LOPO_X Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Taky nejvíc hraju Port Valdez. A jak seženu 6 c4? Já mám jen 3. muzes taky nahodit z baliku naboju u assaultu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 jak to mate s map packama ?? me u 1 i 2 sviti VIP ale kdyz to chci stahnout tak mi to neco vyhodi.. (ted si nepamatuju presne co :D )... ale chci se zeptat jestli to dela i vam xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 pokud jsi ve Store zadal VIP kód, ta se balíky stáhnou automaticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 aha ok diky xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Jsem zvědav kdy budou ty packy pro vojáky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 každopádně je kupovat nebudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Pořád se mi neaktializuje ten profil v podpisu. Mám level 10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 podivej se na ty stranky jestli to tam mas aktualizovane, jinak zahrajete dnes někdo od pul osme? :) edit:tak na stránkách mají toto: Signatures will start updating themselves again very soon. Sorry about the delays, and thank you for your patience. takže počkej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Jo na těch stánkách to je dobrý, ale už čekám týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Jj v Rush, nic jinyho nehraju. Rush a mapa Port Valdez jako branici - mam absolutne nauceno z dema. To hraju nejcastejc.Co se tyce hardcore modu tak to nevim, jeste sem to nevyzkousel. jinak nick je vejfuk tak urcite nekdy zahrajem ;) aha, no párkrát jsem hrál rush a je pravda, že tam je mnohem víc bodů, mě baví víc conquest, starej dobrej mod už od 1942 ;) taky radši rush tak aspon zhruba vím od kad nepřítele čekat což je základ u týhle hry ... jinak v HC to je myslim uplně stejný jako normálně kdoi ví možná míň ... protože se snipou dáváš lidi na jednu ránu(nuda) pro snipery jako jsi ty je to rozhodně výhoda, uplně je nesnášim, hlavně na rushy, když se snažíš aktivovat/deaktivovat uplink nic proti :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Jo me zas Conquest nebavi, furt tam litam a nikoho nemuzu najit a zabit :D A co se tyce Rushe tak mam mapy na kterych hraju bud Defender nebo jenom Attacker, proste vychytany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 to já vždycky vezmu M60 a běhám po mapě, to se pak sbíraj body, akorát i když mám někdy skore i 30:5, tak mám ve výsledku stejně pouze 2500 bodů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 To ja nevim kolik sem udelal s medikem max bod (taky za nej obcas hraju), ale musim rict ze medik je jedno z nejlepsich povolani a je za nej fuura bodu. Staci hazet kolem sebe lekarnicky a ouivovat padly, to sou body zadarmo a hodne. A ty zbrane mediku sou taky skvely, raze standartni ale obrovskej zasobnik a s tim se to pak kosi, se zbrani u inzenyra zabiju dva a nabijim. U ty prvni zbrane u medika sem mel za 1,50h zlatou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 parádní mód je Squad Deathmatch, ale jen za předpokladu, že ostatní spolupracujou ale když si mám vybrat mezi Rush a Conquest, tak asi Conquest (Rush jsem si užil v betě i demu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 osobně jedu pouze na K/D Ratio pro snipery jako jsi ty je to rozhodně výhoda, uplně je nesnášim, hlavně na rushy, když se snažíš aktivovat/deaktivovat uplink nic proti :D :D ono to není jenom za snipera ale celkově ... jinak snipeři jsou ve všech hrách nesnášení :D taky jsem nesnášen a hlavně těmi co už jednou odemně dostali hs :D jednou mi dokonce jeden v betě na ps3 napsal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 pomoh by mi někdo s trofejí Et Tu,Brute? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 pomoh by mi někdo s trofejí Et Tu,Brute? Já bych ti pomohl jen nevím jak se k tobě bostat, abych byl jako nepřátel. Já trofej mám díky bezejmenovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 hrejte ve squad deatmatchi tam mate nejvetsi sanci ze se dostanete do opacnych tymu pak si muzete rezat krky navzajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 tak do toho bych šel... kdo půjde tedkon na squad deatmatch? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 nevite proč mám haldu bronzových psích známek a pár stříbrných? podle čeho se dostávají? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Otázka k "Et Tu, Brute?": Jak vlastně tato trofej funguje? Vím, že musím zabít nožem 5x kamaráda z protějšího týmu, ale: - ten kamarád je můj kamarád kde? Na PSN nebo v BFBC2...? - musí to být v jedné hře, nebo třeba jeden den dám 4 killy a další dám 1 kill? Díky :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Otázka k "Et Tu, Brute?":Jak vlastně tato trofej funguje? Vím, že musím zabít nožem 5x kamaráda z protějšího týmu, ale: - ten kamarád je můj kamarád kde? Na PSN nebo v BFBC2...? - musí to být v jedné hře, nebo třeba jeden den dám 4 killy a další dám 1 kill? Díky :P musíš ho mít v PSN friendlistu a počítá se to celkem btw proč tu scháníš informaci o trofejích, když ještě hru ani nemáš :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 díky tak si mě přidej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Jj, až budem online tak se domluvíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 ted jsme, můžeš se přidat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.