Zavorka Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 konečně se mi povedlo trefit headshot týpkovi co padá s padákem :D jak je ta mapa v zimě :D ... vzdálenost je to slušná :D jinak už mám 7. hvězdu na m95 :) takže eště 300kills a mám platinovku :) EDIT: mazec byl jsem už 45x nemesis :D a jenom 1x jsem zabil svojeho nemesise :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Jo? Ja 2x :D Jinak sem potkal typka co mel rank 38, to sou dve hvezdicky pod sebou, narez. A byl v nakym klanu nebo co, tech typku tam ve hre bylo vic. Zacinali svou prezivku x211 - svuj nick a koncili pismenem x. A jeste tam byli typci co pred tim meli treba NY, asi jako New York. A ja byl lepsi nez on 8) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 kua jak vidím všechno zkouším moc pozdě xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Zdravím, asi blbá otázka, ale dá se najít web kde jsou jednotlivé popisi ranků a počet bodů potřebných k jejich dosažení? Nedávno jsem na takovou stránku narazil, teď jí ale nějak, ani pomocí googlu, nemůžu najít. Dík. Jinak hra by měla do dvou týdnů dorazit, tak jsem sám zvědav...demo bylo hodně dobré :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Zdravím, asi blbá otázka, ale dá se najít web kde jsou jednotlivé popisi ranků a počet bodů potřebných k jejich dosažení? Že by? http://bad-company2.cz/povolani/ranky/ :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeLee Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 mam dotaz s kámošem chcem hrát po netu a problém je v tom že on to má na pc a já si to chci koupit na ps3 tak jestli je možnost se tam potkad dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 to asi nepujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Ne, to urcite nepude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 EA má specializovaný servery jak na PC, PS3 i Xbox360. Blbé, ale je to tak! :cheesygrin: Ledaže, by z jednoho serveru přeskočila jiskra (něco jako když chytáte špatný obraz od někoho, kdo má kabelovku), :lol: a potkáte se. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Nevíte jak to vypadá s tím dlc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Ahoj jak vám to poslední dobu jede ? Myslím odezvu ( ping ) . Já s tím mám docela problémy, to stejný kamoš, nemáte někdo nějakou radu jak to zlepšit. Dost razantně to jde poznat při letu vrtulníkem, prostě obraz se seká, problém je s tím trefit někoho :(, připojení mám v pohodě, tím by to nemělo být. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 vcera jsem ku veceru hral a plno lidi se tak sekane pohybovalo asi to bude neco s jejich servery nebo co ( od EA ) . Nejvetsi sranda je jet s nekym v tanku a strilet ze strilny to se to pak strili kdyz mam nekde zamireno a najednou mirim jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 na tohle jsem narazil v Leaderboards :lol: Total Dogtags: 5 517 (Back2Bust187) Time Played: 11d 03h 55m (digard76) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Dobrej výkon, tolikrát někoho sundat nožem :D to bude nějakej lovec sniperů. Jde nějak zjistit jakou mám odezvu. Dřív psali v menu hry v malým informačním proužku aspoň, že mají problémy se servrama a proto se to sekalo a nebo nejelo ubec, teď tam nic není a pořád to není ono. Pěkně mě to už .... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 hej lidi jak je to s tim hardcore modem? kdyz jej pouzivam tak to se hraje nejak oddelene kdy hrajou na tom modu vsichni nebo to hrajou jen na mape jen nekteri jedinci kteri si jej zapli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Podle mě je hardcore mod zvlášť a hrajou tam jen ti co si to zapnuli. Kdyby to bylo dohromady byla by to hloupost, není tam kill kamera a vydržíš tam mnohem míň zásahů. Bylo by to pak k ničemu, kdyby ostatní věděli kdes byl když je sundals. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 min vydrzis ale mas vetsi damage aspon tak je to tam psane ale dava to rozum dik za odpoved mimochodem ten HC mod se mi hraje trochu lepe jen tam neni ukazatel naboju takze nabijim po kazde strelbe ( radsi ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Ahoj jak vám to poslední dobu jede ? Myslím odezvu ( ping ) . Já s tím mám docela problémy, to stejný kamoš, nemáte někdo nějakou radu jak to zlepšit. Dost razantně to jde poznat při letu vrtulníkem, prostě obraz se seká, problém je s tím trefit někoho :(, připojení mám v pohodě, tím by to nemělo být. Díky za rady jo taky mi to laguje ... (pri letu vrtulnikem... seka se obraz.. presne jak rikas..) jinak to bezi ok... dela mi to i u nhl ted .. posledni den... nejspis tam maj nekde chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermyCZ Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 lidi jak je to tedy s tou M1? to musim mit uz zaregistrovaneho nejakeho jineho Battlefielda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Mě se nic nelaguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 no on by musel jet ten veterans program, ktery updatujou..(uz celkem dlouho) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermyCZ Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 aha, takze ted bych to ani neregnul, dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mass Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Veteran je dostupny na teto adrese http://www.battlefieldbadcompany2.com/veteran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 na tu M1 garand musis mit aspon 2 batlefieldy nevim jestli se pocita i BF1943 ale pry se dohromady na ten ucet pocitaji i BF z pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 tak už jsem získal platinovku k m95 a dojeb je že ona vypadá podobně jako stříbrná :D tím pádem jde respekt někam :D http://bfbc2.elxx.net/stats/360/Zavorka xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.