Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

konečně se mi povedlo trefit headshot týpkovi co padá s padákem :D jak je ta mapa v zimě :D ... vzdálenost je to slušná :D

jinak už mám 7. hvězdu na m95 :) takže eště 300kills a mám platinovku :)

EDIT: mazec byl jsem už 45x nemesis :D a jenom 1x jsem zabil svojeho nemesise :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jo? Ja 2x :D

Jinak sem potkal typka co mel rank 38, to sou dve hvezdicky pod sebou, narez. A byl v nakym klanu nebo co, tech typku tam ve hre bylo vic. Zacinali svou prezivku x211 - svuj nick a koncili pismenem x. A jeste tam byli typci co pred tim meli treba NY, asi jako New York.

A ja byl lepsi nez on 8) :D

fotografie169.th.jpg

Odkaz ke komentáři

Zdravím, asi blbá otázka, ale dá se najít web kde jsou jednotlivé popisi ranků a počet bodů potřebných k jejich dosažení? Nedávno jsem na takovou stránku narazil, teď jí ale nějak, ani pomocí googlu, nemůžu najít. Dík. Jinak hra by měla do dvou týdnů dorazit, tak jsem sám zvědav...demo bylo hodně dobré :-)

Odkaz ke komentáři

Ahoj jak vám to poslední dobu jede ? Myslím odezvu ( ping ) . Já s tím mám docela problémy, to stejný kamoš, nemáte někdo nějakou radu jak to zlepšit. Dost razantně to jde poznat při letu vrtulníkem, prostě obraz se seká, problém je s tím trefit někoho :(, připojení mám v pohodě, tím by to nemělo být. Díky za rady

Odkaz ke komentáři

Dobrej výkon, tolikrát někoho sundat nožem :D to bude nějakej lovec sniperů. Jde nějak zjistit jakou mám odezvu. Dřív psali v menu hry v malým informačním proužku aspoň, že mají problémy se servrama a proto se to sekalo a nebo nejelo ubec, teď tam nic není a pořád to není ono. Pěkně mě to už .... :)

Odkaz ke komentáři

Podle mě je hardcore mod zvlášť a hrajou tam jen ti co si to zapnuli. Kdyby to bylo dohromady byla by to hloupost, není tam kill kamera a vydržíš tam mnohem míň zásahů. Bylo by to pak k ničemu, kdyby ostatní věděli kdes byl když je sundals.

Odkaz ke komentáři

Ahoj jak vám to poslední dobu jede ? Myslím odezvu ( ping ) . Já s tím mám docela problémy, to stejný kamoš, nemáte někdo nějakou radu jak to zlepšit. Dost razantně to jde poznat při letu vrtulníkem, prostě obraz se seká, problém je s tím trefit někoho :(, připojení mám v pohodě, tím by to nemělo být. Díky za rady

jo taky mi to laguje ... (pri letu vrtulnikem... seka se obraz.. presne jak rikas..)

jinak to bezi ok...

dela mi to i u nhl ted .. posledni den... nejspis tam maj nekde chybu

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu