Zavorka Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 ja vim ale vy si tam tak v klidku sedite vzadu :D no jo ale zas takový leharo to není musí se to umět jinak netrefíš ani stodolu :D navíc sedět nemůžeš bo i na druhé straně jsou snipeři :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fany0 Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Jak si ze store stahnu upgrade tech vojaku,pisu tam cod a nic. Zkuste znovu a vubec nevim jestli se to plati a kde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nioxin Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 no tak Zavorka klobuk dole :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 hele za toho snipera to neni spravedlivy :D To neplatikonkretne v tomhle sem mel pomer 1.56 - 28 kill, 18 deaths. Upozornuju ze sem Engineer a sem uprostred boje tak to nevim, jak se ti podařilo nasbírat tolik bodů, já mám kolikrát skore kolem 30:10 a hraji hlavně za medica a mám většinou tak kolem 3000, a to ještě za hru oživím dost svých spoluhráčů... btw je nějak víc bodů když se hraje bud v nebo mimo squad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 jak často se to na těchle stránkách bfbc2.elxx.net aktualizuje? jsem už 24 a když tam zadávám svůj nick, tak mi to tam ukazuje, že jsem stále jen 8 lvl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nioxin Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 kazdych 24 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 chci se zeptat jak se to hraje na PS3 vladaci ? vim ze na xboxovym to bude v pohode, ale ps3 ma prece jen horsi ovladac na FPS nemuzu hru bohuzel vyzkouset protoze mi uz nejde spustit demo :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Mě se taky nic neaktualizuje. Ve store je napsáno že v úterý 30.3 budou nějaký nový mapy nevíte o tom něco více? A co to vylepšení pro vojáky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 chci se zeptat jak se to hraje na PS3 vladaci ? vim ze na xboxovym to bude v pohode, ale ps3 ma prece jen horsi ovladac na FPS nemuzu hru bohuzel vyzkouset protoze mi uz nejde spustit demo :/ hrál jsem na tom betu a hrálo se mi to dost dobře ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 tak to nevim, jak se ti podařilo nasbírat tolik bodů, já mám kolikrát skore kolem 30:10 a hraji hlavně za medica a mám většinou tak kolem 3000, a to ještě za hru oživím dost svých spoluhráčů...btw je nějak víc bodů když se hraje bud v nebo mimo squad? Ty asi poradne nekoukas co? :D To skore 3000 co mas, tak to je neco jinyho nez tech mych 26 000. Jedno skore je tvoje ve Scoreboard kde sou i ostatni hraci a obe strany. A pak je tvoje celkovy score (Total Score) kde sou pripocteny vsechny piny a hlavni nasivky. A jak sis moh vsimnout tak konkretne v tomhle obrazku kterej si citoval mam hodne nasivek a odznaku a nasivka je za 5000 nebo 10 000 bodu A ano, kdyz ses ve Squad tak mam logicky vic bodu, ale to prece musis vedet, dyt ti to tam pise kdyz ozivujes - napr. Squad heal a podobne. Nebo kdyz strili tak treba Squad assistant atd. A za to mas body. a jeste neco - pod jakym nickem hrajes? Nemoh sem to najit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nioxin Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Mě se taky nic neaktualizuje.Ve store je napsáno že v úterý 30.3 budou nějaký nový mapy nevíte o tom něco více? A co to vylepšení pro vojáky? k tym mapam budu to uz existujúce mapy prerobené do iných módov (Arica Harbor Conquest, Laguna Presa Rush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 heh vsichni tu mate takove brutal score ja jsem kolikrat rad ze na mape preziju aspon minutu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Ty asi poradne nekoukas co? :D To skore 3000 co mas, tak to je neco jinyho nez tech mych 26 000. Jedno skore je tvoje ve Scoreboard kde sou i ostatni hraci a obe strany.A pak je tvoje celkovy score (Total Score) kde sou pripocteny vsechny piny a hlavni nasivky. A jak sis moh vsimnout tak konkretne v tomhle obrazku kterej si citoval mam hodne nasivek a odznaku a nasivka je za 5000 nebo 10 000 bodu A ano, kdyz ses ve Squad tak mam logicky vic bodu, ale to prece musis vedet, dyt ti to tam pise kdyz ozivujes - napr. Squad heal a podobne. Nebo kdyz strili tak treba Squad assistant atd. A za to mas body. a jeste neco - pod jakym nickem hrajes? Nemoh sem to najit. ne ja odpovídal na těch 6500 co máš nahoře vim, že ve squadu jsou bonusový body, právě protože hraju furt ve squadu, tak jsem nevěděl, jestli když hraješ sám, tak tam nemáš nějakej větší bonus hraju pod nickem HOWEN6, viz podpis ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Tak tech 6500 sem proste udelal, sem inzenyr, tak za hafo znicenych tanku a lidi uvnitr. Jinak ty si citoval ten obrazek s celkovym score, proto sem to zacal vysvetlovat. A nemoh sem te najit protoze sem blb a misto E sem psal 3 :D Jinak koukam ze na M60 LMG mas 9 zlatejch a skoro 1000 zabitejch - to bude brzo platinovka, nebo uz ji mas...? sakra, mel bych zacit zase hrat, uz sem tejden nehral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Ponohl by mi někdo s trofejí demolition man? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Ponohl by mi někdo s trofejí demolition man? chtělo by to sehnat 8 lidí (celkem) a dát privátní hru, aby to někdo cizí "nekazil" btw. tohle je jediná trofej co mi schází, tak jsem pro každou možnost ji splašit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 V private to prý nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Tak tech 6500 sem proste udelal, sem inzenyr, tak za hafo znicenych tanku a lidi uvnitr. Jinak ty si citoval ten obrazek s celkovym score, proto sem to zacal vysvetlovat. A nemoh sem te najit protoze sem blb a misto E sem psal 3 :DJinak koukam ze na M60 LMG mas 9 zlatejch a skoro 1000 zabitejch - to bude brzo platinovka, nebo uz ji mas...? sakra, mel bych zacit zase hrat, uz sem tejden nehral... vždyt v pohodě, já když hraju za engineera, tak tolik tanků zas nezničím, aby z toho bylo tolik bodů... určitě to bylo na rush modu vid? btw je v hardcoru nějak víc bodů za kill a podobně? platinovka je za 10 zlatejch? pokud jo, tak za chvíli bude přidám si tě a někdy můžem zahrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Ponohl by mi někdo s trofejí demolition man? taky bych se přidal, myslím, že to v private hře jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Na konzolista.cz to dělaly a nešlo jim to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 V Private Matchi to bohužel nejde. S jistotou to nevím, ale jsem ten, co to zakládal. Baráky se hroutily jeden po druhým a trofej prostě nikomu nenaskočila. Já to nakonec udělal tak, že jsem 6 C4-ek položil do dvoupatrového baráku jen do dolního patra. Šel jsem nahoru a střelbou vábil hráče. Jakmile za mnou doběhli nahoru, tak jsem to včetně sebe odpálil. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 vždyt v pohodě, já když hraju za engineera, tak tolik tanků zas nezničím, aby z toho bylo tolik bodů... určitě to bylo na rush modu vid?btw je v hardcoru nějak víc bodů za kill a podobně? platinovka je za 10 zlatejch? pokud jo, tak za chvíli bude přidám si tě a někdy můžem zahrát Jj v Rush, nic jinyho nehraju. Rush a mapa Port Valdez jako branici - mam absolutne nauceno z dema. To hraju nejcastejc. Co se tyce hardcore modu tak to nevim, jeste sem to nevyzkousel. jinak nick je vejfuk tak urcite nekdy zahrajem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 taky radši rush tak aspon zhruba vím od kad nepřítele čekat což je základ u týhle hry ... jinak v HC to je myslim uplně stejný jako normálně kdoi ví možná míň ... protože se snipou dáváš lidi na jednu ránu(nuda) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Taky nejvíc hraju Port Valdez. A jak seženu 6 c4? Já mám jen 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Musíš na to odemknout takový speciální perk. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.