Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

hele za toho snipera to neni spravedlivy :D To neplati

konkretne v tomhle sem mel pomer 1.56 - 28 kill, 18 deaths. Upozornuju ze sem Engineer a sem uprostred boje

fotografie164.th.jpg

tak to nevim, jak se ti podařilo nasbírat tolik bodů, já mám kolikrát skore kolem 30:10 a hraji hlavně za medica a mám většinou tak kolem 3000, a to ještě za hru oživím dost svých spoluhráčů...

btw je nějak víc bodů když se hraje bud v nebo mimo squad?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to nevim, jak se ti podařilo nasbírat tolik bodů, já mám kolikrát skore kolem 30:10 a hraji hlavně za medica a mám většinou tak kolem 3000, a to ještě za hru oživím dost svých spoluhráčů...

btw je nějak víc bodů když se hraje bud v nebo mimo squad?

Ty asi poradne nekoukas co? :D To skore 3000 co mas, tak to je neco jinyho nez tech mych 26 000. Jedno skore je tvoje ve Scoreboard kde sou i ostatni hraci a obe strany.

A pak je tvoje celkovy score (Total Score) kde sou pripocteny vsechny piny a hlavni nasivky. A jak sis moh vsimnout tak konkretne v tomhle obrazku kterej si citoval mam hodne nasivek a odznaku a nasivka je za 5000 nebo 10 000 bodu

A ano, kdyz ses ve Squad tak mam logicky vic bodu, ale to prece musis vedet, dyt ti to tam pise kdyz ozivujes - napr. Squad heal a podobne. Nebo kdyz strili tak treba Squad assistant atd. A za to mas body.

a jeste neco - pod jakym nickem hrajes? Nemoh sem to najit.

Odkaz ke komentáři

Ty asi poradne nekoukas co? :D To skore 3000 co mas, tak to je neco jinyho nez tech mych 26 000. Jedno skore je tvoje ve Scoreboard kde sou i ostatni hraci a obe strany.

A pak je tvoje celkovy score (Total Score) kde sou pripocteny vsechny piny a hlavni nasivky. A jak sis moh vsimnout tak konkretne v tomhle obrazku kterej si citoval mam hodne nasivek a odznaku a nasivka je za 5000 nebo 10 000 bodu

A ano, kdyz ses ve Squad tak mam logicky vic bodu, ale to prece musis vedet, dyt ti to tam pise kdyz ozivujes - napr. Squad heal a podobne. Nebo kdyz strili tak treba Squad assistant atd. A za to mas body.

a jeste neco - pod jakym nickem hrajes? Nemoh sem to najit.

ne ja odpovídal na těch 6500 co máš nahoře

vim, že ve squadu jsou bonusový body, právě protože hraju furt ve squadu, tak jsem nevěděl, jestli když hraješ sám, tak tam nemáš nějakej větší bonus

hraju pod nickem HOWEN6, viz podpis ;)

Odkaz ke komentáři

Tak tech 6500 sem proste udelal, sem inzenyr, tak za hafo znicenych tanku a lidi uvnitr. Jinak ty si citoval ten obrazek s celkovym score, proto sem to zacal vysvetlovat. A nemoh sem te najit protoze sem blb a misto E sem psal 3 :D

Jinak koukam ze na M60 LMG mas 9 zlatejch a skoro 1000 zabitejch - to bude brzo platinovka, nebo uz ji mas...?

sakra, mel bych zacit zase hrat, uz sem tejden nehral...

Odkaz ke komentáři

Tak tech 6500 sem proste udelal, sem inzenyr, tak za hafo znicenych tanku a lidi uvnitr. Jinak ty si citoval ten obrazek s celkovym score, proto sem to zacal vysvetlovat. A nemoh sem te najit protoze sem blb a misto E sem psal 3 :D

Jinak koukam ze na M60 LMG mas 9 zlatejch a skoro 1000 zabitejch - to bude brzo platinovka, nebo uz ji mas...?

sakra, mel bych zacit zase hrat, uz sem tejden nehral...

vždyt v pohodě, já když hraju za engineera, tak tolik tanků zas nezničím, aby z toho bylo tolik bodů... určitě to bylo na rush modu vid?

btw je v hardcoru nějak víc bodů za kill a podobně?

platinovka je za 10 zlatejch? pokud jo, tak za chvíli bude

přidám si tě a někdy můžem zahrát

Odkaz ke komentáři

V Private Matchi to bohužel nejde. S jistotou to nevím, ale jsem ten, co to zakládal. Baráky se hroutily jeden po druhým a trofej prostě nikomu nenaskočila. Já to nakonec udělal tak, že jsem 6 C4-ek položil do dvoupatrového baráku jen do dolního patra. Šel jsem nahoru a střelbou vábil hráče. Jakmile za mnou doběhli nahoru, tak jsem to včetně sebe odpálil. :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

vždyt v pohodě, já když hraju za engineera, tak tolik tanků zas nezničím, aby z toho bylo tolik bodů... určitě to bylo na rush modu vid?

btw je v hardcoru nějak víc bodů za kill a podobně?

platinovka je za 10 zlatejch? pokud jo, tak za chvíli bude

přidám si tě a někdy můžem zahrát

Jj v Rush, nic jinyho nehraju. Rush a mapa Port Valdez jako branici - mam absolutne nauceno z dema. To hraju nejcastejc.

Co se tyce hardcore modu tak to nevim, jeste sem to nevyzkousel.

jinak nick je vejfuk tak urcite nekdy zahrajem ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu