Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

podivej se na ty stranky jestli to tam mas aktualizovane, jinak zahrajete dnes někdo od pul osme? :)

edit:tak na stránkách mají toto:

Signatures will start updating themselves again very soon. Sorry about the delays, and thank you for your patience.

takže počkej :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj v Rush, nic jinyho nehraju. Rush a mapa Port Valdez jako branici - mam absolutne nauceno z dema. To hraju nejcastejc.

Co se tyce hardcore modu tak to nevim, jeste sem to nevyzkousel.

jinak nick je vejfuk tak urcite nekdy zahrajem ;)

aha, no párkrát jsem hrál rush a je pravda, že tam je mnohem víc bodů, mě baví víc conquest, starej dobrej mod už od 1942 ;)

taky radši rush tak aspon zhruba vím od kad nepřítele čekat což je základ u týhle hry ... jinak v HC to je myslim uplně stejný jako normálně kdoi ví možná míň ... protože se snipou dáváš lidi na jednu ránu(nuda)

pro snipery jako jsi ty je to rozhodně výhoda, uplně je nesnášim, hlavně na rushy, když se snažíš aktivovat/deaktivovat uplink

nic proti :D :D

Odkaz ke komentáři

To ja nevim kolik sem udelal s medikem max bod (taky za nej obcas hraju), ale musim rict ze medik je jedno z nejlepsich povolani a je za nej fuura bodu. Staci hazet kolem sebe lekarnicky a ouivovat padly, to sou body zadarmo a hodne. A ty zbrane mediku sou taky skvely, raze standartni ale obrovskej zasobnik a s tim se to pak kosi, se zbrani u inzenyra zabiju dva a nabijim. U ty prvni zbrane u medika sem mel za 1,50h zlatou.

Odkaz ke komentáři

osobně jedu pouze na K/D Ratio

pro snipery jako jsi ty je to rozhodně výhoda, uplně je nesnášim, hlavně na rushy, když se snažíš aktivovat/deaktivovat uplink

nic proti :D :D

ono to není jenom za snipera ale celkově ... jinak snipeři jsou ve všech hrách nesnášení :D taky jsem nesnášen a hlavně těmi co už jednou odemně dostali hs :D jednou mi dokonce jeden v betě na ps3 napsal :D

Odkaz ke komentáři

Otázka k "Et Tu, Brute?":

Jak vlastně tato trofej funguje? Vím, že musím zabít nožem 5x kamaráda z protějšího týmu, ale:

- ten kamarád je můj kamarád kde? Na PSN nebo v BFBC2...?

- musí to být v jedné hře, nebo třeba jeden den dám 4 killy a další dám 1 kill?

Díky :P

Odkaz ke komentáři

Otázka k "Et Tu, Brute?":

Jak vlastně tato trofej funguje? Vím, že musím zabít nožem 5x kamaráda z protějšího týmu, ale:

- ten kamarád je můj kamarád kde? Na PSN nebo v BFBC2...?

- musí to být v jedné hře, nebo třeba jeden den dám 4 killy a další dám 1 kill?

Díky :P

musíš ho mít v PSN friendlistu a počítá se to celkem

btw proč tu scháníš informaci o trofejích, když ještě hru ani nemáš :D :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu