2.elxx.net/ a je to tam nějaké nové?? je tam kolik killů máte jakou zbraní, vozidlem, atd.... jen my tam chybí žebříček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dds72czech Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Jestli nekdo shanite spoluhrace tak jsem k dispozici :-) Dds72czech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 mazec :D http://bfbc2.elxx.net/stats/360/Zavorka ted už tam mám asi 650 ale to je fuk :P navíc projíždím inženýra takže na snipu je čas jen když mě nasere nějakej sniper :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Ja mam na SCAR-L 4 hvezdy, ale na RPG-7 jen jednu a to sem mel v demu 3. Zacnu poradne drtit Port valdez. jak si ziskal ten obrazek..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Ja mam na SCAR-L 4 hvezdy, ale na RPG-7 jen jednu a to sem mel v demu 3. Zacnu poradne drtit Port valdez.jak si ziskal ten obrazek..? je to v těch statistikách jen jsem udělal screen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 u zbraní mám nejvíc jen 3 hvězdy, a to u AN-94 ABAKAN, ale u vzdušný techniky jich mám 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Já mám hvězdy jen u dvou samopalů. http://bfbc2.elxx.net/stats/ps3/The_SRIG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dds72czech Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Tak me to na te strance neukazuje vubec. Musim se tam zaregistrovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Ne nemusis. Jen napsan nick a platformu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dds72czech Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 No, i kdyz hraju dost dlouho tak mam tuto hlasku :-( Sorry, we are currently unable to display stats for new users. Please try again in a few hours. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.